Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(rytorasa @ 2014 04 22, 10:04)
dcm pernai dėjau į duobes, bet vis tiek medžiagų trūkumas buvo...  doh.gif

Tai kad pomidorai baisiai ėdrūs, užtat ir pritrūko. Aš dar sezono metu keliskart primaitinu. Bet kalcio irgi reikėjo papildomai duot vasaros gale.
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2014 04 22, 10:08)
drinks_cheers.gif , dar smulkintu kiausiniu lukstu imeskit 4u.gif

ir pelenų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 04 22, 10:10)
nuo rugpjūčio pradėsit klausinėt, kodėl pomidorams tas, anas ir dar kažkas, ir gausit atsakymą, kad trūksta maisto medžiagų. tada eisit pirkt magnezijų ir viso kito smile.gif
net ir sudedant į duobę viską, ko reikia, nėr garantijos, kad užteks visam sezonui.

gal ir nepradės - juk rašo, kad pirmus metus pomidorus augins smile.gif Žemė dar bus šviežia, tai pomidorams gal ir užteks visko šį sezoną. Na, žinoma, žiūrint, kokia žemė smile.gif
Atsakyti
ta trijulė privaloma - žuvis, kiaušinių lukštai ir pelenai, arba visi Saintlinos stebuklai, jei turit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2014 04 22, 10:03)
Tai ka, visad kliuna jums?  biggrin.gif

beveik visada. Ir dažniausiai stipriau nei kitur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 22, 10:13)
gal ir nepradės - juk rašo, kad pirmus metus pomidorus augins  smile.gif  Žemė dar bus šviežia, tai pomidorams gal ir užteks visko šį sezoną. Na, žinoma, žiūrint, kokia žemė  smile.gif

nu jo, nebent žemė tikrai gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 04 22, 10:14)
ta trijulė privaloma - žuvis, kiaušinių lukštai ir pelenai...

pelenų ir aš duodu. Bet ne sodindama. Žiemą, pavasarį išberiam pelenus šiltnamiuose, susimaišo su visu gruntu.
Atsakyti
Siandien atsikeliau anksti kaip niekad biggrin.gif Susodinau dar dali pomidoru, is ryto labai palankus oras pas mus buvo, apsiniauke, nekarsta, bet jau besodinant pradejo saule sviesti, paskutinius kisau jau per prievarta, ir lekiau is siltnamio lauk. Likusius atidejau kitam menesiui, gaila ridiseliu, kazko nustojo auge, nu taip gaila rauti, gal uzteks kantrybes man, kol jie normalus uzaugs (nors negarantuoju unsure.gif )

Metu i duobe ir as zuvelioku, ir pelenu, ir kiauso lukstu smulkintu. Dar dejau symet meslo mazai pervpuvusio, giliau, ant virsaus zemes uzberiau, gal nenudegins saknu g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2014 04 22, 10:07)
Pernai buvo pirmametis šiltnamis mano  smile.gif  O ir šiaip žalia dar buvau auginime. Man kaip keistai skamba kai kreipiasi Jūs  blink.gif
O aš bėdą turiu dar vieną, skruzdėlynas pas mane šiltnamyje konkretus . Pernai buvo, na bet šiais metais.. Gal kas esat susidūrę su jom? doh.gif

aš į nepažįstamą ar mažai pažįstamą žmogų visad kreipiuosi Jūs. Taip jau esu pripratusi smile.gif
Skruzdėlynų būna ir pas mane. Iškasu į kibirą tą vietą, kur daug kiaušinėlių su visom žemėm ir išnešus kur toliau išpilu. Dingsta ir likusios iš šiltnamio. O dar šiemet internete radom, kad reik pabarstyt sorų kruopų, ir skruzdėlės išeina. Reiks pabandyt smile.gif
Atsakyti
Pernai pirkau kažkokį nuo skruzdėlių cukrų nuodytą, padėjo. Bet reik tada sorų pabandyti g.gif Nes negaliu pakęsti kai lipa jos ant manęs, o kai apsisioja dar verysad.gif ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 22, 11:20)

Metu i duobe ir as zuvelioku, ir pelenu, ir kiauso lukstu smulkintu. Dar dejau symet meslo mazai pervpuvusio, giliau, ant virsaus zemes uzberiau, gal nenudegins saknu  g.gif

jei perpuves,nudegint neturetu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 04 22, 11:10)
nuo rugpjūčio pradėsit klausinėt, kodėl pomidorams tas, anas ir dar kažkas, ir gausit atsakymą, kad trūksta maisto medžiagų. tada eisit pirkt magnezijų ir viso kito smile.gif
net ir sudedant į duobę viską, ko reikia, nėr garantijos, kad užteks visam sezonui.

taio teks i zalia stotele keliaut pirkt zuvies miltu biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 04 22, 11:13)
gal ir nepradės - juk rašo, kad pirmus metus pomidorus augins  smile.gif  Žemė dar bus šviežia, tai pomidorams gal ir užteks visko šį sezoną. Na, žinoma, žiūrint, kokia žemė  smile.gif

zeme tai itariu ne kokia unsure.gif

QUOTE(Paladė @ 2014 04 22, 11:14)
ta trijulė privaloma - žuvis, kiaušinių lukštai ir pelenai, arba visi Saintlinos stebuklai, jei turit smile.gif

o tai kiek tu lukstu i duobe pribert? susmulkint ir idet? 1, 2 ar kiek lukstu g.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 04 22, 11:16)
pelenų ir aš duodu. Bet ne sodindama. Žiemą, pavasarį išberiam pelenus šiltnamiuose, susimaišo su visu gruntu.

uzmigdysiu mazaja ir reiks eit peciu valyt ir nest i siltnami biggrin.gif gal vyras dar neisvale, nes jau kelias dienu nekurenam peciaus smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 04 22, 11:20)

O dar šiemet internete radom, kad reik pabarstyt sorų kruopų, ir skruzdėlės išeina. Reiks pabandyt  smile.gif

bigsmile.gif reiks pabandyt aplink nama pabarstyt,nes jau i virtuve zarazos pareina doh.gif
Atsakyti