Baigiau pusmečio kursą...
ir - mm pramušo po 3 dienų nuo paskutinės tabletės su įprastiniais skausmais, tad įtariu, nepadėjo dėl endo. Aš tą pusmetį traktuočiau kaip rojų ir mielai vartočiau toliau, jei nebandyčiau pastoti.

QUOTE(tildushka @ 2014 11 14, 11:57)
2011 m 12 mėn. LP, po to 4 mėn klimaksinių vaistų ir IVF buvo. Po nepavykusio IVF gėriau KT iki šitų vaistukų. Visanette gydo endometriozę, žinau keletą atvejų, kur merginos po 6 mėn gėrimo pastojo be jokių pagalbinių priemonių. Man IVF siūlo dėl to, kad endo itin greitai progresuoja ir pastoti natūraliai būtų tas pats, kas laimėti loterijoje
Laba diena.Idomu,gal galit papasakot kaip jusu reikalai su visannette?
Aš jungiuosi prie visų geruančių visannette, nors tiksliau dar nepradėjau. Man nustatyta 3 stadijos endometriozė, o poliklinikos gydytoja nenori rašyti kompensuojamų vaistų, kad nėra nurodyta kažkokia balų sistema
Likau apstulbus. Nors operuojantis gydytojas užtikrino, kad priklausoo kompensuojami vaistai. Ar jums išrašo be problemų ?

Na kiek zinau su 3 stad., kompensuojama. Nezinau kas per balu sistema, bet jie turi lentele, pasiziuri ir nustato (is galvos?) kiek % priklauso kompensacija. Pvz. su 4stadija gali but ir 90% kompensacija, bet dave 80%.
Ligonių kasose informavo, kad užtenka, kad parašyta 3 ar 4 stadija endo ir kompensuoja. Prie 3 st. kompensuoja 80 %, bandysiu pirmadienį eiti ir įrodinėti, kad man priklauso kompensuojami vaistai.

Visannette yra kompensuojami.geriau 3 men. viskas gerai jokiu pasaliniu poveikiu nebuvo, isskyrus 3 priaugtus kg ir nei maziausio noro tureti vyra.baigus kursa ,mmm prasidejo po 26 dienu.daugiau negersiu nors gyd. ir siule.jau geriau tada kontraceptikai blogiausiu atveju ( na turiu galvoje jei prasidetu kokie tai pilvo skausmai ),jau 5men nieko nevartoju ir viskas ok.
QUOTE(atkaklioji @ 2015 08 05, 19:00)
Visannette yra kompensuojami.geriau 3 men. viskas gerai jokiu pasaliniu poveikiu nebuvo, isskyrus 3 priaugtus kg ir nei maziausio noro tureti vyra.baigus kursa ,mmm prasidejo po 26 dienu.daugiau negersiu nors gyd. ir siule.jau geriau tada kontraceptikai blogiausiu atveju ( na turiu galvoje jei prasidetu kokie tai pilvo skausmai ),jau 5men nieko nevartoju ir viskas ok.
o kuri stadija endometriozes?
QUOTE(dangira1 @ 2015 08 14, 10:38)
o kuri stadija endometriozes?
3 stadija.Endometroidine cista pasalino.
Man sakė būtinai gerti 1 m. Kadangi pas mane labiau kiaušidžių ir pilvaplėvės endo. Po metų spiralę rekomenduoja. Po 4 mėn. Vaistų gėrimo viena kiaušidė dar nesusitvarkiusi. Priaugau taip pat svorio, nervinė įtampa.
Galvojau gal pakeisti į kitus vaistus, bet gydytojas visgi sako, kad čia tinkamiausi vaistai prie endo.

QUOTE(smilga79 @ 2015 08 16, 22:27)
Man sakė būtinai gerti 1 m. Kadangi pas mane labiau kiaušidžių ir pilvaplėvės endo. Po metų spiralę rekomenduoja. Po 4 mėn. Vaistų gėrimo viena kiaušidė dar nesusitvarkiusi. Priaugau taip pat svorio, nervinė įtampa.
Galvojau gal pakeisti į kitus vaistus, bet gydytojas visgi sako, kad čia tinkamiausi vaistai prie endo. 

As jau 15 men.pradejau,jauciuosi puikiai,tik ji skiriancios daktares,kada paklausiau,kiek laiko galima juos gerti?ar nekenkiu kazkam,galu gale ar neskatina suvezejimu?neisgirdau jokio isamaus atsakymo

QUOTE(selione @ 2015 03 23, 22:00)
Baigiau pusmečio kursą...
ir - mm pramušo po 3 dienų nuo paskutinės tabletės su įprastiniais skausmais, tad įtariu, nepadėjo dėl endo. Aš tą pusmetį traktuočiau kaip rojų ir mielai vartočiau toliau, jei nebandyčiau pastoti.

o tai bandant pastoti negalima ju vartoti? juk parasyta, kad neapsaugo jie nuo nestumo, tai gerent jau gal galima pastoti?

QUOTE(dangira1 @ 2015 08 18, 10:54)
As jau 15 men.pradejau,jauciuosi puikiai,tik ji skiriancios daktares,kada paklausiau,kiek laiko galima juos gerti?ar nekenkiu kazkam,galu gale ar neskatina suvezejimu?neisgirdau jokio isamaus atsakymo
pasijutau lyg "bandomas triusis", gal dar niekas jos praktikoje tokio gydymo neturejo 

Poliklinikos gydytojos nelabai žino šiuos vaistus. Jie vieni iš naujesnių, bent jau taip apšvietė operuojantis gydytojas. Kiek jis minėjo jie saugūs ir gerai toleruojami. Nors sakiau apie savo nusiskundimus. Vis tiek jis savo, tai geriausi vaistai prie šios ligos endo.