QUOTE(saguteb @ 2014 06 02, 15:59)
Laba diena,
lyg kazkada buvo kalba apie maisytuvus, bet neuzfiksavau... Ar patogus naudoti butu toks:
Kriauklei?
I ka atkreipti demesi renkantis unitaza..? Apie tas papildomas dangas buna pazymeta kazkur? Norim paprasto pastatomo ir nelabai brangaus (iki kokiu 700 Lt)
Man nelabai, jis tinka tk mazoje kriauklyteje rankom nusiplaut, o kraiukleje, kur prausiesi veida, dantis ir pan, snapelis per trumpas.
QUOTE(pupyte_ @ 2014 06 02, 20:47)
sveiki, sakykit prasau ar WC potinkines sistemos pigiau kaip 800-900 nera? Ar esate kuri pirkusi lenkiska? kiek ziuriu tai vokiskos, cekiskos kainos virs 1000.......
QUOTE(LuxuryCode @ 2014 06 03, 06:47)
Vokiškas TECE komplektas 4 in 1 rėmas, tvirtinimai, tarpinė tarp sienos ir wc puodo ir klavišas. Galima rasti su akcija
490-450Lt
Ta pati norėjau rašyt, nes neseniai užmačiau šitą akciją
http://www.ketvertas...c_remas_4_in_1/
QUOTE(Centime @ 2014 06 02, 21:10)
Merginos, gal diskutavote,o gal ir ne. Kaip Raguvos vonios baldų kokybė? Tiesiog nuėjau

ir man patiko Serena 90 komplektukas...bet ar kokybiški tie baldai,nes kaina nedidelė..
Dar neilgai stovi ji, bet panasu, kad kokybe gera. Kiek esu girdejusi visi patenkinti... O ir pardavejai siulo ja, nepaisant, kad galetu tikrai brangesniu pasiulyt...