Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(liomi @ 2014 05 15, 10:27)
biggrin.gif

aaaaaa.....

-----

Supratau uzuominą biggrin.gif

Norvegija, man spalvos kaip ir nekliūna, tik va maikutes norėtųsi trumpesnės.

Vai2lka, kaip visada - gražuolė, tik man arba basutes norėtųsi pakeisti arba vėrinį, nes jie abu, mano manymu, nedera.

Stichija, paskutinis paltukas gražuolis ir bateliai dailūs mirksiukas.gif

Atsakyti
Na, dabar patarkuokit, kad as per sena tokiom ryskiom spalvom tongue.gif
Nu bet kai uzsakinejau sijona, jis vadinosi " soft pink ", o gavau vat toki blink.gif , tai tingejau siust atgal ax.gif , jei islazdavosit - kriksto dukrai bus blush2.gif
user posted image

p.s. tik mano veidas sitoj foto kazkaip jau per daug rudas, toks tikrai nera blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 15 gegužės 2014 - 13:13
Grazus sijonas ir jums labai tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 05 15, 13:04)
Na, dabar patarkuokit, kad as per sena tokiom ryskiom spalvom  tongue.gif
Nu bet kai uzsakinejau sijona, jis vadinosi " soft pink ", o gavau vat toki  blink.gif , tai tingejau siust atgal  ax.gif , jei islazdavosit - kriksto dukrai bus  blush2.gif

p.s. tik mano veidas sitoj foto kazkaip jau per daug rudas, toks tikrai nera  blush2.gif

Stichija, o spalvos skirstomos pagal metus?
Kaip tik šitas sijonas labai dailiai ant jūsų atrodo. Vienas gražesnių jūsų derinių, jeigu ne gražiausias biggrin.gif Gal rankinė tik šiek tiek kitokią, mažesnę rinkčiausi, pagal batelių spalvą smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 15 gegužės 2014 - 13:27
Stichija, gražuolė jūs wub.gif

Spalvos geros ir jums tinka. Ir sijonas čia gerai.

Ir visai tamsta nesena, prašom neišsigalvot.
Atsakyti
Geras sijonas ir gera spalva. Galbūt jei tokios spalvos rūbas būtų arčiau veido - ir netiktų, bet sijonui tinka puikiai, galite drąsiai vilkėti.smile.gif O jei profilyje nemeluojate savo gimimo datos, tai iki senatvės Jums dar tolokai.
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 05 15, 14:04)
Nu bet kai uzsakinejau sijona, jis vadinosi " soft pink ", o gavau vat toki  blink.gif , tai tingejau siust atgal  ax.gif , jei islazdavosit - kriksto dukrai bus  blush2.gif

Vienas jusu graziausiu, giriu, kad nera blizguciu ir kitu fintikliusku, proporcijos visos vietoje ir laiku laugh.gif , o sijonas myletinas, gerbtinas ir jokiu budu neatiduotinas.
Atsakyti
Stichija, tai neisejot ? ar grizot sijona persirengt hihihi.gif

Man irgi geras, nieko neklausykite - plevesuokit juo laisvai. cia labai tiktu tie kailiniai Jusu batukai, apjungtu dzinsa, rankine... graziai atrodote.

Shievonne, as laukiu ko nors .... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 05 15, 14:04)

sijonas labai liuks, spalvos derinio ir jis pats irgi liuks, rankinė faina mirksiukas.gif
Atsakyti
Stichija - sijonas atrodo tiesiog puikiai, drasiai nesiokit. Ir visas derinys sikart geras, nera perkrautas.
Jei vistik butu noras paderinti sijona kazkaip neutraliau, as siame ansamblyje labai graziai isivaizduoju sviesiai pilkos spalvos virsu, paliekant tuos pacius batus, rankine, gal net karolius.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti