Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(@Fresh @ 2014 04 30, 16:43)
Perinstaliavau mozila, dingo mano visi favorites. Mergaites imeskit Gitos ir Vai2ulkos blogu linkus. Ačiū  4u.gif

FashionAddicted
o Gitos deja nezinau blush2.gif

QUOTE(*Salt* @ 2014 04 30, 17:50)
Laaabai wub.gif ,o kaip cia taip pavyko nusifotografuoti gatveje biggrin.gif ?

aciu 4u.gif visi pasitraukia is gatves, kai as fotografuojuos biggrin.gif

QUOTE(liomi @ 2014 04 30, 18:24)

sikart sakau ne deriniui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 30 balandžio 2014 - 17:42

biggrin.gif sakiau, aciu Jums friends.gif

Sitas odinis trench coat vienas tobulumu spintos ir ta rankine prabangi, bet as suprantu, merginos, kad nepatiko 4u.gif aciu xx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 30 balandžio 2014 - 17:47
Liomi, galiu tave pradžiugint-derinys visiškai ne mano skonio ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 04 30, 17:42)
Sitas odinis trench coat vienas tobulumu spintos ir ta rankine prabangi, bet as suprantu, merginos, kad nepatiko  4u.gif  aciu xx

Ne prabangume esme rolleyes.gif .Man tai patiko rankine biggrin.gif .
Atsakyti
Tai daznai ir prabangus daiktai negrazaus modelio buna biggrin.gif Nesigincyju konkreciai del rankines, tik siaip, bendrai paemus, prabangumas nera pateisinimas biggrin.gif Cia ne piktai, jei ka, tik nuomone issakau. Svarbu zmogui gerai, grazu ir patogu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Paskutinis derinys,visiškas nesusipratimas,pradedant foto kokybe,baigiant derinimu biggrin.gif
Atsakyti
o kas yra prabanga? 4u.gif

galilea, ten medelio ziedai, itariu, ne kirmeles smile.gif)))

Liomi , man nlb sitas derinys

Agnesbelle idomu, savita, bet paltui sakau ne

vaidulka, grazios foto, grazi mergaite, norisi wow kazkokio. siaip tvarkingas dailus derinys
Atsakyti
dvieiliu surasiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 30 balandžio 2014 - 18:14
Del skonio,aisku,nesigincyjama,bet yra dalyku,kurie visiskai nesiderina,kaip kad sukneles ir kedai ir pan.,cia jau ne skonyje esme smile.gif.
O del pranagos ir grozio,tai is vis juokinga biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 04 30, 15:47)
Liomi, galiu tave pradžiugint-derinys visiškai ne mano skonio ax.gif  bigsmile.gif

aciu, man nlb rupi patikti, tai tik mano derinys, rodome kas mes esam, jei patinka - malonu 4u.gif realiam gyvenime as esu nuts, tai atsispindi, visumoje ..

zinau kokie cia einamiausi , bet as nenoriu vilketi einamiausiu, gal, tai ir negerai hihihi.gif

dekoju dar syki hi.gif

Alaia, rasete del aukso detaliu per daug.

Prabanga, man, kokybeje, ne detalese aukso, o gal viskas kartu biggrin.gif Prabangos preke spintoje - tai tik oda, gumu karaliene to nesupras. oda irgi gali buti kiaules ir avies, silkas, vilna, kasmyras - naturalus pluostai.Detales, kurios nenusitrins simta metu. Prabanga tai tai, ka istraukus i dienos sviesa, visada bus padoru apsirengti, vien del kokybes. i gatve ar i teatra. Dar aisku gamintojas, amzius, medziagos kokybe ir t.t. visada atskirsi dar ir is kainos, cia liudniausia to viso puse

Papildyta:
Galilea, as is principo juos dabar tampau, teisybe sakant 4u.gif ten ne kirmeles, pumpurai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 30 balandžio 2014 - 18:11
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 30, 17:50)
Labai grazu,bet batai cia visai netinka biggrin.gif .

Laaabai wub.gif ,o kaip cia taip pavyko nusifotografuoti gatveje biggrin.gif ?

QUOTE(*Salt* @ 2014 04 30, 18:29)
Tasiukas labai net patiko thumbup.gif ,bet kedai prie palto ne i tema visai rolleyes.gif .

lotuliukas.gif doh.gif
Jus kaip is medzio iskritusi g.gif
Sorry, nesusilaikiau.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 04 30, 18:08)
Prabanga, man, kokybeje, ne detalese aukso, o gal viskas kartu  biggrin.gif Prabangos preke spintoje - tai tik oda, gumu karaliene to nesupras. oda irgi gali buti kiaules ir avies, silkas, vilna, kasmyras - naturalus pluostai.Detales, kurios nenusitrins simta metu. Prabanga tai tai, ka istraukus i dienos sviesa, visada bus padoru apsirengti, vien del kokybes. i gatve ar i teatra. Dar aisku gamintojas, amzius, medziagos kokybe ir t.t. visada atskirsi dar ir is kainos, cia liudniausia to viso puse

Cia ne del naturaliu pluostu, pigios isvaizdos ir dizaino gali buti tiek oda, tiek silkas, tiek kailis, tiek kasmyras, tiek deimantai, cia ziurint kur viska sudesi. Tiek ir norejau pasakyt, be jokio prasivardziavimo ar asmeninio izeidimo.
Kas yra prabanga, kokybe, pluostai tikrai zinau ir ismanau, tiesiog ne visada tas veda i skoninga preke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaia: 30 balandžio 2014 - 18:26