QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 26, 08:38)
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 26, 09:38)
Tiesa sakant, neisivaizduoju, kaip reikia sportuot, kad toki kuna turet, kiek esu metus sportavusi, ne is tolo taip uzsiryskinus nebuvau, cia matyt ir mityba turi buti ideali, ne laso nukrypimo i sona?
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 25, 22:38)
Man jau negražu ryškūs raumenys.. tebūnie aš viena tokia keistuolė čia.
Ne tu viena
Filotijia,jezau,kol parasiau nika
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 26, 08:38)
Subiniukas mano svajone
Papildyta:
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 26, 09:54)
Tiesa sakant, neisivaizduoju, kaip reikia sportuot, kad toki kuna turet, kiek esu metus sportavusi, ne is tolo taip uzsiryskinus nebuvau, cia matyt ir mityba turi buti ideali, ne laso nukrypimo i sona? 
Faktas,turbut ir druskos,cukraus visiskas atsisakymas
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 26, 08:54)
cia labai daug darbo , ir ne metu ir ne dvieju
Ji man tobula
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 26, 09:54)
Žinoma, kad mityba. Sportuok iki apsik*kojimo atsiprašant, jei valgysi netinkamai gyvenime toks ryškus nebūsi
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 26, 10:03)
Žinoma, kad mityba. Sportuok iki apsik*kojimo atsiprašant, jei valgysi netinkamai gyvenime toks ryškus nebūsi
bet aš įtariu šita mergaitė ruošės varžyboms, kiaurus metus praktiškai neįmanoma tokio ryškaus kūno turėt, nebent sveikatą nori susiėst 
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 26, 11:03)
bet aš įtariu šita mergaitė ruošės varžyboms, kiaurus metus praktiškai neįmanoma tokio ryškaus kūno turėt, nebent sveikatą nori susiėst 
Butu idomu pamatyt, kaip ji atrodo nevarzybiniu periodu
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 04 26, 09:26)
Butu idomu pamatyt, kaip ji atrodo nevarzybiniu periodu
Gal zinot varda/pavarde jos? 
mishelle Lewin
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 26, 09:54)
Sita irgi gerule
Papildyta:
ikeliau biski foto i fotki
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 26, 11:05)
Sita irgi gerule
Andreia Brazier