Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimai-Atsakymai apie gyvenimą Vokietijoje

QUOTE(iowa @ 2015 01 04, 23:51)
Tada priklauso nuo vermieter ,nuoma tai gal ir jo,kaip tu sakai ,bet be kauciono pinigu tikrai nieks raktu manau neduoda ..

Dave. Nes as per 3 menesius mokejausi. Viskas nuo susitarimo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Chokato @ 2015 01 04, 23:28)
Aciu uz perspejima, pinigu nepervedinesiu, kol neturesiu raktu. smile.gif
Man saskaitos reikia ne del buto, bet kad darbdavys galetu pervesti atlyginima.

Ar Vokietijoj sudaro nuomos kontraktus trumpam laikui, tarkim 5menesiams?

Ar visuose bankuose reikia pateikti ta registracija?

neuztenka tik su asmeniu pas kuri nuomuosi buta tik email rasytis. pilna skelbimu nete, kad prasau butas laisvas 3 ar 6 men, as kai ieskojau buto prisiziurejau toookiu pasiulymu...tai dazniausiai aferistai, jie tau zada rakta pirma atsiust, ir butas dazniausiai foto buna uau koks. rakta tau gali betkoki atsiust. turi apziuret ta buta, pamatyt ta zmogu realiai ir prasyt kontaktu realaus buto savininko, nes be jo sutikimo jis tau negali nieko nuomuot, nes jis pernuomuoja. tu turi su juo pasirasyt Untermietvertrag.
negasdinu, bet labai nerealiai skamba tas pasiulymas 6 men...
Atsakyti
Laba diena!
Gal kas gali padeti?
Vyras dirba Vokietyjoj oficialiai. Turi du vaikus Lietuvoj (abudu mokasi). Kokie dokumentai is Lietuvos reikalingi, kad sumazinti Stoerklasse?
Ar tiks pazyma is notaro, kad jis moka alimentus ir vaiku gimimo liudijimai?
Atsakyti
Tai jis kaip suprantu nevedes ir vaikai ne pas ji...tai jam niekas nepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 01 06, 13:26)
Tai jis kaip suprantu nevedes ir vaikai ne pas ji...tai jam niekas nepriklauso.

Bet vaiku gimimo liudijimuose jis uzrasytas kaip tevas. ax.gif
Vaikai cia Lietuvoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 07 sausio 2015 - 09:03
Mergaites ax.gif norejau pasitikslinti, vaiku pinigeliai nuo kurio laikotarpio priklauso g.gif nuo DE registracijos dienos ax.gif g.gif
Atsakyti
P.S. legaliai MB dirba, moka mokescius, jis nuo rugsejo DE mirksiukas.gif
Atsakyti
Neduoda man orig.pazymu Soc.skyriaus darbuotoja unsure.gif neva, patys i DE seimos kasas issius...ar jus, taip pat susidurete su tokiomis darbuotojomis g.gif man Familienkasse atsiunte ir savo formas ir tas europines, kur turiu uzpildyti, tai kaip daryti dali as siusiu, kita dali LT soc.skyrius? painiava kazkokia doh.gif ir parasai bei anspaudai sudeti...gal turite LT pazistama soc. Kauno skyriuje dirbancia normalia darbuotoja, kuri uzpildytu kas jai priklauso ir duotu man tuos popierius ax.gif bendravau su E.Kaciuliene
Jei ka, parasykite man i AZ mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmama: 07 sausio 2015 - 10:53
QUOTE(Irmama @ 2015 01 07, 09:52)
Neduoda man orig.pazymu Soc.skyriaus darbuotoja unsure.gif neva, patys i DE seimos kasas issius...ar jus, taip pat susidurete su tokiomis darbuotojomis g.gif

taip susidurem,- taip ir buvo,- nedarem jokios dramos, jie patys viska uzpilde ir issiunte, vaikas gavo pinigus nuo registracijos De pradzios (gavosi kokie 3 men atbuline data).
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2015 01 07, 09:52)
Neduoda man orig.pazymu Soc.skyriaus darbuotoja unsure.gif neva, patys i DE seimos kasas issius...ar jus, taip pat susidurete su tokiomis darbuotojomis g.gif man Familienkasse atsiunte ir savo formas ir tas europines, kur turiu uzpildyti, tai kaip daryti dali as siusiu, kita dali LT soc.skyrius? painiava kazkokia doh.gif ir parasai bei anspaudai sudeti...gal turite LT pazistama soc. Kauno skyriuje dirbancia normalia darbuotoja, kuri uzpildytu kas jai priklauso ir duotu man tuos popierius ax.gif bendravau su E.Kaciuliene
Jei ka, parasykite man i AZ mirksiukas.gif  4u.gif

Norejau ta pati kaip uupse rasyt ,po 11 men registracijos suzinojau kad vaiku pingai yra de ,uzpildziau tik viena anketa ,ir sualukiau tik vieno skambucio paklause ar mergaite ar berniukas ,ir daugiau neiko ,po men gavau uz 11 men pinigus ,nieko niekur nepildziau nesiunciau i lt .. jie viska dare...
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2015 01 07, 09:03)
Bet vaiku gimimo liudijimuose jis uzrasytas kaip tevas.  ax.gif
Vaikai cia Lietuvoj.

vien tevyste jokiu privalumu neduoda, jeigu issiskyres ir vaikai ne pas ji gyvena - yra vienisas, jokie vaikai neidomu del mokesciu klases, kaip jau ir sake. Gali tik pildydamas mokesciu deklaracija berods kazka nurodyti, kad moka alimentus, man atrodo, kad kazka tokio maciau g.gif turi jau pats pasiinformuoti, bet cia jau nieko sensacingo del to neatsitiks, gal kelios kapeikos tik nukris.
Atsakyti
gal galit kuri isversti toki sakinuka i vokieciu kalba?

Noriu geriau ismokti kalba, pamatyti sali ir pazinti kita kultura.
(nebutinai pazodziui)

Buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti