Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Bandau skaičiuot, ar apsimoka perdaryt vamzdžius bei perklijuot toj vietoj plyteles ir pirkt paprastą vonią su iš sienos išeinančiu maišytuvu ar visgi ieškot vonios, į kurią būtų galima montuot maišytuvą. Tokia vonia su maišytuvu kainuotų apie 3500Lt kaip minimum (kiek man teko rast). Kiek kainuoja geras maišytuvas iš sienos? Ir už kiek galima nusipirkt paprastą neblogą vonią 170cm ilgio? akrilinę
galva tuoj susisuks verysad.gif
Atsakyti
Kur tik nebuvom..... ko tik nematėm..... galvos perkaito ir nieko nenusipirkom... doh.gif
Atsakyti
Jo, pasirinkimo gausa nepadeda

ekspertės, ar verta ši vonia savo pinigų? jei su panele, apie 1700-1800pinigų gaunas
vonia
tik aš norėčiau 75cm pločio
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 07 29, 10:50)
Jo, pasirinkimo gausa nepadeda

ekspertės, ar verta ši vonia savo pinigų? jei su panele, apie 1700-1800pinigų gaunas
vonia
tik aš norėčiau 75cm pločio

Ja galima apziuret irgi tose pacioje parduotuvese Ukmerges gatveje. Kur ravaku prekiauja. smile.gif Man labai jos platus tas sonas pasirode. 18 cm daug.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 07 29, 16:38)
Ja galima apziuret irgi tose pacioje parduotuvese Ukmerges gatveje. Kur ravaku prekiauja. smile.gif Man labai jos platus tas sonas pasirode. 18 cm daug.

aš ją mačiau gyvai, man kaip tik patiko, kad jos šonai platūs. na ir šiaip man ji patiko. bet vat nežinau, ar verta ją pirkti. yra ir kitų modelių ravako, nebegaliu apsispręst..visą dieną žiūrinėju, galva sukas sukas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 29 liepos 2014 - 17:04
Bendrauju čia su savim...

Sakykit jūs man, kai taip vonia aptaisyta plytelėmis, kaip padaroma, kad būtų galima prieit prie vamzdžių ar pan, reikalui esant?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 07 30, 07:19)
kaip padaroma, kad būtų galima prieit prie vamzdžių ar pan, reikalui esant?

Labas rytas 4u.gif
Niekaip... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 07 30, 07:36)
Labas rytas  4u.gif
Niekaip...  biggrin.gif

nori pasakyt, kad jei kas sugenda ar pan, reik viską draskyt? g.gif kažkaip nesitiki, o ir nelogiška... juk tokius atvejus reikia numatyti g.gif
Atsakyti
Nu visaip žmonės pasidaro... Vieni nieko nedaro, kiti gamina a'la dureles iš plytelių. Panašiai kažką apie klozetus diskutavot unsure.gif .
Sakykim, pas mane anksčiau irgi nebuvo padaryta priėnijo prie vamzdžio, buvo tik apačioj tokia skylė palikta, kad kojų pirštai nesitrankytų į apdailos šoną, kažkada buvau papiešus:

user posted image

bet jin tokia labiau centre buvo, o nubėgimas vonios gale - bišk irgi nelogiškai padaryta buvo, nes dažniausiai prie maišytuvo darbuojies, tad vistiek persikreipus turėjau stovėt doh.gif .
Tai va, norėjau pasakyt, kad beveik 10 metų praėjo ir neprireikė jokio lindimo prie vamzdžių schmoll.gif, todėl mūsų atveju tikrai nevertėjo apdailą gadint su durelėmis. Bet, čia kalba apie naujos statybos butą (na, dabar jis jau 10m senumo biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 07 30, 07:54)
Nu visaip žmonės pasidaro... Vieni nieko nedaro, kiti gamina a'la dureles iš plytelių. Panašiai kažką apie klozetus diskutavot unsure.gif .
Sakykim, pas mane anksčiau irgi nebuvo padaryta priėnijo prie vamzdžio, buvo tik apačioj tokia skylė palikta, kad kojų pirštai nesitrankytų į apdailos šoną, kažkada buvau papiešus:

bet jin tokia labiau centre buvo, o nubėgimas vonios gale - bišk irgi nelogiškai padaryta buvo, nes dažniausiai prie maišytuvo darbuojies, tad vistiek persikreipus turėjau stovėt  doh.gif .
Tai va, norėjau pasakyt, kad beveik 10 metų praėjo ir neprireikė jokio lindimo prie vamzdžių schmoll.gif, todėl mūsų atveju tikrai nevertėjo apdailą gadint su durelėmis. Bet, čia kalba apie naujos statybos butą (na, dabar jis jau 10m senumo  biggrin.gif ).

oi nebežinau, ką daryt. tų visų durelių nesinori, jos negražios, su įklijuojamom plytelėm...brangios labai... išprotėsiu tuoj su ta vonia. vieta, kuri atrodė mažiausiai problematiška, pasirodo tokia nėra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 30 liepos 2014 - 06:59
QUOTE(Teka @ 2014 07 30, 07:58)
oi nebežinau, ką daryt. tų visų durelių nesinori, jos negražios, su įklijuojamom plytelėm...brangios labai... išprotėsiu tuoj su ta vonia. vieta, kuri atrodė mažiausiai problematiška, pasirodo tokia nėra...

o su vonia komplektuojančios apdailos plokštės dėti nenorit? apsisaugosit nuo visų baimių dėl priėjimo prie vamzdžių.
Aišku apdaila plytelėm gal ir gražiau, nors čia tikrai skonio reikalas. Aš įsidėjau kampinę vonią su apdailos plokšte ir man tikrai vaizdo negadina jinai smile.gif
svarbiausia manau susidėlioti prioritetus, o kitaip dar labiau įsiskaus galvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 07 30, 06:58)

As kai bute dejau Ravak vonia tai dejau su apdailine plokste. Maziausiai vargo ir ne taip uzgriozdina erdves.
Atsakyti