Čika 
Man šis pyragas irgi labai patiko
O šiandien valgėm štai ką
Kiniški paplotėliai su mėsa "Rou bing" 2 dideliems paplotėliams
Įdarui:
300 g kiaulienos faršo
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 v. š. sakės
20 g susmulkinto imbiero
2 v. š. sojos padažo
1 a. š. austrių padažo
1 v. š. sezamo aliejaus
1 susmulkintas poras
Tešlai:
200 g miltų
120 ml šilto vandens
Iš miltų ir vandens užminkyti elastingą tešlą (paminkyti ~5 min.). Pridengti drėgna servetėle.
Tešlą padalinti į dvi dalis. Kiekvieną plonai iškočioti į apskritą lakštą ant miltais pabarstyto paviršiaus.
Mintyse tešlos apskritimą reikia padalinti į keturias dalis. ¾ tešlos padengti faršu. Tešlą įpjauti ir užlenkti tuščią ketvirtį ant faršo. Kraščiukus prispausti. Taip lankstyti paplotėlį, kol liks ¼. Tada suformuoti iš įdaryto ketvirtadalio apvalų paplotėlį ir iškočioti dar kartą.



Keptuvę įkaitinti ant stiprios ugnies. Vos vos patepti sviestu. Dėti paplotėlį į keptuvę ir nemažinant ugnies kepti 20 sekundžių be dangčio, tada uždengti, sumažinti ugnį iki vidutinės ir kepti 2 minutes. Apversti ir kepti dar 2 minutes uždengus dangčiu.
Iškepusį paplotėlį perpjauti į keturias dalis ir patiekti.
P. S. man labai labai patiko

Nors neturėjau nei sakės, nei imbiero (jo tiesiog nemėgstu), nei sezamo aliejaus (naudojau paprastą aliejų), o vietoje poro dėjau svogūno galvutę - gavosi labai skanu

Kaip bebūtų keista, faršas per 4,5 minutės iškepė kuo puikiausiai... Paplotėlis labai sultingas

Kočiojant jau suformuotą paplotį jis šiek tiek suplyšo, bet kepti tai visiškai nemaišė