Aš saviškį krepšiuką vėl gal įkelsiu (jei kam įdomu bus) kokią gegužę ar birželį,o tai bus beveik kaip mini tradicija man kiekvienais metais kelt panašiu metu..
Visai įdomu ir pačiai pasižiūrėt, kas pakitę, kas - nelabai..

QUOTE(illuminated @ 2015 04 27, 12:03)
Aš saviškį krepšiuką vėl gal įkelsiu (jei kam įdomu bus) kokią gegužę ar birželį,o tai bus beveik kaip mini tradicija man kiekvienais metais kelt panašiu metu..
Visai įdomu ir pačiai pasižiūrėt, kas pakitę, kas - nelabai..

panašiai apie save pagalvojau

kėliau žiemą, rods, pakito jis, pasimažinau nemenkai, bet kai ko ir padaugėjo

tik dar noris kiek palūkėt

Aš irgi labai lakiuuuuuu naujų krepšiukų fotoooo...!!!!

i | Forumas nėra skirtas blog'ų reklamom. Forumas tam, kad informacija tiesiai pasiektų skaitytoją. Kai nukreipiama dar kažkur, sakyčiau, tai jau nepatogumas. Ateinama skaityt komentarų, diskusijų, o kai kiekvienam poste nukreipimas į dar kitą šaltinį, tai kam tada forumas. Nuotraukos blog'e, klausimai forume. Kodėl turiu gaišt laiką vaikščiodama per du langus? |
QUOTE(Vitulka @ 2015 05 11, 20:17)
Forumas nėra skirtas blog'ų reklamom.
Forumas tam, kad informacija tiesiai pasiektų skaitytoją. Kai nukreipiama dar kažkur, sakyčiau, tai jau nepatogumas. Ateinama skaityt komentarų, diskusijų, o kai kiekvienam poste nukreipimas į dar kitą šaltinį, tai kam tada forumas.
Nuotraukos blog'e, klausimai forume. Kodėl turiu gaišt laiką vaikščiodama per du langus?
Forumas tam, kad informacija tiesiai pasiektų skaitytoją. Kai nukreipiama dar kažkur, sakyčiau, tai jau nepatogumas. Ateinama skaityt komentarų, diskusijų, o kai kiekvienam poste nukreipimas į dar kitą šaltinį, tai kam tada forumas.
Nuotraukos blog'e, klausimai forume. Kodėl turiu gaišt laiką vaikščiodama per du langus?
Tai kad nieks čia tų blogų nereklamuoja. Aš pvz. savo krepšius kėliau ir toliau žadu kelt temoje.
QUOTE(Vitulka @ 2015 05 11, 21:17)
Forumas nėra skirtas blog'ų reklamom.
Na kaip kas ką supranta.
Sukėliau į blogą, nes taip patogiau, visgi nuotraukų daug, o į SM įkelt sudėtingiau ir užima daugiau laiko nei į blogą. Jokia čia reklama,
O kai nuotraukos į fotki.com sukeltos būna, tai patogu, nereik žiūrėt nuotraukų vienur, o klausimų kitų

Sorry, juokinga Jūs ...

QUOTE(tikpasilik @ 2015 05 12, 07:32)
Na kaip kas ką supranta.
Sukėliau į blogą, nes taip patogiau, visgi nuotraukų daug, o į SM įkelt sudėtingiau ir užima daugiau laiko nei į blogą. Jokia čia reklama,
O kai nuotraukos į fotki.com sukeltos būna, tai patogu, nereik žiūrėt nuotraukų vienur, o klausimų kitų
Sorry, juokinga Jūs ...

Sorry, juokinga Jūs ...

Ai va! Prisiminiau, kad nemažai kas yra išties kėlęs krepšių nuotraukas net ne į temą, o į talpyklų sveitaines (pvz fotki albumai), mums duodavo nuorodas, o mes laimingos vaikščiodavom per tuos kelis langus ir nebūdavo jokių pykčių..

