Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Kur esat gamine vonios baldus?
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 06 06, 21:02)
Mes Irise uzsakem Paradyz Galvo plyteles  4u.gif sios klekcijos tamsiosios plyteles rudos, o sviesiosios lyg ir galsvos, bet labai labai sviesios, tai beveik baltos  rolleyes.gif ismatavimai 30*60, atves per 2 savaites  smile.gif bet jps nera visiskai lygios, o su grubletumu tokiu, nezymiu rasteliu
http://www.iris.lt/e...uve/30-60-galvo

Labai graźios man šios,savaja vonia ir jomis išsiklijave wink.gif super atrodo.jei idomu galiu imesti foto wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EB: 08 birželio 2014 - 22:14
QUOTE(EB @ 2014 06 08, 22:13)
Labai graźios man šios,savaja vonia ir jomis išsiklijave wink.gif super atrodo.jei idomu galiu imesti foto wink.gif

labai prasau imeskite foto, jei galima bendra vaizda ir is arciau, nes is iris puslapio kaip suprantu viena yra balta, o kita yra su grubletumu?
Atsakyti
LuxuryCode, kokį termostatinį dušo maišytuvą rekomenduotumėt? Ieškom su ilgesniu snapeliu.
Atsakyti
QUOTE(EB @ 2014 06 09, 00:13)

Labai idomu butu paziureti bigsmile.gif nes mes savuju dar tik laukiam ax.gif

QUOTE(juratike13 @ 2014 06 09, 08:26)
labai prasau imeskite foto, jei galima bendra vaizda ir is arciau, nes is iris puslapio kaip suprantu viena yra balta, o kita yra su grubletumu?

Ta balta nera visiskai balta, turi gelsvo atspalvio, na siaip atrodo balta, bet pridejus balta popieriu tai skiriasi mirksiukas.gif grubletos ir baltos ir rudos, tos po 57 lt/m, o dar yra vadinamas dekoras, tai ten ir baltos ir rudos su tokiu geliu rasteliu, tai tos apie 67 Lt/vnt 4u.gif mes tu su rasteliu neemem, nes ir tos tipo paprastos jau nera visai paprastos - su rasteliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 06 09, 08:22)
LuxuryCode, kokį termostatinį dušo maišytuvą rekomenduotumėt? Ieškom su ilgesniu snapeliu.

Dušo maišytuvai būna be snapelio, bet jei jau reikia, tai galima susikomplektuoti iš Hansgrohe, pirkti reikiakaip du atskirus daiktus
Dušo maišytuvas
user posted image

ir priedo nusiperkat snapeli
user posted image

Jei tikrai nėra reikalo, nedėkite maišytuvo ilgu snapu
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2014 06 05, 17:48)
Dar klausimas - koks cia modelis ir kokia jo kaina butu..?  blush2.gif

Čia naujas 2014m modelis Hansgrohe Logis mažmeninė kaina apie 311Lt

Čia galima rasti visą Logis serijos asortimentą
Atsakyti
QUOTE(LuxuryCode @ 2014 06 09, 10:53)
Dušo maišytuvai būna be snapelio, bet jei jau reikia, tai galima susikomplektuoti iš Hansgrohe, pirkti reikiakaip du atskirus daiktus
Jei tikrai nėra reikalo, nedėkite maišytuvo ilgu snapu

hmm, tai gal man kitokio reikia?
Pas mus bus statoma vonia, ne dušo kabina. Todėl ieškau mašytuvo su snapeliu tam, kad snapeliu būtų leidžiamas vanduo į vonią. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 06 09, 12:00)
hmm, tai gal man kitokio reikia?
Pas mus bus statoma vonia, ne dušo kabina. Todėl ieškau mašytuvo su snapeliu tam, kad snapeliu būtų leidžiamas vanduo į vonią.  unsure.gif

tai tada rinkitės vonios maišytuvą ir prie jo pajungiat dušo žarną. tik stadartiškai dabar voniniai maišytuvai būna su trumpu snapeliu.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2014 06 09, 13:32)
tai tada rinkitės vonios maišytuvą ir prie jo pajungiat dušo žarną. tik stadartiškai dabar voniniai maišytuvai būna su trumpu snapeliu.

o ar patogu su trumpu snapeliu? Man atrodo, kad bėgs ant vonios krašto biggrin.gif

Tiesa, dar vienas klausimas klijuojant plyteles: jei reikia pjauti plyteles (kitaip neišsidėlioja per aukštį), pjautą plytelę klijuojat apačioje ar viršuje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 09 birželio 2014 - 12:40
QUOTE(kiskius @ 2014 06 06, 21:02)
Mes Irise uzsakem Paradyz Galvo plyteles  4u.gif sios klekcijos tamsiosios plyteles rudos, o sviesiosios lyg ir galsvos, bet labai labai sviesios, tai beveik baltos  rolleyes.gif ismatavimai 30*60, atves per 2 savaites  smile.gif bet jps nera visiskai lygios, o su grubletumu tokiu, nezymiu rasteliu
http://www.iris.lt/e...uve/30-60-galvo

QUOTE(EB @ 2014 06 08, 23:13)

Įmeskit foto 4u.gif mums Jos taip pat labai krito į akį, bet iki galo dar neapsisprendėme, tai įdomu būtų pamatyt dar foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2014 06 09, 13:36)
Tiesa, dar vienas klausimas klijuojant plyteles: jei reikia pjauti plyteles (kitaip neišsidėlioja per aukštį), pjautą plytelę klijuojat apačioje ar viršuje?

mes dėliojom ne iki pat lubų, kad pjautų nedėt smile.gif bet šiaip turėkit omeny, kad pjauta plytelė neturės gražaus kraštelio, tai jei ją klijuosit viršuje, bus negražus kraštas. aš tai kai susidėliojau, vistiek dar su plytelių klijuotoju tariaus, tai jis kiek pakoregavo mano planą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 09 birželio 2014 - 14:24