Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(ate42 @ 2014 04 23, 15:21)
taigi skaitmeninėj orų prognozėje, kur mėlyna punktyrinė linija-rodo ketvirtadienio rytą gerokai žemiau 0. Juk ten rodo šalnas dirvos paviršiuje, o ne oro temperatūrą. Pažiūrėk savo miestą.

Kad ten nesuprasi - žemiausią temperatūrą dieną rodo g.gif Arba aš nesuprantu visai to rodymo jų....
Atsakyti
Keistai kazkaip ta melyna linija, dienos metu salnos g.gif Ir as nelabai ten ka ikertu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2014 04 23, 16:19)
nu ne, ketvirtadienį 3-6 val žema temperatūra, tai čia šiąnakt

Aha,susigaudžiau jau.Ale netikiu schmoll.gif Man gismeteo +7 žada šiąnakt tokiu laiku,tai negi anie jau visai išglušo blink.gif

Šiandien 18 val.pas mani ta punktyrinė +4 rodo g.gif .Padėsiu termometrą pačiam giliausiam pavėsy .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 23 balandžio 2014 - 15:40
tai man atrodo, kad ten yra nakties is ketvirtadienio i penktadieni smile.gif temperatura. siandien gi treciadienis
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2014 04 23, 16:38)
tai man atrodo, kad ten yra nakties is ketvirtadienio i penktadieni smile.gif temperatura. siandien gi treciadienis

Vėl dūrina doh.gif Nu uždengsiu ir šiandien ir vsio.Pečiaus netempsiu.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 04 23, 16:37)
Šiandien 18 val.pas mani ta punktyrinė +4 rodo  g.gif .Padėsiu termometrą pačiam giliausiam pavėsy .

Nu ir nei velnio neatitinka schmoll.gif .Pagal raudoną liniją temperatūrą rodo, +16.Ten pavėsis amžinas,saulės spindulio nei minutės negauna tam užkabory.
Atsakyti
Merginos, noriu cia ikleti savo pomidoriuku daigiuku foto, bet niekaip neiseina. Gal galite padeti?
Atsakyti
QUOTE(office @ 2014 04 23, 17:38)
Merginos, noriu cia ikleti savo pomidoriuku daigiuku foto, bet niekaip neiseina. Gal galite padeti?

galim. Einat į part.lt, pasirenkat foto, sumažinat iki ne daugiau 400 px, įkeliat, copy antra nuo apačios foto (nuorodą forumui), paste čia.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 23, 19:05)
galim. Einat į part.lt, pasirenkat foto, sumažinat iki ne daugiau 400 px, įkeliat, copy antra nuo apačios foto (nuorodą forumui), paste čia.

PABANDYSIU
Papildyta:
user posted image
Ka man daryti su tais pomidorais, ar dar lai auga tuose vazoneliuose, ar reikia juos jau retinti?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo office: 23 balandžio 2014 - 18:12
oho, kiek daug diskusijų, o bent jau žinot, kas tas rasos taškas? biggrin.gif

Office, o kokie čia pomidorai?
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2014 04 23, 14:45)
Yra atskira veisle- Persimmon 4u.gif
http://tatianastomat.../wiki/Persimmon
Keaki nesu girdejus tokios veisles.

A, aš net nežinojau, kad ir taip dar yra užvadinta kita veislė. Ups 4u.gif . Keaki ne veislė, o tikras tų vaisių, ką mes vadiname persimonu, pavadinimas.

QUOTE(office @ 2014 04 23, 19:11)
PABANDYSIU
Papildyta:

aš jau išsodinčiau kiekvieną atskirai, šiandien pat. Jau vargsta jie ten lyg krapai ax.gif . Išpikiuosit - sustiprės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 23 balandžio 2014 - 18:18
user posted image

Mano pomidorai tokie
Atsakyti