Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetinės turtai

Gražios lūpų priemonių bei nagų lakų spalvos 4u.gif

Domintų atsiliepimai apie:
Rimmel Match Perfection maskuoklį,
Lancome primerį,
TBS rankų kremus,
Eveline blakstienų serumus (ar matot poveikį, kuo skiriasi, kuris geresnis).
Atsakyti
*skorpioniuke* gražus krepšiukas thumbup.gif 4u.gif
Domina atsiliepimai apie:
- lumene cc kremą ir lumene šešėlių pagrindą? beje kokia Tavo oda?
- paakių aplikatorių? tik neįžiūriu kokios jis firmos? ax.gif
Atsakyti
skorpioniuke, gražus krepšiukas smile.gif
Domintų atsiliepimai apie:
Rimmel kremine pudra su raudonu dangteliu;
tbs kauke veidui;
cattier kauke
kas ten is babor veidui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 03 vasario 2015 - 09:39
QUOTE(delfiuka @ 2015 02 02, 21:52)
*skorpioniuke*, koks kodas Essence lūpdažio? Ieškau panašios spalvos smile.gif Ar patinka?

Siaip neblogas toks lengvas balzamas su spalva smile.gif numeriukas jo 53 (all about cupcake), dengiasi taip nesausai, suteikia blizgesio, intensyvios spalvos neduoda, bet labiau uz ji patinka Gosh soft'n shine lip balm ax.gif apskritai man nepatinka intensyvus, sausi lupu dazai, geriau jau tada renkuosi lupu laka, o sis Gosh atitinka visus mano norus, dengiasi super dregnai, blizga, neturi perlamutrinio atspalvio ar blizguciu, suteikia spalvos, pasidazius komfortiskumo jausmas ant lupu, gana neblogai laikosi, tad didesni pagyrimai butu jam smile.gif

QUOTE(Estela_ @ 2015 02 02, 21:53)
* Kaip patinka Lumene šešėlių pagrindas, ar gerai atlieka savo funkciją?
* Kuris tušas geriausias?
* Kuri pudra labiausiai patinka?
* Kaip Lumene priemonės veidui?
* Kas ten prie priemonių kūnui toks didelis dešinėj, ? Gal šveitiklis? Ar geras?
* Ar geri/kokybiški Sleek ir Gosh  šešėliai?

Dekui 4u.gif

* Man jis yra issigelbejimas, nes turiu misria oda su labai riebia T-zona, o vokai siek tiek uzkrite, tad seseliai visai nesilaikydavo man, subegdavo viskas po 1-2val. i rauksle, o su pagrindu seseliai labai gerai laikosi, atrodo kad prikimba prie odos biggrin.gif

* Siaip favorituose turejau Lancome Hypnose tusa, ji pabaigusi nesenai ismeciau ir jau galvoju isigyti vel, bet dar noriu isbandyti Este Lauder Sumptious ar Double wear tusus, bet Lancome tusas man tikrai issukuodavo graziai blakstienas, kad jos butu ryskesnes pries tai perbraukiu su Eveline serumu su arganu aliejumi, o sekantis is eiles butu Manhattan Go4Big lashes - padaro tikrai labai juodas, ryskias, leliskas blakstienas smile.gif

* Pati paciausia siuo metu yra Lumene CC, kai nereikia labai stipraus maskavimo, ar siaip lengvesniam makiazui kasdiena ji man tobula, labai graziai ir lengvai dengiasi, atrodo veidas su ja gyvas toks, gaivus, spalva man tobulai tinkanti, o is sunkesniu, stipriau maskuojanciu Revlon Colorstay, bet ir Rimmel Lasting finish su serumu, Revlon dedu dideli pliusa del issilaikymo ir matiskumo T-zonoje, o Rimmel del bendro vaizdo biggrin.gif matiskuma silpniau laiko, bet veidukas pasitepus Rimmel atrodo subtiliau, ji tokia dregnesne negu Revlon galutiniam rezultate.

