Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Ikelciau as savo foto,bet ka jau cia lygintis su kai kuriomis,rengiuosi paprastai,neidomiai turbut biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 01 gegužės 2014 - 19:11
Labai gražiai Margaretta atrodot, tik tos širdelės niekam nereikia smile.gif koks masyvus vėrinys gražiau atrodytų, nei pakabukas ax.gif
Atsakyti

! 
Prašau grįžti prie temos esmės - derinių. Už toliau tęsiamas diskusijas ne į temą ir santykių aiškinimąsi, bus skirti asmeniniai įspėjimai.
Atsakyti
margaretta, dailiai atrodot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 01 gegužės 2014 - 19:12

dilgelyte, meistre thumbup.gif meistriskai nusuko demesi smile.gif
Atsakyti
Margaretta,atrodote paprastai ,dailiai ,kukliai ir tvarkingai. smile.gif Jei toks vaizdas tenkina tada liuks. mirksiukas.gif
Atsakyti
Margaret, man gal spalvu truksta, kokios smelines vietoj juodos 4u.gif bet jus daili, kaip visada bigsmile.gif
Atsakyti
Margaretta, šaunuolė, kad išdrįsot tokioj pekloj pasirodyt biggrin.gif 4u.gif dailu, tik man kaklo papuošalas nepatinka blush2.gif

Iš paskutinių patys tobuliausi tai Shievonne su suknele ir Saimitos - labai patiko wub.gif Vai2ulkos irgi dailus thumbup.gif

Tiek daug išdiskutuotas Liomi ne mano skonio (ypač rankinė), bet jai tinka, nesuprantu, dėl ko čia apie jį reikėjo tiek puslapių pyktis 4u.gif
Atsakyti
Margarret, lb grazu! Nei pridesi nei atimsi 4u.gif
Atsakyti
MARGARETTA,tvarkingas,dailus derinukas smile.gif Sijonas man labai patiko ir ta ryža spalva thumbup.gif Pakabukas galėtu būti kitas arba iš vis jo nereikia,bet jis nėra blogas. thumbup.gif
Atsakyti
eina sau visa diena is tuscio i kiaura pilstet:D
Papildyta:
https://fbcdn-sphoto...977149887_n.jpg

Nu kad butu peno kalbom biggrin.gif O ne pilstymo is tuscio i kiaura biggrin.gif
Atsakyti
Saimita, labai patiko. 4u.gif

Sievonne, Abu patiko 4u.gif

Liomi, patiko. Rankine so so 4u.gif

Margareta, patiko, tik gal rankoveles ilgas deciau smile.gif 4u.gif

O visas gincas tai pointless rolleyes.gif
Papildyta:
Saimita, labai patiko. 4u.gif

Sievonne, Abu patiko 4u.gif

Liomi, patiko. Rankine so so 4u.gif

Margareta, patiko, tik gal rankoveles ilgas deciau smile.gif 4u.gif

O visas gincas tai pointless rolleyes.gif