Sveikos
braunuosi ir aš pas jus į namučius. Nuo pernai su in love su pilnavidurėm surfinijom
Pernai turėjau rožines ir violetines. Pirkau nieko nesuprasdama vos kelias. Mylėjau bakopas. Šiemet sulakiau senukuose akcijų ir pripirkau įvaisiaursių įdomiausių pilnavidurių surfinijų daigų ir kelias bakopas. Praeitą savaitę jau išnešiau į daigyklą į šiltnamuką. Sustiprėjo, mačiau net pumpurus krauna! Vakar užsipirkau žemės, padariau mixą sudurpėm, pripylėm hidro granulių, kad vasarą neiškeptų. Tik dabar mąstau.. gal iškėlus į didelius pastovius jų vazonus prikirpt viršūnėles? Kažkaip man dauguma atrodo stačios, noriu, kad svirtų. Nors ten jau ir pumpuriukai mezgasi. Bet girdėjau, kad persodinus lengviau jom adaptuotis, kai visas jėgas sutelkia į adaptaciją, kai nereik kraut žiedų?
Pas mane turi būti ir ta TUMBELINA Cherry Ripple, lb lb laukiu žiedų! Pirkau balas plnavidures lyg su žaliu. Pimąkart smulkią pabandžiau geltoną.. aisku iv spalvų tradicines nuo švelniai rožinės iki tamsiai violetinės, su baltais kraščiukais ir tt. Lb laukiu žiedų, kas ten gausis