Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(saguteb @ 2014 05 23, 21:38)
Kiek m2 pakuoteje ir po kiek parduodat? Man apie 5 m2 reiketu.

Ne, tiek neturiu. Be to ir spalvos ne tokios, kokių ieškote mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2014 05 23, 20:38)
Maciau kazka panasaus Klaipedoje Arsenale.

toli man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 05 23, 20:48)

Man atrodo, kad ir Vilniuje jie yra, gal arciau 4u.gif
Atsakyti
kas turit potinkines wc sistemas. darot lentynele virs to remo ar tiesiog lygia siena padarot? mastau virs to remo tiesiog palikt ala lentyna plytelem isklota. nereiktu tada jokiu lentyneliu kabint ir galetu stovet koks kvapas . nusitestu tas issikisimas per visa siena tai ir prie kriaukles galetu buti pasidejimui vieta. g.gif kaip pvz cia
user posted image

jei padaret ta lentynele kokio ji plocio gaunas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 27 gegužės 2014 - 09:24
iš pradžių galvojau daryti lentynėlę, dabar persigalvojau ir išnaudosiu šį plotą spintelių kabinimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2014 05 27, 10:24)
kas turit potinkines wc sistemas. darot lentynele virs to remo ar tiesiog lygia siena padarot? mastau virs to remo tiesiog palikt ala lentyna plytelem isklota. nereiktu tada jokiu lentyneliu kabint ir galetu stovet koks kvapas . nusitestu tas issikisimas per visa siena tai ir prie kriaukles galetu buti pasidejimui vieta. g.gif kaip pvz cia

jei padaret ta lentynele kokio ji plocio gaunas g.gif

pas mus gaunasi tokia kaip niša, tai ten galvoju dėt kokias stiklines lentynėles arba palikt tuščią, neapsisprendžiu kol kas. O plotis tai jei neklystu apie 10cm lyg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 27 gegužės 2014 - 09:59
merginos, kur pažiūrėti durų į vonią?
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 05 27, 09:59)
pas mus gaunasi tokia kaip niša, tai ten galvoju dėt kokias stiklines lentynėles arba palikt tuščią, neapsisprendžiu kol kas. O plotis tai jei neklystu apie 10cm lyg

pas mane lieka nyšą (kvapams susidėti), virš jos-kabinsiu lentynas.
Atsakyti
o jei dusas potinkinis tai viskas irgi tokiam aukstyje slepiasi ar tada jau visa siena uzsidengia? neturejo boba vargo prisigalvojo veju..... gi paprasciau pastatei normalu tulika pakabinai paprasta dusa. ne... prisireike potinkiniu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 05 27, 11:03)
merginos, kur pažiūrėti durų į vonią?
Papildyta:
pas mane lieka nyšą (kvapams susidėti), virš jos-kabinsiu lentynas.

ten pat, kur ir kitas. mes tai visam butui pirksim vienodas
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 05 27, 10:05)
ten pat, kur ir kitas. mes tai visam butui pirksim vienodas

kur pirksite?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 05 27, 11:20)
kur pirksite?

dar nežinom, dar tiek visko reik, kad durys turbūt pačiam gale. bet norim medinių ir baltų, visur brangu. senukuose yra nebrangios, bet paskaičiavus visas varčias, spynas, rankenas ir pan, kaina gaunas irgi nemaža, o dėl kokybės nežinau. bijau, kad neišsivaikščiotų po to jos, kiek skaičiau, kad tai išsiplečia, tai susitraukia...
Atsakyti
aš per šį remontą nieko iš senukų neperku, nepasitikiu, gal ir sumoku kiek daugiau, bet tfu tfu tfu kolkas viskas, ką pirkau, nenuvylė.
Atsakyti