Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetinės turtai

Aš saviškį krepšiuką vėl gal įkelsiu (jei kam įdomu bus) kokią gegužę ar birželį,o tai bus beveik kaip mini tradicija man kiekvienais metais kelt panašiu metu.. biggrin.gif Visai įdomu ir pačiai pasižiūrėt, kas pakitę, kas - nelabai..
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 04 27, 12:03)
Aš saviškį krepšiuką vėl gal įkelsiu (jei kam įdomu bus) kokią gegužę ar birželį,o tai bus beveik kaip mini tradicija man kiekvienais metais kelt panašiu metu.. biggrin.gif Visai įdomu ir pačiai pasižiūrėt, kas pakitę, kas - nelabai..

panašiai apie save pagalvojau smile.gif

kėliau žiemą, rods, pakito jis, pasimažinau nemenkai, bet kai ko ir padaugėjo smile.gif
tik dar noris kiek palūkėt smile.gif
Atsakyti
Aš irgi labai lakiuuuuuu naujų krepšiukų fotoooo...!!!! clap.gif nail.gif
Atsakyti

i 
Forumas nėra skirtas blog'ų reklamom.
Forumas tam, kad informacija tiesiai pasiektų skaitytoją. Kai nukreipiama dar kažkur, sakyčiau, tai jau nepatogumas. Ateinama skaityt komentarų, diskusijų, o kai kiekvienam poste nukreipimas į dar kitą šaltinį, tai kam tada forumas.
Nuotraukos blog'e, klausimai forume. Kodėl turiu gaišt laiką vaikščiodama per du langus?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 05 11, 20:17)
Forumas tam, kad informacija tiesiai pasiektų skaitytoją. Kai nukreipiama dar kažkur, sakyčiau, tai jau nepatogumas. Ateinama skaityt komentarų, diskusijų, o kai kiekvienam poste nukreipimas į dar kitą šaltinį, tai kam tada forumas.
Nuotraukos blog'e, klausimai forume. Kodėl turiu gaišt laiką vaikščiodama per du langus?

Tai kad nieks čia tų blogų nereklamuoja. Aš pvz. savo krepšius kėliau ir toliau žadu kelt temoje.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 05 11, 21:17)

Na kaip kas ką supranta.
Sukėliau į blogą, nes taip patogiau, visgi nuotraukų daug, o į SM įkelt sudėtingiau ir užima daugiau laiko nei į blogą. Jokia čia reklama,
O kai nuotraukos į fotki.com sukeltos būna, tai patogu, nereik žiūrėt nuotraukų vienur, o klausimų kitų biggrin.gif
Sorry, juokinga Jūs ...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2015 05 12, 07:32)
Na kaip kas ką supranta.
Sukėliau į blogą, nes taip patogiau, visgi nuotraukų daug, o į SM įkelt sudėtingiau ir užima daugiau laiko nei į blogą. Jokia čia reklama,
O kai nuotraukos į fotki.com sukeltos būna, tai patogu, nereik žiūrėt nuotraukų vienur, o klausimų kitų  biggrin.gif
Sorry, juokinga Jūs ...
4u.gif

Ai va! Prisiminiau, kad nemažai kas yra išties kėlęs krepšių nuotraukas net ne į temą, o į talpyklų sveitaines (pvz fotki albumai), mums duodavo nuorodas, o mes laimingos vaikščiodavom per tuos kelis langus ir nebūdavo jokių pykčių.. biggrin.gif Nežinau, kodėl čia toks pyktis ir paranoja dėl blogų.. Juk niekas iš tų krepšių įkėlimo JOKIO finansinio pasipelnymo negauna biggrin.gif

Realiai, forume yra draudžiama tik komercinė reklama ir skelbimai. Rašomi blogai - nei tas, nei tas. Tai ko čia priekabiaut dėl to kiekvienam žingsny..
Atsakyti
Pagaliau atsirado krepšelis thumbup.gif net širdis atsigavo biggrin.gif
Tik pasilik norėjau paklaust kokia paskirtis plaukams nuo Saphira mieralinio purvo?
Essence pudros maskuoja gerai ar labiau BB tipo kremai?
Matau turite nemažai Mythos prekių kur perkate ir kokie būtų atsiliepimai apie šias prekes?
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2015 05 12, 08:32)
Sukėliau į blogą, nes taip patogiau, visgi nuotraukų daug, o į SM įkelt sudėtingiau ir užima daugiau laiko nei į blogą.

Ikelus foto I bloga labai lengva jas permest ir I SM
... Labai nepatogu ziuret per kelis langus, ypac naudojantis telefonu wink.gif
Atsakyti
Bandžiau įkelti foto tiesiai iš blogo, bet labai didelę įkelia, išdarko puslapį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jovivita @ 2015 05 12, 10:25)
Pagaliau atsirado krepšelis  thumbup.gif  net širdis atsigavo  biggrin.gif
Tik pasilik norėjau paklaust kokia paskirtis plaukams nuo Saphira mieralinio purvo?
Essence pudros maskuoja gerai ar labiau BB tipo kremai?
Matau turite nemažai Mythos prekių kur perkate ir kokie būtų atsiliepimai apie šias prekes?

4u.gif
Saphira purvas atsato plaukus, suteikia jiems švenumo ir purumo. Naudoti reikia kaip kaukę.
Mano nuomone, Essence pudra maskuoja mažai, labiau sulygina odos spalvą, gal ir užmaskuoja kažkiek nedidelius paraudimus, bet turint riebią odą jau apie piet man veidas blizga ir visas maskavimas dingsta.
Mythos perku Cascadoje. Visumoj priemonės neblogos, dušo žele tokia natūrali praktiškai bekvapė, nesausina odos. Rankų kremas lengvas, labiau šiltajam metų laikui, kai nereikia stipraus maitinimo. Anticeliulitinį aliejų dar tik pradėjau naudot, na tikiuos kažkoks efektas bus, šildo šlaunis neblogai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikpasilik: 14 gegužės 2015 - 15:22
QUOTE(illuminated @ 2015 05 11, 22:27)
Tai kad nieks čia tų blogų nereklamuoja. Aš pvz. savo krepšius kėliau ir toliau žadu kelt temoje.

na, reklama gal ne tas žodis, bet tie kvietimai į blog'us jau pasidarė blogas įprotis. O jei ne blog'as krepšio nekeltų?

QUOTE(tikpasilik @ 2015 05 12, 08:32)
Na kaip kas ką supranta.
O kai nuotraukos į fotki.com sukeltos būna, tai patogu, nereik žiūrėt nuotraukų vienur, o klausimų kitų  biggrin.gif
Sorry, juokinga Jūs ...
4u.gif

anksčiau sėkmingai nuotraukas keldavot, dabar sudėtingiau?
O man nebejuokinga, kai rašo, rašo, o paskui parašo, kad daugiau informcijos blog'e. Tai kam tada SM rašyt išvis? Juk viskas blog'e.

QUOTE(illuminated @ 2015 05 12, 10:12)
Ai va! Prisiminiau, kad nemažai kas yra išties kėlęs krepšių nuotraukas net ne į temą, o į talpyklų sveitaines (pvz fotki albumai), mums duodavo nuorodas,

Tai ko čia priekabiaut dėl to kiekvienam žingsny..

vienetai tokių.

Niekas nepriekabiauja. Vos nekiekvienoj žinuėtj nuoroda į bog'ą, nieko nesakiau ir nežadu.

Ir išvis nevieta priekaištam rašyt wink.gif
Atsakyti
Tai jau nebera krepsiuko?
Atsakyti