* Lumene priemones man apskritai pradejo patikti nelabai senai del to, kad sudetyje vis maziau "blogybiu", dauguma priemoniu sudetyje neturi parabenu, talko ir silikono drinks_cheers.gif kauke su durpem man patinka, pravalo inkstirus, suteikia matiskumo, sutraukia poras, paskaistina, suteikia toki ilgesni svaros pojuti thumbup.gif o sveitikliai kaip ir sveitikliai, melynoj pakuotej turi saldanti poveiki, grudeliai sakyciau stambesni, astresni, nusveicia neblogai, o geltonoj pakuotej yra 2in1 detoksikuojanti kauke ir sveitiklis, grudeliu ten maziau, bet oda po jos jauciasi labai komfortiskai, atrodo padrekinta, netempia odos (ypac skruostu kaip po daugelio kitu), oda skaisti, svelni. Dar prie gerai valanciu, skaistinanciu ir nesausinanciu odos priskirciau Gerard's baltojo molio kauke su AHA rugstimis baltoj pakuotej wub.gif gaila jau baiginejasi, pakuote gan maza doh.gif

* Taip, ten didelej, geltonoj pakuotej yra cukraus sveitiklis kunui is Planeta Organica su Jamaikos kokosu ir organiniu papaju aliejumi, man labiau patinka cukraus sveitikliai, negu druskos, jie astresni, stambesniais grudeliais, o sis sveitiklis tikrai gerai atlieka savo funkcija, oda labai svelni po jo, aromatas nuteikia svajingai biggrin.gif kaina nesikandzioja, didelis kiekis, kas tokiai priemonei yra man pliusas, nes labai susinaudoja visam kunui nusveisti blush2.gif noriu isbandyti ir kitu rusiu sveitikliu bigsmile.gif

* Man tikrai pakanka is ju kokybes, Gosh seseliai gal kiek paprastesni, ne tokios ryskios spalvos, bet dabar per Kaledas gavau Lancome seseliu palete, kuri tapo akimirksniu viena is geriausiu, mylimiausiu ir t.t. Pries tai buvo labai megiama CD palete wub.gif bet seseliai labai blizgus, tad naudoju tik sventems, ar didesniems baliams, issilaikymas puikus thumbup.gif bet Lancome mane nustebino, nes spalvos tokios intensyvios, ryskios, turi siek tiek blizgesio, bet labai minimaliai, o Sleek palete kiek nusivyliau, arba jos dar tinkamai neisbandziau unsure.gif intensyvumo spalvu tokio nera, kokio tikejausi, bet neatsilaikiau pries spalvu pasirinkima ir ju atspalvius wub.gif

Papildyta:
QUOTE(*Mieloji* @ 2015 02 03, 00:02)
Gražios lūpų priemonių bei nagų lakų spalvos 4u.gif

* Rimmel Match Perfection maskuoklį,
* Lancome primerį,
* TBS rankų kremus,
* Eveline blakstienų serumus (ar matot poveikį, kuo skiriasi, kuris geresnis).

Aciu 4u.gif nagu lakai isdelioti tik tie, kuriuos dabar naudoju labiausiai, viso turimo lagamino jau nesiryzau traukti i dienos sviesa biggrin.gif doh.gif

* Rimmel maskuoklis patinka, naudoju paakiams pagyvinti, pasviesinti, maskavimo man uztenka, jeigu reikia stipresnio - naudoju is Artdeco dezutej esanti kamufliazini maskuokli, bet jis toks sunkokas unsure.gif

* Lancome primer'i taupau biggrin.gif tikrai gerai atlieka savo funkcija, makiazas zymiai ilgiau issilaiko, nenuplaukia taip sakant, labai skalsus, mazai visai reikia vienam kartui, kremine pudra puikiai dengiasi ant virsaus, sulygina veido oda, poros ir inkstirai netokie matomi ax.gif

* TBS ranku kremai neblogi, patinka kad isigeria gerai, pamaitina ranku oda, zinoma neatsispiriu ir nuo kvapu subtilumo, kaip ir kitu TBS priemoniu biggrin.gif ziema labiausiai naudoju kremus, nes siek tiek paserpetoja, pasauseja vietomis saltesniu oru. Tad ju man pilnai uztenka.

