Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Sveikos,
Darau senos statybos bute vonios - wc (atskiri kambariukai) rekonstrukciją ir susidūriau su tokia keista problema.
į WC kambarį, kuris yra ~1 m3 (nugi labai maži tie senų statybų tulikai... smile.gif, dėsiu naują pastatomą klozetą. Norisi, kad tas klozetas neatrodytų kaip griozdas tokioje mažoje erdvėje.
Gaila, kad SM anksčiau neperskaičiau, būčiau pirkus pakabinamą puodą, bet dabar jau šaukštai po pietų. Gal, sakau, įmanoma tuos nuotekų vamzdžius kažkaip labiau įgilinti į sienas ar kažkaip toliau stumtelėti? Gal nedidelę nišą galima iškirsti, kad pastumti viską giliau? Šiaip, laukiu santechniko, ką pasakys (o jis jau iš anksto myyykia, kad senos statybos WC mažai ką galima keisti). Gal kartais supermamos susidūrė ir žino daugiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukaz @ 2014 08 10, 12:06)
Sveikos,
Gal nedidelę nišą galima iškirsti, kad pastumti viską giliau?

Yra daroma atvirksciai, formuojamos sieneles ir ten slepiami visi negroziai.
Tiesiog rinkites maza klozeta, tokiu tikrai yra ir su prie sienos 'priistumiama' sienele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 10 rugpjūčio 2014 - 12:39
ačiū už atsakymą,
beje vizualizacijas (ankstesnis klausimas buvo) gražiai daro Namu interjero dizaineriai - čia Banginio senukuose (Vilniuje). Aš iš jų užsakiau plytelių kolekcijas, tai vizualizacija nieko nekainavo. Man darė dizaineris Igoris, tikrai patiko.
Atsakyti
QUOTE(velniukaz @ 2014 08 10, 13:06)
Gal, sakau, įmanoma tuos nuotekų vamzdžius kažkaip labiau  įgilinti į sienas ar kažkaip toliau stumtelėti? Gal nedidelę nišą galima iškirsti, kad pastumti viską giliau? Šiaip, laukiu santechniko, ką pasakys (o jis jau iš anksto myyykia, kad senos statybos WC mažai ką galima keisti). Gal kartais supermamos susidūrė ir žino daugiau? smile.gif

Imanoma kartais blush2.gif viskas priklauso nuo santechniko ir nuo to, kad yra toje sienoje uz WC (jei ventiliacijos sachtos tai nelabai iseis) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 08 07, 11:16)
gal 350lt,ermitaže,bent negaila bus pakeist  blush2.gif

as jau isiaiskinau - pigios krilines yra ne is gryno akrilo... jos paprasciausiai del to ir geltonuoja...
nors jos is prigimties nera grynai baltos, todel todel atrodo, kad jos geltonuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruzavele: 10 rugpjūčio 2014 - 20:36
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 08 07, 17:00)

Labai patiko kriauklė, apšvietimas - tik kur susidėti dantų šepetuką, dantų pastą, plaukų šepetį ir kt. "gėrį" g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzavele @ 2014 08 10, 21:34)
as jau isiaiskinau - pigios krilines yra ne is gryno akrilo... jos paprasciausiai del to ir geltonuoja...
nors jos is prigimties nera grynai baltos, todel todel atrodo, kad jos geltonuoja

aš sava nesiskundžiu schmoll.gif jei ji būtų naudojama tik prausimosi tikslais tikrai būtų kaip nauja ir dabar kai išvalau ji švari,tik įbrėžimai ant dugno,manau kita bus tokia pat,nes brangioms neturim blush2.gif
Atsakyti
Ojojoj, kokią aš naivuolė buvau iki šiol doh.gif , maniau, kad viens du ir pasidarysiu savo senam tarybiniam butuke vonios remontą. Viskas buvo gerai, kol mintyse viskas dėliojosi, o kai ant popieriaus, o ir dar su meistrais pabendravau, tai paaiškėjo, kad rekonstrukciją rimtą reik daryt, jei noriu turėti bent miniatiūrinę praustuvę. O kaip be jos, jei įsigeidžiau dušo kabinos ir potinkinės wc sistemos. Žiūrėsiu, ką ryt man santechnikas pasakys lotuliukas.gif

Vonios kambariui išsirinkau šias plyteles sienoms : http://www.plyteliut...i...s&lang=LT#t, grindims: http://www.plyteliut...=...7&lang=LT#t
Pagooglinus raudau interjero dizainerę (ne pigus malonumas, bet nemanau, kad vienai užteks smegenų užbaigti, ką pradėjau), kuri padės apsispręsti kaip išklijuoti plyteles, o ir sutalpinti viską į mano kišeninį vonios wc kambariuką. Žinoma ateinantį pusmetį po remonto misiu vandeniu ir gal kruopom.
Jei kam aktualu kaip tik šiuo metu IRISE vyksta akcija GROHE potinkinėm sistemom.
Už labai padorią mano manymu kainą gavau potinkinę sistemą 5 in 1 ir pakabinamą villeroy and boch o novo klozetą (perkant komplekte su remu jam pritaikė nuolaidą).
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 08 09, 17:29)
Ar graziai padaro variantus?

Na mes šiek tiek pasikoregavome, bet tikrai padėjo sudėlioti viską į lentynėles galvoje. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
atejau patarimo: kur dometis akmens mases pavirsiaus stalvirsiais? Noriu vonios spinteles su tokiu stalvirsiu, bet va kur rast info, kainas, kad galeciau su baldininko siuloma kaina palygint. Gal kas galit rekomenduot?
Papildyta:
QUOTE(Auksoziedelis @ 2014 08 04, 11:21)
Sveikos,
noriu pasidziaugti, pagaliau pabaigiau antro auksto vonia  ax.gif  Pirmo auksto dar vyksta darbai. Pabandziau ikelti nuotrauka
http://public.fotki....5933.html#media

Cia Venecia kolekcijos plyteles, realiai jos labai grazios, tik foto gal to grozio neperteikia 4u.gif
Atsakyti
gal kas pasidalins patirtimi... nes tokia problema...
vonia telpa tik 150 ilgio... g.gif
as 170 smile.gif nerandu vonios, i kuria tilpciau blush2.gif - kas atsisedusi galeciau istiesti kojas, kad nereiketu sulenkti
i savo senute plienine Rocca telpu thumbup.gif
i siuolaikines netelpu... kaip jos dabar keistai gaminamos - labai nuozulnus priekiai ir galai doh.gif doh.gif o ka daryti jeigu ugis 175? is viso be sansu...
o jeigu vyras 180-190
tik duso kabine belieka rengtis ?
bet snd lotuliukas.gif thumbup.gif radau viena uz 1000 pinigeliu doh.gif doh.gif
plieno 3,5 mm
akrilo bijau susibraizys
galvosukis
Atsakyti
Be reikalo bijot to akrilo. Jau daug apie tai kalbeta. Paskaityk sia tema daugiau.
Atsakyti