Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(Boruze5 @ 2014 04 23, 09:41)
:
Neturiu nieko ,pomidorai bute ,lyg rudais taskeliais ir skylem didelem ,raitojasi ir petunijos jau ,jauciu mesiu viska ir pirksiu i siltnami.Foto niekaip man neina ikelt  doh.gif kiek bandau.

tai gal saulė apsvilino g.gif gal buvo kokie lašeliai, vandens, trąšų ar kokio kondensato g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Modeen: 23 balandžio 2014 - 09:52
QUOTE(Marmaledas @ 2014 04 23, 09:30)
arba tiesiat agro pastogėj- nu gėris, kas išbandė- manau nekeikia.

ne dėl to rasos lašiukai atsiranda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 04 23, 09:30)
arba tiesiat agro pastogėj- nu gėris, kas išbandė- manau nekeikia.

Penktadienį žadėjau tiest, bet ji ten nepūna nuo drėgmės ir apskritai nuo jos šlapios nekyla bendras drėgmės lygis ir dar labiau nerasoja?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 23, 09:38)
o ryt tarptautinė jaunimo solidarumo diena, koks čia darbas? Poryt daržų ir pasaulinė pingvinų diena - griežtai negalima daržan lįst, šeštadienį intelektinės nuosavybės diena - galimas tik protinis darbas, rankom šiukštu ką nors kast ar raust, sekmadienis atvelykis, dirbt jokiu būdu negalima. Ir taip toliau, iki Kalėdų.

lotuliukas.gif su pingvinais originaliausia diena 4u.gif Turėjau ką pagenėti, balkonines gėles persodinti tai truputėli paklausiau mamos blush2.gif Bijau šalnų tai su pomidorais (ankstyvais) iki rytojaus ir savaitgalio luktelsiu. Tėvukas vakar suarė daržą tai reik bulves pasodinti, po truputį lysves kitoms daržovėms daryti.
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 23, 10:12)

Alekto aš būsiu rudenį eilutėj tų churmos sėklyčių  blush2.gif  (aišku jei bus galima) ax.gif

Drąsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Panelės, SM turgelyje parduoda Marmande daigus thumbup.gif Labai gražiai aprašyti, imkit kol dar liko g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2014 04 22, 22:29)
Kaip supratau, uzsienyje Persimonu vadina. Turetu buti tas pats smile.gif
Papildyta:
Ir katino neturit?

Persimonas užsienyje - keaki. Lietuvoj - persimonas. O pomidorų veislės pavadinimas - Xypma. ax.gif
Atsakyti
Žiūrėjau, žiūrėjau ir nutariau, kad jau laikas. Pusę turimų daigų pasodinau į nuolatinę vietą. Joje jie jau nuo šeštadienio, matau, kad tikrai patinka, šviesos daugiau, lapai keičia spalvą į sodresnę. Tikiuosi viskas bus gerai. O jei ką, MB sakė, kad koloriferį pajungs.
user posted image

P.S. Persimonas - rusiškai: Churma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atigisa: 23 balandžio 2014 - 12:56
QUOTE(Kulkė @ 2014 04 23, 08:34)
Sveika, sveika  biggrin.gif 

Parodyk tą žemę, kąąąąą  biggrin.gif

prašom gi nu http://www.e-senukai...-centras_1.html

QUOTE(Lusasita @ 2014 04 23, 08:46)
nu pagaliau atejo zmogutis, kuri, kaip  ir as pomidorus dar  virtuveje persodineja  lotuliukas.gif 

nu tep tep, ne visos pavyzdingos gi, reikia ir atsilikusių- tegu kitos pirmauja mirksiukas.gif
pas mane viena zolotaja rybka žiedelių pumpuriukų pilna wub.gif šiaip gražiausi tai gonziko dryžikai, rybkos ir damų piršteliai. visi kiti labai gražūs, o šie- išskirtinai, ir ūgiu ir vaizdu. kolkas. Marfos visos 3 skirtingų ūgių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 04 23, 13:50)
Marfos visos 3 skirtingų ūgių lotuliukas.gif

Aš dvi marfas jau išsodinau į šiltnamį, gražuolės wub.gif Vieną dar pasilikau geresniems laikams, maža kas biggrin.gif
Atsakyti
pas mane patys didžiausi ir tvirčiausi Toro ir Bolzano smile.gif Aiškiai išsiskiria iš bendros masės.
Atsakyti
Pas mane graziausi daigai "Intuicija"...bet is anu metu zinau, kad tas kas graziausia nebuna skaniausia smile.gif...ziuresim kaip su sitais bus...ar aplamai valgomi bus
Atsakyti