Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(AstaRaud @ 2014 07 30, 14:45)
ir aš kaldewei nusižiūrėjau, tik nestandartinę, reiktų dar apžiūrėti salone, kažkaip man rodos ten siauras dugnas...bijau kad gali būti nepatogi...

http://www.kaldewei....ini-rechts.html

nu jo, man atrodo ji nepatogi net žiūrint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 07 30, 14:47)
nu jo, man atrodo ji nepatogi net žiūrint smile.gif

tai vat nesuprantu ar ten tik nuotraukos tokios"nepatogios", nes niekur nerandu interjere realių nuotraukų jos... ax.gif

Jūsų išsirinkta ir kažkaip atrodo siaurėjančiu dugnu http://www.kaldewei....ow_modell=360-1, o va realiose nuotraukose visai atvirkščiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 30 liepos 2014 - 13:52
QUOTE(AstaRaud @ 2014 07 30, 14:49)
tai vat nesuprantu ar ten tik nuotraukos tokios"nepatogios", nes niekur nerandu interjere realių nuotraukų jos... ax.gif

Jūsų išsirinkta ir kažkaip atrodo siaurėjančiu dugnu http://www.kaldewei....ow_modell=360-1, o va realiose nuotraukose visai atvirkščiai

nu jo, reiktų gyvai pamatyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 07 30, 14:10)
nu labai gražu, bet nusprendėm visgi pirkti plieninę vonią ir darysim gipsą su plytelėm

dabar eilė maišytuvui. kapec. vat apie tuos tai nieko visiškai nesuprantu. norim su termostatu. turiu užduotį išrinkt, ale kad aš ten visiška blondinė pasijaučiau. galvjau jei maišytuvas, tai jis bus su dušu ir kranu ir pan, o pasirodo ne doh.gif  biggrin.gif ir išvis nesuprantu, ar ten kur nors yra kranas vonioj, ar tik dušai. aaaaaaa doh.gif

o kokio jūs maišytuvo norit, ieškot? iš sienos, iš vonios krašto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tanite: 30 liepos 2014 - 15:17
QUOTE(Tanite @ 2014 07 30, 16:12)
o kokio jūs maišytuvo norit, ieškot? iš sienos, iš vonios krašto?

iš sienos visgi. vyras sako visai norėtų su ta didele papildoma duš galva, lietaus ar kokio ten.
nebūtinai termostatinis. visokius variantus žiūrim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 30 liepos 2014 - 15:58
QUOTE(Teka @ 2014 07 30, 11:37)

čia tas vadinamas liukas? tai jo, yra toks dalykas, bet jis irgi nepigus, galvoju gal yra variantų pigesnių biggrin.gif kažkur skaičiau, kad gipsą apklijavo plytelėm ir tą gipsą pritvirtino kažkokiais ten magnetais.

svarstom, galvojam, sakau, tuoj galva sprogs

Tai vat variantas nera labai jau brangus. Mums jis kainavo apie 60 Lt. Vakare tiksliau galesiu parasyt. Vyras mokejo, nepamenu kiek tiksliai. Pirkome Sidabriniame krioklyje, zveryne.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 07 30, 17:09)
Tai vat variantas nera labai jau brangus. Mums jis kainavo apie 60 Lt. Vakare tiksliau galesiu parasyt. Vyras mokejo, nepamenu kiek tiksliai. Pirkome Sidabriniame krioklyje, zveryne.

o į jį plytelės klijuojas? nes jei ne, tai man negražu, kai tos durelės matos
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 07 30, 17:11)
o į jį plytelės klijuojas? nes jei ne, tai man negražu, kai tos durelės matos

Ant tu pasleptu dureliu, klijuojas plytele su magnetukais. Kaina buvo 65 Lt.
Is isores nieko nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 07 30, 22:05)
Ant tu pasleptu dureliu, klijuojas plytele su magnetukais. Kaina buvo 65 Lt.
Is isores nieko nesimato.

o tos dureles visokiu dydziu buna?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 07 30, 22:26)
o tos dureles visokiu dydziu buna?

Jos reguliuojasi. Nusiperki viena dydi, o gali padaryti toki dydi, kokia turi plytele. Na aisku yra maksimalus tu dureliu dydis. Daugiau nei jis yra nepadarysi. Pas mus dureles bus 30*60. Kaip viena plytele. Uzsuk i parduotuve, papasakos daugiau ir tiksliau. O kaina buvo 65 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 07 30, 16:51)
iš sienos visgi. vyras sako visai norėtų su ta didele papildoma duš galva, lietaus ar kokio ten.
nebūtinai termostatinis. visokius variantus žiūrim 4u.gif

jei su stacionaria galva ir dušeliu, dažniausiai komplektuose visgi eina su maišytuvu dušui, t.y. be snapelio. Šiaip kainos tokių komplektų nėra mažos toli gražu. Yra ir variantas, kad prie bet kokio voninio/dušinio maišytuvo galima prijungti tokį komplektą.
Jeigu būtų jau komplekte su dušiniu maišytuvu, galima ir iki 900 Lt rasti variantų, pvz Hansgrohe Croma 160 stacionarus dušo komplektas su termostatiniu maišytuvu, bet vonioj nemanau ar būtų patogu be snapelio maišytuvas.
O šiaip juk dabar yra galvų, kur galima nusistatyti ir lietaus efektą, jeigu būtent to labai norisi. Žinoma stacionari galva yra papildomas privalumas ir komfortas, bet kur tas komfortas, ten ir kaina su trim nuliais.
Atsakyti
Gal kas ką girdėjote apie Roltechnik http://www.roltechnik.com/LTU-6/ akrilines vonias, kodėl kaži jos daug pigesnės už Ravak?
Atsakyti