Sveiki,
Man reiketu pagalbos stai kokiu klausimu, kaip tinkamai pildyti pajamu islaidu knygute dirbant pagal verslo liudijima?

pildziau pildziau ir nuspildziau...
Gal kuri galetu cia i tema, arba AZ, ar e.pastu ssselencik@gmail.com imesti koki pavyzdi kaip jos daro, arba bent teori6kai paai6kinti, nors vaizdinys pvz dažniausiai aiškesnis buna... buciau be galo dekinga, reikia siomis dienomis susitvarkyti, o nezinau kaip...
Na o tuo atveju, jei niekas vaizdinio pvz negales/nenores pateikti, o gal tie vaizdiniai vis tik skirsis nuo mano situacijos, parasysiu teoriskai kokie neaiskumai kyla:
* neaisku kaip ka kurioje vietoje pildyti. Ir dar pvz vienas lapukas, na irasau is Jono Jonaicio 2014 m sausio 1 d gauta suma, sudedu datas, parasus. O jei poto sausio 2 3 dienomis man mokejo Maryte, o tas pats Jonas Jonaitis vel mokejo kokia sausio 5 d. Ar negalima i viena lapuka surasyti Jonaicio mokejimu visu man pateiktu? ir patogiau ir vieta tauposi, nes vistiek gaunu e pavedimus ir pagal juos knygute pildau...
* labai neaisku, kaip pildyti pajamas - islaidas? Jei tarkim viena diena turejau islaidu uz verslo liudijimo isigyjima, tai naujame knygutes lapuke forminti jas pagal visus punktus: uz ka, kam kiek kada ir pan? Butina atskirame lapuke jau tai daryti?
Vienu zodziu, buvau radusi as kazkur VMI tinklapyje pvz kaip pildyti, bet ne viskas ten atitiko, tiko, paaiskino.
Ir siaip, realiai sios temos egzistavimas SM forume ir aktyvus nariu pasireiskimas, manau, tik irodo, kad VMI per mazai, neaiskiai pateikia reikiama informacija

o paklausus ju paciu tam tikru dalyku is praktins puses, VMI nezino