Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(dovmoo @ 2014 05 23, 11:39)
Galiu rekomenduoti, vakar vonioje pasikabinom labai smagi pasirodė ir galima sakyti nesimato visai kaip susitraukia viršuje smile.gif
user posted image

http://www.kleinewol...llo-individuell

O ji kokios medziagos? Minksta? Kieta? Galite gal padaryti realia foto? ax.gif 4u.gif
O kur pas mus galima gyvai pamatyti?

QUOTE(Elle_ @ 2014 05 23, 12:32)
gal kas Vainetoje turite nuolaidų? blush2.gif  biggrin.gif

As, 10 ar tai 15 proc. 4u.gif

Atkeliavo ir musu plyteles.. rolleyes.gif Bet dar ilgai nepamatysiu ju, teks palaukt darbu pradzios.

Sumastem daryti wc paslepta siena, nes wc patalpa gan ilga, o vietos daiktu laikymui tikrai reikia. Tik dabar bus idomu, kaip klozeta 'nustumti' toliau, kokie variantai bus.. nes ta spinta (duris slankiojancios, klijuosim tom paciom plytelem) bus uz klozeto. Gal kas esat kazka pasidare? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 23 gegužės 2014 - 12:18
[quote=Žalia Rūta,2014 05 23, 13:16]
O ji kokios medziagos? Minksta? Kieta? Galite gal padaryti realia foto? ax.gif 4u.gif
O kur pas mus galima gyvai pamatyti?
Gyvai nemanau, kad yra kur pamatyti Lietuvoje čia galima užsakyti kiek teko dometis: http://www.svela.lt/?s=u%C5%BEuolaida
O pati medžiaga minksta kaip kad butu stora plevelė, guma, nes ir kvapas dar tokios kaip guma yra... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 05 23, 12:16)
As, 10 ar tai 15 proc. 4u.gif

dėkui, jau man pačioj parduotuvėje pasiūlė 15 proc. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 05 23, 13:51)
dėkui, jau man pačioj parduotuvėje pasiūlė 15 proc. thumbup.gif

Nu va kaip gerai thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal galite išduoti paslaptį kiek Vainetoje kainuoja kv. mozaikos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edirga @ 2014 05 23, 15:35)
Sveikos 4u.gif

Gal galite išduoti paslaptį kiek Vainetoje kainuoja kv. mozaikos? blush2.gif

Taigi kelios žinutės atgal buvo rašyta kaina ax.gif . Mūsų tos pačios firmos, kur Elle_ parašė kainą, mozaika, tik kitokia, prieš metus kainavo 300Lt/m2 dar be nuolaidos. Tada gavom 7% nuolaidėlę.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 05 23, 17:03)
Taigi kelios žinutės atgal buvo rašyta kaina  ax.gif . Mūsų tos pačios firmos, kur Elle_ parašė kainą,  mozaika, tik kitokia, prieš metus kainavo 300Lt/m2 dar be nuolaidos. Tada gavom 7% nuolaidėlę.

Ačiū, kaina tai ohoho biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edirga @ 2014 05 23, 18:14)

Bet mozaikos tai gražios wub.gif . Jeigu nedaug reikia, kodėl gi ne ax.gif .
Beje, turiu vienos mozaikos beveik visą pakuotę, gal kam reikia?... balta, violetinė ir šviesiai pilka spalvos ax.gif . Tikrai pigiau gautųsi negu Vainetoj pirkt bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Edirga @ 2014 05 23, 18:14)

ohoho kaina tai kai kvadratas virs 1000 cool.gif bet grazuoles, ranku darbo, rombu formu rolleyes.gif
o kitose pardese galima rasti mozaiku ir uz keliasdesimt litu mirksiukas.gif Jei nereikia imantriu spalvu, tai kodel nepataupius. Man tiesiog brangios labai idealiai derejo prie dideliu, tai teko pakratyti pinigine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 23 gegužės 2014 - 17:35
QUOTE(Juodai @ 2014 05 23, 18:22)
Bet mozaikos tai gražios  wub.gif . Jeigu nedaug reikia, kodėl gi ne  ax.gif .
Beje, turiu vienos mozaikos beveik visą pakuotę, gal kam reikia?... balta, violetinė ir šviesiai pilka spalvos ax.gif . Tikrai pigiau gautųsi negu Vainetoj pirkt  bigsmile.gif .

Ir man labai gražu bandysiu apskaičiuoti dušo kabinos plotį smile.gif jei per brangu bus mačiau Ermitaže pigesnių mozaikų cool.gif
Atsakyti
man reikia 5m2 mozaikos, tai nzn, daug čia ar ne smile.gif ryt važiuosiu pasilyginti dvi man tinkančias mozaikas, viena vainetoje, kita - kapri (kapri m2 kainuos 630 m2).
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 05 23, 06:58)
Saguteb, ziurek Irise.

Aciu, jau buvau pas juos siandien, nelabai kazka radau... man rudu atspalviu reiketu tamsesnes ir pieniskos doh.gif

QUOTE(Elle_ @ 2014 05 23, 08:55)
merginos, gal kur užmatėte panašias mozaikas? ten, kur nusižiūrėjau 1 m2 beveik 700 lt unsure.gif
user posted image

Maciau kazka panasaus Klaipedoje Arsenale.

QUOTE(Juodai @ 2014 05 23, 17:22)
Bet mozaikos tai gražios  wub.gif . Jeigu nedaug reikia, kodėl gi ne  ax.gif .
Beje, turiu vienos mozaikos beveik visą pakuotę, gal kam reikia?... balta, violetinė ir šviesiai pilka spalvos ax.gif . Tikrai pigiau gautųsi negu Vainetoj pirkt  bigsmile.gif .

Kiek m2 pakuoteje ir po kiek parduodat? Man apie 5 m2 reiketu.
As pradedu galvoti, kad gal man ne 10x10 deti, o mozaika duso zonai, bet ju kainos tokios rolleyes.gif
Atsakyti