Įkraunama...
Įkraunama...

Visannette

Sveikos. Aš ką tik po laparoskopijos, nustatė 4 stadiją endo, išrašė visannette 6 mėn kursą. Po kiek laiko vartojančiom pasirodė pirmieji šalutiniai poveikiai?
Atsakyti
QUOTE(treasure20 @ 2016 09 27, 17:31)
Sveikos. Aš ką tik po laparoskopijos, nustatė 4 stadiją endo, išrašė visannette 6 mėn kursą. Po kiek laiko vartojančiom pasirodė pirmieji šalutiniai poveikiai?


Sveiki,

man laparoskopija daryta 2016 m. gegužės mėn, nustatyta 4 endometriozės stadija, nuo birželio pradėjau gerti Visannette. Šalutiniai poveikiai pasireiškė turbūt jau su kokia 3 tablete - pykinimas, galvos svaigimas. Apetito padidėjimas pasireiškė maždaug per mėnesį ir tęsėsi visus 6 mėn. Nuotaikų kaita (man buvo ir labai didelis sujautrėjimas, niekad tiek nesu verkusi), 3 savaites mėnesyje tepliojimai. Labai laukiau gruodžio, kad galėčiau pereiti prie kontraceptinių tablečių Jeanine. Bet išgėrus jų kursą vis rimčiau galvoju grįžti prie Visannette. Nes nuo Jeanine šalutinis poveikis žymiai didesnis - ištisinis pykinimas, galvos svaigimas, koordinacijos sutrikimas (pojūtis toks, lyg sirgtum Roto virusu - visą dieną pykina), mieguistumas, energijos trukūmas pasireiškė visas pirmas dvi savaites. Išgėrus 21 tabletę galvojau šalutiniai poveikiai baigsis, bet kai turėjo prasidėt mėnesinės - 2 dienas nepakilau iš lovos... Ne iš skausmo, kaip būdavo anksčiau, o iš energijos trūkumo, buvo labai silpna.
Konsultavausi su keliais gydytojais sakė per 3 mėn organizmas turi priprasti. Manau, tiek neišlauksiu, nes pojūčiai labai jau ne kokie...
Atsakyti
QUOTE(MiDo @ 2016 12 19, 10:25)
Sveiki,

man laparoskopija daryta 2016 m. gegužės mėn, nustatyta 4 endometriozės stadija, nuo birželio pradėjau gerti Visannette. Šalutiniai poveikiai pasireiškė turbūt jau su kokia 3 tablete - pykinimas, galvos svaigimas. Apetito padidėjimas pasireiškė maždaug per mėnesį ir tęsėsi visus 6 mėn. Nuotaikų kaita (man buvo ir labai didelis sujautrėjimas, niekad tiek nesu verkusi), 3 savaites mėnesyje tepliojimai. Labai laukiau gruodžio, kad galėčiau pereiti prie kontraceptinių tablečių Jeanine. Bet išgėrus jų kursą  vis rimčiau galvoju grįžti prie Visannette. Nes nuo Jeanine šalutinis poveikis žymiai didesnis - ištisinis pykinimas, galvos svaigimas, koordinacijos sutrikimas (pojūtis toks, lyg sirgtum Roto virusu - visą dieną pykina), mieguistumas, energijos trukūmas pasireiškė visas pirmas dvi savaites. Išgėrus 21 tabletę galvojau šalutiniai poveikiai baigsis, bet kai turėjo prasidėt mėnesinės - 2 dienas nepakilau iš lovos... Ne iš skausmo, kaip būdavo anksčiau, o iš energijos trūkumo, buvo labai silpna.
Konsultavausi su keliais gydytojais sakė per 3 mėn organizmas turi priprasti. Manau, tiek neišlauksiu, nes pojūčiai labai jau ne kokie...



Kaip Jums sekesi toliau gerti visanete? Kaip jauciates?
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2017 03 28, 12:41)
Kaip Jums sekesi toliau gerti visanete? Kaip jauciates?


Nebegeriu nieko. Jeanine netiko, o Visannette aš ir šiaip bijojau ilgiau nei 6 mėn gert. Vistik sąlyginai naujas vaistas, o ir bandytas su moterimis, kurios jį gėrė max 1,5 m.
Konsultavausi su trimis gydytojais, su vienu priėjome išvados, kad kol kas negersiu, bet tikrinsiuos kas 3 mėn., jei ras cistą ir dar endometrioidinę - pradėsiu vėl gert.
Prisiėmiau riziką.
Atsakyti
Noriu pasidalint savo gydytojos komentaru apie endometriozę: nžn ar tikrai taip yra, bet ji sakė, kad nuo jos vaistų nėra, čia imuninė liga. Patarė gydytis natūraliai - meditacinė joga, atkreipė dėmesį ir į tai, ką valgome...
Atsakyti

Sveikos, geriau siuos vaistus puse metu po laproskopijos, kurios metu nustate IV stadija, vaistai man buvo kompensuojami 80%. Salutiniai poveikiai pasireiske labai ivairus, nuo nuotaikos svyravimo, karscio pylimo naktimis iki intumaus gyvenimo nebuvimo, zodziu visi klimakso pozymiai 😀 Dabar baigiau gerti sias tabletes ir bandysiu pastoti, labai bijau kad liga atsinaujins.Gal galite pasidalinti patirtim kaip jautetes po siu vaistu nutraukimo? Buciau labai dekinga, nes neramu...

Atsakyti

Mano identiska situacija, baigiau gerti siuos vaistus ir nezinia kaip bus toliau..Kaip jums sekesi del  :nestuke 

Atsakyti

Geriau siuos vaistus metus laiko. Visada tepliodavo kiekviena diena, mausdavo pilva. Dabar nebegeriu jau 1.5 metu ir galiu pasakyti kad pakenke organizmui, praradau imuniteta, endo klesti ir toliau, priaugau 10 kg svorio, padidejo plaukuotumas...zodziu isbalansavo hormonus juodai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaiziukas: 01 birželio 2017 - 16:35
Sveikos,

Papasakosiu savo neilgą istoriją. Prieš kelis mėnesius aptiko endometrioidines cistas abiejose kiaušidėse, išoperavo. Nustatė 4 laipsnio endometriozę, labai ragino pastoti, arba gerti Visanette vaistus. Iš pradžių labai priešinausi tai minčiai apie pastojimą-bet praėjus porai savaičių, labai užsimaniau... Nusprendėm pabandyti vieną mėnesį (kadangi laukti ir uždelsti vėl ligą irgi nenoriu), bet kad ir kaip gaila, nepavyko pastoti. Pradėjau gerti šiuos vaistus, kol kas jokių neigiamų poveikių nejaučiu. Tikiuosi kad šie vaistai man padės ir po gydymo pavyks pastoti-nes kaip suprantu, negalima bandyti pastoti gydymo metu?
Atsakyti