Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(Tylene @ 2014 04 24, 18:11)
Tavo įdėtas ir liomi derinys-tai kaip originalas ir "padielkė". Gal tik man taip atrodo..bet visai kitaip žiūrisi tokie marškiniai, o viską užbaigia paltukas, todėl ir delninė gerai žiūrisi. Na bet čia mano "kreivomis" akimis žiūrint blush2.gif

galiu duot ranka nukirst, kad, jei kazkas nusifotografuotu prie veidrodzio taip, sakytumete, kad marskiniai kaip vyriska pizama, maike sportine a la nike, prie tokio paltuko netinka, dzinsai kabo ir so on, ir so on biggrin.gif kirskite ranka biggrin.gif

Aha, grazus derinys, originalas, is toli.

Cap carap, metai daiktu vyro bigsmile.gif ka apsirengus esi, Jus su Zaraza susivienijote? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 24 balandžio 2014 - 20:36
QUOTE(liomi @ 2014 04 24, 20:34)
galiu duot ranka nukirst, kad, jei kazkas nusifotografuotu prie veidrodzio taip, sakytumete, kad marskiniai kaip vyriska pizama, maike sportine a la nike, prie tokio paltuko netinka, dzinsai kabo ir so on, ir so on  biggrin.gif kirskite ranka  biggrin.gif
Aha, grazus derinys, originalas, is toli.

Hmm..visai galimas daiktas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 04 24, 18:36)
Hmm..visai galimas daiktas.  drinks_cheers.gif

mes moterys hihihi.gif paprastos, tik reikia mus suprasti nail.gif:
Atsakyti
o, Liomi, sitas gerulis bigsmile.gif thumbup.gif

Patiko ir Tylenes ideja del kuprines siam derinuke, Chanel kuprines pries akis iskilo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaia: 24 balandžio 2014 - 20:50
QUOTE(liomi @ 2014 04 24, 20:38)
mes moterys hihihi.gif paprastos, tik reikia mus suprasti nail.gif:

Mhm flirt.gif

Gita, atsiradai ir vėl pradingai.. unsure.gif o mes tavęs pasiilgom. Tavo ilgų kojų, tobulų rankinių ir visada akis džiuginančių derinių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 04 24, 20:34)
<...>

Cap carap, metai daiktu vyro  bigsmile.gif ka apsirengus esi, Jus su Zaraza susivienijote?  cool.gif

Tik per pilnatį hihihi.gif

Ką apsirengusi? Naktinukus biggrin.gif
Kaip suprast susivienijom? g.gif Kad nesirodom? Ai irnesakyk.gif tai, kaip mano mamaitė sako, dabar jaučiuosi mažastorairnelaiminga hihihi.gif, tai ką jau ten rodysies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaia @ 2014 04 24, 18:46)
o, Liomi, sitas gerulis  bigsmile.gif  thumbup.gif
Patiko ir Tylenes ideja del kuprines siam derinuke, Chanel kuprines pries akis iskilo  bigsmile.gif

pfffff - pasvajot verysad.gif ta gal medziagine, su grafiti? wub.gif
aciu

QUOTE(cap carap @ 2014 04 24, 18:53)
Tik per pilnatį hihihi.gif

Ką apsirengusi? Naktinukus  biggrin.gif
Kaip suprast susivienijom? g.gif Kad nesirodom? Ai irnesakyk.gif tai, kaip mano mamaitė sako, dabar jaučiuosi mažastorairnelaiminga hihihi.gif, tai ką jau ten rodysies  biggrin.gif

ir gerai darai, pas mane irgi skraido brunette.gif

nesamone, turi prikaupus ir niekam nerodai, gi moki "nu trumpam", po spyna padaryt hihihi.gif

Evelinki, jau per Kaledas laukiau kol nupigs ir nieko.. na jau, sia vasara bus pigiau, nes praeina bumas g.gif
Atsakyti
Taip taip,tos naujosios,medziagines wub.gif
Atsakyti
Na as tili stebetoja neistveriau ir savo zodi leptelsiu.
Man pas liomi viskas kaip ir patiko tik marskinukai is tikro sunkoki,
Mano akiai noretus baltos maikutes apacioje ir prasegtu marskinuku, Kaklaskare labai liux bet man sitam derini ne rolleyes.gif

Nieko priesisko, bet Pastebejimas Patrankai, 2013m. ziema tikrai buvo pas mus baisine mada petnesu su dzinsais dar kaip kur net dirzas ivertas ir visa tai ant podiumo demonstruojama buvo

Atsakyti
QUOTE(lanvin @ 2014 04 24, 20:22)
Nieko priesisko, bet Pastebejimas Patrankai, 2013m. ziema tikrai buvo pas mus baisine mada petnesu su dzinsais dar kaip kur net dirzas ivertas  ir visa tai ant podiumo demonstruojama buvo

blink.gif doh.gif ...o podiumai yra visur,net ir SM,ir žinovų,ekspertų taip pat pilnas margas svietas bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 04 24, 17:59)
Carinai visos, kurios pakritikuoja Liomi-yra blogos biggrin.gif

nebejuokinkit biggrin.gif

Atsakyti
liomi, patiko derinys 4u.gif tik man viršus atrodo sunkokas, todėl nuimčiau kaklaskarę ir prasegčiau kaklą tongue.gif
Nors kaklaskarės raštas labai smagiai dera su petnešom. Labai mėgstu petnešas, kažkaip vaikystę primena - pastoviai petnešuota vaikščiojau biggrin.gif

O mažytė rankinė man čia visai nekliūna, nors kuprinė būtų išvis super bigsmile.gif

Beje, vėl apie tas p...kes biggrin.gif norėčiau kirst lažybų, kad ne Vilniuje jūs tas gausybes p...kių matėte ax.gif Šiandien daug teko maltis po visą miestą (centras, Žvėrynas, Antakalnis, Žirmūnai, Viršuliškės) tai padariau tyrimą - vėl buvau negailestingai priekabi vyrų išvaizdai ir akylai stebėjau kas jų rankose biggrin.gif
Dauguma su kuprinėmis arba tom didelėm tašėm per petį - net ir kostiumuotieji. Kai kurie tuščiomis. Su p...kėm per visą dieną aptikau net... du egzempliorius! Abu buvo vienos stilistikos draugeliai, su aukso grandinėm ant kaklų, sportinėm kelnėm ir atitinkama kalba biggrin.gif

QUOTE(Mosso @ 2014 04 24, 18:24)
Anksčiau buvo tokie reikalavimai, kad petnešas kabina tik ant tokio juosmens, kur negalima diržo įverti, bet tai buvo kadaise arba ten, kur reikalingas protokolas. O gatvėje viskas galima

Mano žinios lyg irgi tokios g.gif pritariu, kad gatvei kiek kitokie reikalavimai

Shievonne, širdele, grįžai thumbup.gif sveika!

QUOTE(sygyta @ 2014 04 24, 21:12)
nuo tiek daug negatyvo galima ir liga isivaryti....

jau kelis kartus buvo kilus mintis nebekišti nosies g.gif
Atsakyti