Įkraunama...
Įkraunama...

Visannette

Baigiau pusmečio kursą... doh.gif ir - mm pramušo po 3 dienų nuo paskutinės tabletės su įprastiniais skausmais, tad įtariu, nepadėjo dėl endo. Aš tą pusmetį traktuočiau kaip rojų ir mielai vartočiau toliau, jei nebandyčiau pastoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 23 kovo 2015 - 21:01
QUOTE(tildushka @ 2014 11 14, 11:57)
2011 m 12 mėn. LP, po to 4 mėn klimaksinių vaistų ir IVF buvo. Po nepavykusio IVF gėriau KT iki šitų vaistukų. Visanette gydo endometriozę, žinau keletą atvejų, kur merginos po 6 mėn gėrimo pastojo be jokių pagalbinių priemonių. Man IVF siūlo dėl to, kad endo itin greitai progresuoja ir pastoti natūraliai būtų tas pats, kas laimėti loterijoje

Laba diena.Idomu,gal galit papasakot kaip jusu reikalai su visannette?
Atsakyti
Aš jungiuosi prie visų geruančių visannette, nors tiksliau dar nepradėjau. Man nustatyta 3 stadijos endometriozė, o poliklinikos gydytoja nenori rašyti kompensuojamų vaistų, kad nėra nurodyta kažkokia balų sistema blink.gif Likau apstulbus. Nors operuojantis gydytojas užtikrino, kad priklausoo kompensuojami vaistai. Ar jums išrašo be problemų ?
Atsakyti
Na kiek zinau su 3 stad., kompensuojama. Nezinau kas per balu sistema, bet jie turi lentele, pasiziuri ir nustato (is galvos?) kiek % priklauso kompensacija. Pvz. su 4stadija gali but ir 90% kompensacija, bet dave 80%.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 10 balandžio 2015 - 14:15
Ligonių kasose informavo, kad užtenka, kad parašyta 3 ar 4 stadija endo ir kompensuoja. Prie 3 st. kompensuoja 80 %, bandysiu pirmadienį eiti ir įrodinėti, kad man priklauso kompensuojami vaistai. verysad.gif
Atsakyti
Visannette yra kompensuojami.geriau 3 men. viskas gerai jokiu pasaliniu poveikiu nebuvo, isskyrus 3 priaugtus kg ir nei maziausio noro tureti vyra.baigus kursa ,mmm prasidejo po 26 dienu.daugiau negersiu nors gyd. ir siule.jau geriau tada kontraceptikai blogiausiu atveju ( na turiu galvoje jei prasidetu kokie tai pilvo skausmai ),jau 5men nieko nevartoju ir viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(atkaklioji @ 2015 08 05, 19:00)
Visannette yra kompensuojami.geriau 3 men. viskas gerai jokiu pasaliniu poveikiu nebuvo, isskyrus 3 priaugtus kg ir nei maziausio noro tureti vyra.baigus kursa ,mmm prasidejo po 26 dienu.daugiau negersiu nors gyd. ir siule.jau geriau tada kontraceptikai blogiausiu atveju ( na turiu galvoje jei prasidetu kokie tai pilvo skausmai ),jau 5men nieko nevartoju ir viskas ok.

o kuri stadija endometriozes?
Atsakyti
QUOTE(dangira1 @ 2015 08 14, 10:38)
o kuri stadija endometriozes?

3 stadija.Endometroidine cista pasalino.
Atsakyti
Man sakė būtinai gerti 1 m. Kadangi pas mane labiau kiaušidžių ir pilvaplėvės endo. Po metų spiralę rekomenduoja. Po 4 mėn. Vaistų gėrimo viena kiaušidė dar nesusitvarkiusi. Priaugau taip pat svorio, nervinė įtampa. verysad.gif Galvojau gal pakeisti į kitus vaistus, bet gydytojas visgi sako, kad čia tinkamiausi vaistai prie endo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2015 08 16, 22:27)
Man sakė būtinai gerti 1 m. Kadangi pas mane labiau kiaušidžių ir pilvaplėvės endo. Po metų spiralę rekomenduoja. Po 4 mėn.  Vaistų gėrimo viena kiaušidė dar nesusitvarkiusi. Priaugau taip pat svorio, nervinė įtampa. verysad.gif Galvojau gal pakeisti į kitus vaistus, bet gydytojas visgi sako, kad čia tinkamiausi vaistai prie endo.  verysad.gif

As jau 15 men.pradejau,jauciuosi puikiai,tik ji skiriancios daktares,kada paklausiau,kiek laiko galima juos gerti?ar nekenkiu kazkam,galu gale ar neskatina suvezejimu?neisgirdau jokio isamaus atsakymo schmoll.gif pasijutau lyg "bandomas triusis", gal dar niekas jos praktikoje tokio gydymo neturejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2015 03 23, 22:00)
Baigiau pusmečio kursą... doh.gif  ir - mm pramušo po 3 dienų nuo paskutinės tabletės su įprastiniais skausmais, tad įtariu, nepadėjo dėl endo. Aš tą pusmetį traktuočiau kaip rojų ir mielai vartočiau toliau, jei nebandyčiau pastoti.

o tai bandant pastoti negalima ju vartoti? juk parasyta, kad neapsaugo jie nuo nestumo, tai gerent jau gal galima pastoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangira1 @ 2015 08 18, 10:54)
As jau 15 men.pradejau,jauciuosi puikiai,tik ji skiriancios  daktares,kada paklausiau,kiek laiko galima juos gerti?ar nekenkiu kazkam,galu gale ar neskatina suvezejimu?neisgirdau jokio isamaus atsakymo schmoll.gif pasijutau lyg "bandomas triusis", gal dar niekas jos praktikoje tokio gydymo neturejo verysad.gif

Poliklinikos gydytojos nelabai žino šiuos vaistus. Jie vieni iš naujesnių, bent jau taip apšvietė operuojantis gydytojas. Kiek jis minėjo jie saugūs ir gerai toleruojami. Nors sakiau apie savo nusiskundimus. Vis tiek jis savo, tai geriausi vaistai prie šios ligos endo.
Atsakyti