Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(RZK @ 2014 04 22, 22:22)
O Hurma skiriasi nuo Persimono ar čia tas pats ?
user posted image

Kaip supratau, uzsienyje Persimonu vadina. Turetu buti tas pats smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Boruze5 @ 2014 04 22, 22:26)
Sveiki ,noreciau paklausti ,nes niekur internete nepriderinu pomidoru ligos.Mano pomidoru lapuose tarsi ipjauta buna ir puse lapo nuvysta ,nukrenta .Viduri lapo kai kur skyles ,kai kur po puse lapo kaip iskasta.Auginu namie niekas ju nekandzioja.Nesusigaudau visai ,nors ne pirmi metai auginu ir visko maciau.

Ir katino neturit?
Atsakyti
as pernai auginau persimona, siemet turiu churma . Palyginsiu ar skiriasi kuom nors smile.gif
turiu lysna viena, bet as pnvz . Persimonas mb buvo pats skaniausias pomidoras, o manes visai nezavejo derlingumu jis . Gal kad prie pat duru augo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 04 22, 23:10)
as pernai auginau persimona, siemet  turiu churma . Palyginsiu  ar skiriasi kuom nors  smile.gif
turiu lysna viena, bet as pnvz . Persimonas mb buvo pats skaniausias pomidoras, o manes visai nezavejo derlingumu jis . Gal kad prie pat duru augo  g.gif

Tai va, prisiskaiciau, kad labai jau cia jis skanus tongue.gif ir kad galima ji auginti lauke ( siltnamy jau be sansu) , na, vien zo, reikia man jo doh.gif Butu tikrai idomu, kai paliginsit. Jei nerasiu siais metais, kitiems prasysiu seklu, taip kukliai ax.gif
Idomu, o kokio aukscio persimonas buvo?
Atsakyti
pas mane buvo du iskart izengus pro duris. Durys visada atviros, tai beveik lauko salygom jie augo rolleyes.gif Neauksti. sakyciau nesieke 1.5 metro . Bet vyrui labai skanus, del jo reik augint biggrin.gif

va pernai metu persimonas. tai tokio aukscio ir buvo, uzsibaige augimas . Gal kartais neskabyt jo reikejo g.gif g.gif

user posted image

va ka raso apie churma http://www.tomat-pom...
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 04 22, 23:35)
pas mane buvo du iskart izengus pro duris. Durys visada atviros, tai beveik lauko salygom jie augo  rolleyes.gif  Neauksti. sakyciau nesieke 1.5 metro . Bet vyrui labai skanus, del jo reik augint  biggrin.gif

Aciu 4u.gif As tame forume ir prisiskaiciau apie ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 04 22, 16:45)
O man ant seilės užtyško, kad reik sodint, įtupdžiau plikus, nuogus , basus, be nieko. Ir galvoju, būt žiauriai su visais, ar kitus sodint su pribombasais ir ieškoti skirtumų  g.gif

Sodink įvairiai biggrin.gif Va tada matysi,ar reikia tau tų pribombasų,ar ir pliki normaliai gyvuotų g.gif Augdami parodys,ko per daug,ko trūksta.Aš irgi šiandien/dar tokiu laiku niekad nesodinau,nublūdau škia/be jokio tiuningo įtupdžiau du ax.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 04 22, 17:43)
pas mus irgi visi galvoja, kad rūgštus, nes rūgštynės auga.

Va su tuo botaniniu būdu jau nelabai darže atskirsi,koks rūgštingumas.Nepatikima,jei žmogas įsikiša.Šalia žliūgės ir dilgėlių pas mani asiūkliai ir dirviniai garstukai auga .Kokia dirva,koks Ph ,a?
QUOTE(ginaja @ 2014 04 22, 19:30)
Tikriausiai taip ir yra  smile.gif  As rasiau kaip pas save darau, nes mano pomidorai karts nuo karto suserga. kad pas mane cia viskas ekologiska doh.gif

Va tas ir yr,kad jūs jau savo dirvos bėdas žinot smile.gif . O pilt kažką,ką ir kitos pila reikia nereikia...Pas vienas molis,pas kitas smėlis,o čia tik mechaninė pusė,o kur dar cheminė sudėtis ir t.t.
QUOTE(Boruze5 @ 2014 04 22, 22:26)
Sveiki ,noreciau paklausti ,nes niekur internete nepriderinu pomidoru ligos.Mano pomidoru lapuose tarsi ipjauta buna ir puse lapo nuvysta ,nukrenta .Viduri lapo kai kur skyles ,kai kur po puse lapo kaip iskasta.Auginu namie niekas ju nekandzioja.Nesusigaudau visai ,nors ne pirmi metai auginu ir visko maciau.

g.gif Jei ne katė,tai gal kokie tarakonai veisliniai amerikoniški biggrin.gif arba ežiukai g.gif Būtų įdomu fotografiją pamatyt .
Atsakyti
Zikai 1970 tu labai pataikei as jau norejau rasyti, pernai ramsciau ir as pagaliukais ir Seasoliu vis girdu, rupoziukai nei is vietos bigsmile.gif
o sianakt sapnavau kad mano visu pomidoru labai balti pasidare, jau sakes man doh.gif
zinot man keista, bet as Ex vis pasigendu cia, chm.....
Atsakyti
O aš vakar pribarsčiau sorų kruopų šiltnamyje, žiūrėsiu ar šiandien bus koks rezultatas, nes jau tokie skruzdėlynai pas mane unsure.gif blink.gif
Atsakyti
Ex tikriausiai išvykusi. Minėjo, kad ruošiasi kuriam laikui sparnus kelt.
Atsakyti
Sveikos mergaites noriu paklausti ar labai blogai pomidoram jei ryte randu juos siltnami visus aprasojusius, nupurtau ta vandeni, o ar galima to kaip nors isvengt?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele22 @ 2014 04 23, 08:46)
Sveikos mergaites noriu paklausti ar labai blogai pomidoram jei ryte randu juos siltnami visus aprasojusius, nupurtau ta vandeni, o ar galima to kaip nors isvengt?

O nuoko jie rasoja? Gal plevelinis siltnamis ir rasos laseliai krenta nuo dangos? Apklokite nakciai agroplevele.
Atsakyti
Siltnamis plevelinis, o laset tai nepastebejau, kad labai lasetu, bet vanduo kaupiasi ne ant visu augalu, labiausiai ant dickiu betaliuxu?
Atsakyti