QUOTE(leiliuke @ 2016 02 18, 18:54)
Pas mane endo (4 st.), buvo atlikta lp. Paskirtas 6 mėn gydymas šiais vaistais. Na o šalutiniai man tokie reiškiasi, žinoma, manau jog visiems skirtingai : Prasta savijauta, bėrimas, krūtinės skausmas!!!!!!!, padidėjęs prakaitavimas (anksčiau man nebuvo problemų dėl karščio pylimo,dabar yra- darau prielaidą,jog nuo vaistų), pilvo maudimas (ne pastoviai, bet gana dažnai), pastovus tepliojimas rudomis išskyromis (kokią dieną būna pertrauka ir vėl savaitę ar ilgiau).Gal per tą visą laiką pora savaičių ir buvo normalių... Klausiau pas gyd dėl tepliojimų, krūtinės skausmų, sakė normalu ?! bet va įdomu kaip kitom mergaitėm ir gal kas visai neseniai vartojo šiuos vaistus...
gal man netinka tie vaistai?!?
kaip keista, kad jums skauda pilva

man butent del nulatiniu skausmu siule si vaista, nes po lp vistiek kasdien skauda pilva

manau, kad kazkas negerai, nes realiai per tiek laiko tikrai turejo praeiti salutiniai, jeigu jums sis vaistas tiktu..del tepliojimo, tai mane gydytoja ispejo, kad gali nuolat teplioti. baime del stipriu salutiniu mane ir stabdo, nors nz kaip kitaip endo suvaldyti, nors mano stadija vidutine, bet visi simptomai lb stipriai isreiksti