Realiai, forume yra draudžiama tik komercinė reklama ir skelbimai. Rašomi blogai - nei tas, nei tas. Tai ko čia priekabiaut dėl to kiekvienam žingsny..
Pagaliau atsirado krepšelis
net širdis atsigavo
Tik pasilik norėjau paklaust kokia paskirtis plaukams nuo Saphira mieralinio purvo?
Essence pudros maskuoja gerai ar labiau BB tipo kremai?
Matau turite nemažai Mythos prekių kur perkate ir kokie būtų atsiliepimai apie šias prekes?

Tik pasilik norėjau paklaust kokia paskirtis plaukams nuo Saphira mieralinio purvo?
Matau turite nemažai Mythos prekių kur perkate ir kokie būtų atsiliepimai apie šias prekes?
QUOTE(tikpasilik @ 2015 05 12, 08:32)
Sukėliau į blogą, nes taip patogiau, visgi nuotraukų daug, o į SM įkelt sudėtingiau ir užima daugiau laiko nei į blogą.
Ikelus foto I bloga labai lengva jas permest ir I SM
... Labai nepatogu ziuret per kelis langus, ypac naudojantis telefonu

Bandžiau įkelti foto tiesiai iš blogo, bet labai didelę įkelia, išdarko puslapį 
Papildyta:
Saphira purvas atsato plaukus, suteikia jiems švenumo ir purumo. Naudoti reikia kaip kaukę.
Mano nuomone, Essence pudra maskuoja mažai, labiau sulygina odos spalvą, gal ir užmaskuoja kažkiek nedidelius paraudimus, bet turint riebią odą jau apie piet man veidas blizga ir visas maskavimas dingsta.
Mythos perku Cascadoje. Visumoj priemonės neblogos, dušo žele tokia natūrali praktiškai bekvapė, nesausina odos. Rankų kremas lengvas, labiau šiltajam metų laikui, kai nereikia stipraus maitinimo. Anticeliulitinį aliejų dar tik pradėjau naudot, na tikiuos kažkoks efektas bus, šildo šlaunis neblogai

Papildyta:
QUOTE(jovivita @ 2015 05 12, 10:25)
Pagaliau atsirado krepšelis
net širdis atsigavo

Saphira purvas atsato plaukus, suteikia jiems švenumo ir purumo. Naudoti reikia kaip kaukę.
Mano nuomone, Essence pudra maskuoja mažai, labiau sulygina odos spalvą, gal ir užmaskuoja kažkiek nedidelius paraudimus, bet turint riebią odą jau apie piet man veidas blizga ir visas maskavimas dingsta.
Mythos perku Cascadoje. Visumoj priemonės neblogos, dušo žele tokia natūrali praktiškai bekvapė, nesausina odos. Rankų kremas lengvas, labiau šiltajam metų laikui, kai nereikia stipraus maitinimo. Anticeliulitinį aliejų dar tik pradėjau naudot, na tikiuos kažkoks efektas bus, šildo šlaunis neblogai

QUOTE(illuminated @ 2015 05 11, 22:27)
Tai kad nieks čia tų blogų nereklamuoja. Aš pvz. savo krepšius kėliau ir toliau žadu kelt temoje.
na, reklama gal ne tas žodis, bet tie kvietimai į blog'us jau pasidarė blogas įprotis. O jei ne blog'as krepšio nekeltų?
QUOTE(tikpasilik @ 2015 05 12, 08:32)
Na kaip kas ką supranta.
Sorry, juokinga Jūs ...

Sorry, juokinga Jūs ...

anksčiau sėkmingai nuotraukas keldavot, dabar sudėtingiau?
O man nebejuokinga, kai rašo, rašo, o paskui parašo, kad daugiau informcijos blog'e. Tai kam tada SM rašyt išvis? Juk viskas blog'e.
QUOTE(illuminated @ 2015 05 12, 10:12)
Ai va! Prisiminiau, kad nemažai kas yra išties kėlęs krepšių nuotraukas net ne į temą, o į talpyklų sveitaines (pvz fotki albumai), mums duodavo nuorodas,
Tai ko čia priekabiaut dėl to kiekvienam žingsny..
Tai ko čia priekabiaut dėl to kiekvienam žingsny..
vienetai tokių.
Niekas nepriekabiauja. Vos nekiekvienoj žinuėtj nuoroda į bog'ą, nieko nesakiau ir nežadu.
Ir išvis nevieta priekaištam rašyt

Tai jau nebera krepsiuko?