[quote=office,2014 04 23, 18:11]
PABANDYSIU
[
Ka man daryti su tais pomidorais, ar dar lai auga tuose vazoneliuose, ar reikia juos jau retinti?
Sodinkit kiekviena atskirai, gerokai giliau nei dabar auga ir statykit ant pacios sviesiausios palanges, ar neskit i siltnami. Gero derliaus.
QUOTE(office @ 2014 04 23, 18:52)
žinoma. Tik neperlaisyti.
QUOTE(saintlina @ 2014 04 23, 20:04)
žinoma. Tik neperlaisyti.
o reikia pvz kalio permanganatu, kaip internete raso, ar paprastu vandeniu?
QUOTE(Lusasita @ 2014 04 23, 09:46)
nu pagaliau atejo zmogutis, kuri, kaip ir as pomidorus dar virtuveje persodineja
As jau vakar visus pabaigiau persodint. Na liko pora dezuciu sibirskiu skorospielu, bet
ga man ju jau nebereikia
Paskutinius, kur sodinau is lovelio, tai jau palmes lyginant su kitais
bet tikrai, saulutepasviete stipriau,gamta bunda greiciau, medziu lapeliai augt ima sparciau , ir pomidorai soko augt ...
Kita vertus, seti kovo 8, kiti dar veliau, tai jie gi dar jaunuciai 45 dienu dar tik nuo seklu suberimo

Paskutinius, kur sodinau is lovelio, tai jau palmes lyginant su kitais

bet tikrai, saulutepasviete stipriau,gamta bunda greiciau, medziu lapeliai augt ima sparciau , ir pomidorai soko augt ...
Kita vertus, seti kovo 8, kiti dar veliau, tai jie gi dar jaunuciai 45 dienu dar tik nuo seklu suberimo

dali ir as siandien persodinau

QUOTE(Asese @ 2014 04 23, 15:21)
Kad ten nesuprasi - žemiausią temperatūrą dieną rodo
Arba aš nesuprantu visai to rodymo jų....

Mėlynas punktyras rodo rasos taško temperatūrą - populiariai, prie kokios temperatūros tam tikro oro drėgnumo sąlygom formuotųsi rūkas. Jei raudona ir mėlyna linijos susiliečia - turim rūką. Jeigu šiltnamyje drėgnumas atitinka išorės - lapeliai bus šlapi. Kaip tik tokią bėdą turiu - šiltnamis žemoje drėgnoje vietoje, oro drėgnumas didelis ir beveik kas rytą visi lapai šlapi. Vienintelis vaistas - mulčiavimas, net dvejos atdaros kiaurą parą durys galuose nelabai tepadeda.
QUOTE(office @ 2014 04 23, 19:12)
o reikia pvz kalio permanganatu, kaip internete raso, ar paprastu vandeniu?
užteks ir paprasto vandens

as uzdengiau, bet nieko nedegsiu ir niekaip nesildysiu, labai jau nepanasu i ta minusa

Kad jau tokios protingos, skaitykit po tom meteo schemom paskutine eilute 
..............
Šie duomenys yra sugeneruoti automatiškai. Dėl vietinių sąlygų įtakos modelio prognozėje gali būti netikslumų. Oficialių prognozių ieškokite čia.
..............
Naktis gal ir saltoka bet prie savo namu salnu nesitikiu. Kas pasodinta tas uzklota, kas nepasodinta namo parnesta

..............
Šie duomenys yra sugeneruoti automatiškai. Dėl vietinių sąlygų įtakos modelio prognozėje gali būti netikslumų. Oficialių prognozių ieškokite čia.
..............
Naktis gal ir saltoka bet prie savo namu salnu nesitikiu. Kas pasodinta tas uzklota, kas nepasodinta namo parnesta

Išsigandau šalnų, parnešiau viską. Žiū, o jie jau prognozes pakeitė - visi + 8 naktį bus
Vargšas vyras, rytoj anksčiau kelsis, kad atgal juos tįstų.

nedengiau nieko, bet ziuriu cia aistros verda del minuso, nu gal nebus pas mus tu salnu

QUOTE(AnTara @ 2014 04 23, 08:30)
O aš vakar pribarsčiau sorų kruopų šiltnamyje, žiūrėsiu ar šiandien bus koks rezultatas, nes jau tokie skruzdėlynai pas mane

O ką soros skruzdes baido?
QUOTE(saintlina @ 2014 04 23, 10:38)
o ryt tarptautinė jaunimo solidarumo diena, koks čia darbas? Poryt daržų ir pasaulinė pingvinų diena - griežtai negalima daržan lįst, šeštadienį intelektinės nuosavybės diena - galimas tik protinis darbas, rankom šiukštu ką nors kast ar raust, sekmadienis atvelykis, dirbt jokiu būdu negalima. Ir taip toliau, iki Kalėdų.
Nėr kada dirbt,tik švęst ir švęst

Nulėkiau apdangsčiau saviškius,man tai gerai,šiltnamis prie namų