Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Feline,

lakoniškos linijos ir spalvos-jūsų vizitinė kortelė (smash (? jei gerai niką pamenu) primenat smile.gif). Bendras vaizdas geras smile.gif ir vis apie tą paveikslą prisimenu biggrin.gif

Patranka,

Ir man tik šalis patiko. Nesupratau dėl batų. Iš viršaus-grožis, iš priekio, tai toks jausmas, kad kitokie g.gif, tokie net pobaisiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 25, 18:22)
...apsirenk netynkamai ir neskaudės galvos,kad PER DAUG liaupsina biggrin.gif  4u.gif

Šiuo atveju nebent galvos nukirpimas suveiktų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 25 balandžio 2014 - 19:17
Wow Feline!!! Kokia tu graži! Tikrai tobula bigsmile.gif ir derinys labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 04 25, 10:15)
aš pati kai Kaune, tai man kauniečiai patinka smile.gif gražūs beveik visi biggrin.gif  o kai nuvažiuoju į Vilnių-tai merginos dauguma prie meno, o bernai-kaip gėjai, su keistom aptemtom spalvotom kelnėm, keistom šukuosenom ir pan. ax.gif

Nesakykit, gražūs dabar vaikinai, pagaliau ir jie kažkokį stilių atranda ar bent ieško.Žymiai geriau už tuos, kurie vasarą dėvi Gariūnuose ar Urme įsigiję nenusakomo laikmečio šviesius batus, užsirietusiom nosim ar džinsus su dryžiukais doh.gif Man tos keistos šukuosenos ypač patinka smile.gif

QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 04 25, 11:29)
Man Kaunas apskritai labai įdomus miestas, dėl savo art deco pastatų, tarpukario laikotarpio architektūros, praktiškai neturinčios analogų Europoje. Na, o dėl žmonių stiliaus jau kita kalba.

Vienas iš nedaugelio Kauno privalumų ax.gif

QUOTE(Féline @ 2014 04 25, 17:59)
labas vakaras  smile.gif

Labai graži mergina, tai į rūbus nelabai kas ir bežiūri 4u.gif Batus keisčiau blush2.gif
Atsakyti
Feline, tobulas minimalizmas wub.gif nagai su svarku wub.gif

aciu meginos, dar syki 4u.gif
Atsakyti
Kauno privalumai tik pastatai? unsure.gif
skaudziai jus cia doh.gif
Kaune pilna stilingu zmoniu,pilna ir kitokiu kaip ir bet kur kitur.
Pilna yra besimokancio jaunimo is provincijos ir is uzsienio taip pat.
Patranka,man patiko thumbup.gif Visai ta tase nemaiso man schmoll.gif
Jei butent tokios reikejo tai viskas ok good.gif Grazi sijono spalva,salis. Graziai dera spalvos wub.gif
Liomi,derinys irgi patiko. Gal dar ir del to,kad netradicinis,antro tokio nepamatysi thumbup.gif Pedkelnes tik galetu but kitos spalvos ax.gif
Feline,grazu,elegantiska,subtilu,liuks thumbup.gif
Atsakyti
Feline grazuole o ir derinys ne maziau grazus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 25, 18:36)
...nu bendram vaizdui tai tikrai nekenkia,o jei jau ji ir tokia baisi bebūtų kaip sakai,tas sijonas pas mane net į namus neateitų tongue.gif

user posted image

pralyginai ? geriau dabar... ten vaizdas is virsaus negeras buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 04 25, 19:57)
pralyginai ? geriau dabar... ten vaizdas is virsaus negeras buvo smile.gif

Baik tu juokus,aš neturiu lygintuvo,neturėjus...persiuvau..
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 25, 22:15)
Baik tu juokus,aš neturiu lygintuvo,neturėjus...persiuvau..

gerai padarei

Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 04 25, 20:17)
gerai padarei

Juokauju gi...nedariau nieko,apart ištraukiau iš skalbinių dėžės ir padariau foto...tik tiek.
Atsakyti
niekaip nesuprantu, apie ką čia šneka...taigi ten sijono apačia ant bato užsiklostavus buvo rolleyes.gif
Atsakyti