Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus!

user posted image

Siaubas, kaip megstu tokius pyragus.... hmmmm........... wub.gif wub.gif wub.gif

Sonatina, as neturiu zodziu.... rolleyes.gif
Atsakyti
Sonatina ar nebandei varškės ir pudingo derinį ant biskvitinės tešlos?
Atsakyti
zalia, tavi, šaunuolės smile.gif

vilmuke, per vėlai pamačiau klausimą, bet tavi jau atsakė... Aš tiesą sakant bandžiau želė žiede, bet nepatepiau aliejumi doh.gif , tai vos ne vos iškrapščiau (likučius su šaukštu išgremžėm tongue.gif )

Neryte, ačiū smile.gif O tu imk ir išsikepk šį pyragą, tikrai labai paprasta smile.gif Bruknes dėjau šaldytas, bet manau su šviežiom būtų žymiai geriau...

tavi, tokio derinio nebandžiau... g.gif
Atsakyti
Sonatina,
aš irgi neišversiu nepagyrusi. Vis skaičiau, skaičiau ir seilę varvinau. Tikrai receptai labai žemiški. 4u.gif Šiandien turiu nusižiūrėjusi kelis receptukus, gal jei suspėsiu ką nors ir išmėginsiu.
Bet tavo sugebėjimai, tai tikrai thumbup.gif
Aš irgi naršau po internetinius psl. turiu nemažai naujo leidimo knygų, žurnalų, dar daugiau senų. Bet vis išsirenku kažkokius sudėtingus "super duper" lotuliukas.gif receptus, kurie ne visada gaunasi. blush2.gif
Atsakyti
o "sagas" kepti su žaliom dešrelėm? nereikia jų pavirti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2006 07 03, 15:36)
o "sagas" kepti su žaliom dešrelėm? nereikia jų pavirti?  blush2.gif


su zaliom. jei jau tesla iskepa, tai "sasiska" iskeps tikrai. as "cielas" sasiskas kepu apvyniojus sluoksniuota tesla - iskepa be problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 05 09, 19:56)


user posted image

Kotletai su suflė kepurėlėmis


nu va kepiau šiandien šituos, nu super skanu buvo thumbup.gif
o tinginys sunkiai visgi atlipo nuo formos doh.gif , įmečiau dar į šaldiklį, nes toks jausmas tik išėmus, kad pradėjo atsileidinėti bigsmile.gif , bet skanus thumbup.gif , ypač vaikai valgė labai wub.gif
Atsakyti
Darai ploną biskvitą, ant viršaus dedi išsuktą varškę su kiaušinių tryniais , vaniliniu cukrum ir imaišai vanilinį pudingą tik tirštesnį nei nurodyta daryti recepte. Šią masę ant biskvito ir kepi. Galima žinoma ir trapią tešlą kaip tavo recepte su bruknėm.
Atsakyti
O tikra tinginiomanija prasidėjo lotuliukas.gif
Papildyta:
Vilmuke per mažai ištepei formą greičiausiai. Todėl sunkiai atlipo.
Atsakyti
Sonatinai didelis dėkui notworthy.gif Tinginys gavosi, toks skanus, kad viena jį visą suvalgyti galėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 06 24, 19:24)
. Padaryti iš žuvies faršą (aš sumaliau blenderiu).
. Išplakti trynius su druska, pipirais, krapais. Įmaišyti bulvių dribsnius ir sumaišyti su faršu.
. Sudėti krevetes ir iki standumo išplaktus baltymus. Atsargiai išmaišyti ir sudėti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą. Uždengti folija.
. Dėti formą su patė į kitą didelį indą, į kurį pripilta verdančio vandens ir kepti orkaitėje, įkaitintoje iki 130 C 40 – 50 min. Skanaus smile.gif

Norėjau paklausti, kiek vandens reikia pripilti į apatinį indą, ir ką tai duoda g.gif Jis turėtų labai garuoti orkaitėje kepant?
Atsakyti
Kai yra įpiltas vanduo patiekalas ne tiek kepa kiek šunta. Vandens turi pilti kad tas užviręs tau neišsilietų.Jei reiks papildyk verdančiu vandeniu, pabrėžiu verdančiu, jei nenori nemalonumu.
Atsakyti