QUOTE(Kulkė @ 2014 04 22, 16:45)
O man ant seilės užtyško, kad reik sodint, įtupdžiau plikus, nuogus , basus, be nieko. Ir galvoju, būt žiauriai su visais, ar kitus sodint su pribombasais ir ieškoti skirtumų
Sodink įvairiai

Va tada matysi,ar reikia tau tų pribombasų,ar ir pliki normaliai gyvuotų

Augdami parodys,ko per daug,ko trūksta.Aš irgi šiandien/dar tokiu laiku niekad nesodinau,nublūdau škia/be jokio tiuningo įtupdžiau du
QUOTE(saintlina @ 2014 04 22, 17:43)
pas mus irgi visi galvoja, kad rūgštus, nes rūgštynės auga.
Va su tuo botaniniu būdu jau nelabai darže atskirsi,koks rūgštingumas.Nepatikima,jei žmogas įsikiša.Šalia žliūgės ir dilgėlių pas mani asiūkliai ir dirviniai garstukai auga .Kokia dirva,koks Ph ,a?
QUOTE(ginaja @ 2014 04 22, 19:30)
Tikriausiai taip ir yra

As rasiau kaip
pas save darau, nes mano pomidorai karts nuo karto suserga. kad pas mane cia viskas ekologiska
Va tas ir yr,kad jūs jau savo dirvos bėdas žinot

. O pilt kažką,ką ir kitos pila reikia nereikia...Pas vienas molis,pas kitas smėlis,o čia tik mechaninė pusė,o kur dar cheminė sudėtis ir t.t.
QUOTE(Boruze5 @ 2014 04 22, 22:26)
Sveiki ,noreciau paklausti ,nes niekur internete nepriderinu pomidoru ligos.Mano pomidoru lapuose tarsi ipjauta buna ir puse lapo nuvysta ,nukrenta .Viduri lapo kai kur skyles ,kai kur po puse lapo kaip iskasta.Auginu namie niekas ju nekandzioja.Nesusigaudau visai ,nors ne pirmi metai auginu ir visko maciau.

Jei ne katė,tai gal kokie tarakonai veisliniai amerikoniški

arba ežiukai

Būtų įdomu fotografiją pamatyt .