Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 04, 16:47)
Turesit ka veikt bigsmile.gif
As net tarp baltu desiu tamsiai melynai zalia. Neradom tokios pirkt, tai susimaisem patys cool.gif

Aš liepiau juodą imt. Paėmė. Pardėj buvo irgi tamsi tamsi beveik juoda. Garažas jo valdos. Nešveisiu su šepetėliu unsure.gif aš sakiau neklausė jo bėdos lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš pamiršau apie tai ir nusipirau taip pat šviesią doh.gif lotuliukas.gif bet tik ant sienų ir antibakterinė, antipelėsinė, tai guodžiu save, kad nepelis ir nesipurvins lotuliukas.gif o kas belieka doh.gif
Atsakyti
Tikra tiesa, del sienu nepergyvenu, bet del grindu tai tikrai kazkaip prasoviau doh.gif doh.gif na bet bus matyt, gal siais laikais, kada daug priemoniu, gal isvengsiu problemu g.gif
Papildyta:
QUOTE(sundaycoffee @ 2014 08 04, 10:35)
Kokia grazi vonia!  thumbup.gif  Mano skonio.. 

Aciu blush2.gif ax.gif Man taip pat patinka truputi tamsesne, nes cia tik as ir vyras busime, truputi romantika smile.gif Dar dziaugiuosi, kad vyras padare tas lentynas sujungtas su vonia, tai ir atsisesti galima ant ju, ir sampunus pasideti ir net zvakemis pasipuosti smile.gif vaiko wc apacioje tai tegul ten ir terliojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksoziedelis @ 2014 08 04, 20:52)
Dar dziaugiuosi, kad vyras padare tas lentynas sujungtas su vonia, tai ir atsisesti galima ant ju, ir sampunus pasideti ir net zvakemis pasipuosti smile.gif

As pasidariau gipse dvi nisas, zvakem pasiromantinti ir priemonems rolleyes.gif
Atsakyti
nebegaliu apsispresti, kokia vonia deti - plienine (metaline) ar akrilo.
pliusu ir minusu abi - po vienodai.
jau buvau nutarusi akriline Ravako... bet gazdina ibrezimai galimi.
gazdina, kad net baleiku negalima i vonia det, tuo labiau skudura prasluoscius grindis praplauti, grybus nuplauti, kad virtuveje kriaukleje nereiktu ilgai turkstis - akmenukai, smeliukas ir kitokios kietos daleles subraizys vonia...
belieka plieneine... bet...
kas turi akrilines, kaip jos laikosi? ar tikrai jas taip saugoti reikia?
Atsakyti
QUOTE(ruzavele @ 2014 08 07, 00:05)
nebegaliu apsispresti, kokia vonia deti - plienine (metaline) ar akrilo.
pliusu ir minusu abi - po vienodai.
jau buvau nutarusi akriline Ravako...  bet gazdina ibrezimai galimi.
gazdina, kad net baleiku negalima i vonia det, tuo labiau skudura prasluoscius grindis praplauti, grybus nuplauti, kad virtuveje kriaukleje nereiktu ilgai turkstis - akmenukai, smeliukas ir kitokios kietos daleles  subraizys vonia...
kas turi akrilines, kaip jos laikosi? ar tikrai  jas taip saugoti reikia?

As irgi ilgai svarsciau kokia vonia deti, isidejome RAVAK kampine, naudojames du metai, turiu tris mergytes, kurios maudosi su visokiais plasmasiniais zaisliukais, kokiu nusiskundimu neturiu, isvalau vonia su akrilinems vonioms skirta priemone, visa balta, blizga kaip nauja smile.gif
Tiesa akriline vonia tiktai skirta tik maudytis ir praustis, grindu skudurus plaunu kibire ir visa turini pilu i WC.
Vonios negalima valyti siurkscia kempines puse, ja tiesiog isvalai akriliniu voniu valymo priemone, truputi palaikai ir su dusu nuplauni, nusivalo visi nesvarumai ir net kalkes smile.gif
Akriline vonia silta, neslidi, malonu joje maudytis thumbup.gif
Manua jeigu skardineje vonioje plausite grybus, kilimus ir t.t. tai ir ji gali pakeisti spalva g.gif
=odziu pasidalinau savo patirtimi, o jus turite patys apsispresti, sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksoziedelis @ 2014 08 04, 12:21)
Sveikos,
noriu pasidziaugti, pagaliau pabaigiau antro auksto vonia  ax.gif  Pirmo auksto dar vyksta darbai. Pabandziau ikelti nuotrauka
http://public.fotki....5933.html#media

Man asmeniskai per marga 4u.gif bet skonis juk draugu neturi mirksiukas.gif

QUOTE(ruzavele @ 2014 08 07, 01:05)
gazdina, kad net baleiku negalima i vonia det, tuo labiau skudura prasluoscius grindis praplauti, grybus nuplauti, kad virtuveje kriaukleje nereiktu ilgai turkstis - akmenukai, smeliukas ir kitokios kietos daleles  subraizys vonia...

na jei planuojat vonioj tokiais dalykais uzsiimti, tai gal tikrai imti paprasta plienine g.gif mes kai tik prausiames, tai pirkom akriline Lietuviu gamybos Kyma smile.gif dar tik savaite naudojam, tai kol kas patenkinti, aisku del devejimosi pasakyti galesiu tik po kokiu metu gal smile.gif

Musu vonia irgi i pabaiga, aisku truksta dar baldu, lentyneliu, duso galvos, uzuolaidu ir t.t., bet buvo diskusija apie Paradyzo Endo Galvo kolekcijos plyteles, taigi rodausi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
o kodel akrilinej negalima plaut grindu skuduro? blush2.gif pirma kart isgirdau
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 08 07, 09:08)
o kodel akrilinej negalima plaut grindu skuduro?  blush2.gif pirma kart isgirdau

As viska plaunu akrilineje vonioje, tik nepilu ir neplaunu jokiu skysciu, kurie turi chemijos.
Atsakyti
QUOTE(ruzavele @ 2014 08 07, 00:05)

kas turi akrilines, kaip jos laikosi? ar tikrai  jas taip saugoti reikia?

mūsų akrilinė "Vidima" ne ravak kažkokia iš paprastų,plaunų viską,nes dabar tokia situacija,kad vienintelis vandens telkinys namie,tai 3metai eina ir baisi ji patapo blush2.gif
manau,kad jas tikrai reikia pasaugoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 08 07, 10:34)
mūsų akrilinė "Vidima" ne ravak kažkokia iš paprastų,plaunų viską,nes dabar tokia situacija,kad vienintelis vandens telkinys namie,tai 3metai eina ir baisi ji patapo  blush2.gif
manau,kad jas tikrai reikia pasaugoti  4u.gif

Kiek ta VIDIMA kainavo? Kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 08 07, 11:05)
Kiek ta VIDIMA kainavo? Kur pirkote?

gal 350lt,ermitaže,bent negaila bus pakeist blush2.gif
Atsakyti