* Eveline serumas man geresnis ir efektyvesnis juodas su argano aliejumi, saziningai budama namuose (auginu maza dukryte) tepliojau su juo blakstienas kiekviena diena ir nenaudojau blakstienu tuso (nebuvo poreikio), gal tik kelis kartus, ir tikrai rezultata pamaciau bigsmile.gif blakstienos buvo tankesnes ir siek tiek ilgesnes. O siaip seruma naudoju pries dazydama tusu, priduoti blakstienoms tankumo, mases ir ilgio, na ir gal kiek pamaitina ir apsaugo blakstienytes ax.gif

QUOTE(paint @ 2015 02 03, 09:52)
- lumene cc kremą ir lumene šešėlių pagrindą? beje kokia Tavo oda?
- paakių aplikatorių? tik neįžiūriu kokios jis firmos?  ax.gif

aciuks.gif

- Apie Lumene CC ir seseliu pagrinda siek tiek auksciau parasiau mirksiukas.gif o oda mano misri, T-zona riebi, anksciau turejau ryskesnius ir gilesnius inkstirus bei poras, bet odos valymo aparaciukas gelbeja situacija ir oda siuo metu tikrai grazesne smile.gif

- paakiu aplikatorius yra is Lacura Caffeine eye roll-on su provitaminu B5 ir hialurono rugstimi, patinka rytais atgaivinti ir pasaldyti truputi paakius, paburkima nuima drinks_cheers.gif kad pasviesintu paakius nepastebejau. Pries tai sunaudojau is Doliva paakiu kremuka, visgi jis man labiau patiko, pasviesindavo paakius ir patiko komfortiskas pojutis pasitepus kremu, jauciasi pamaitinti paakiai, is ryto atsikelus nebuvo tokio paburkimo, skaistumo suteikdavo. Stai sis:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2015 02 03, 10:37)
Rimmel kremine pudra su raudonu dangteliu;
tbs kauke veidui;
cattier kauke
kas ten is babor veidui?

* Apie Rimmel lasting finish pudra siek tiek auksciau buvau atsiliepima parasiusi, bet jeigu trumpai - tai pudra labai patinka, vienas minusiukas del matiskumo issilaikymo, o siaip labai gerai maskuoja, graziai dengiasi, galutiniam rezultate labai veidas atrodo gyvas, skaistus, nera kaukes efekto ax.gif

* TBS kauke patinka, kad gerai isvalo inkstirus ir poras, bet negaliu ilgai jos laikyti, nes traukia kazkaip nemaloniai skruostu oda unsure.gif

* Cattier kauke siek tiek svelnesne lyginant su TBS, o poveikis labai panasus.

* Is Babor geltonas buteliukas yra hidrofilinis augalinis valantysis aliejus, o melynam buteliuke yra valantysis žolių ekstraktas, cia buvo rinkinukas, nes priemones viena kita papildo, ziema mano oda, o ypac skruostai, labai issauseja, pradeda serpetoti, oda toje srityje nemaloniai traukia, todel nusprendziau pabandyti prausti veida su prausikliu aliejiniu pagrindu ir tikrai nenusivyliau, nors kaina siek tiek kandziojasi blush2.gif o pirkdama internetu si rinkini galima buvo pasirinkti bet kokius 5 produktu meginukus, tad dar mazoje bonkuteje yra kremas intensyviai regeneruojantis ir du salia dar meginukai neisbandyti smile.gif
Atsakyti
*skorpioniuke* ar patinka brazilian sampūnas? Ar gerai pamaitina? smile.gif
Atsakyti
Skorpioniuke, grazus, gausus krepselis smile.gif
Kaip Jums The Body Shop bronzantas? Kokia spalva turite? Parduotuvej apziurinejant man toks pernelyg miltuotas pasirode, nors jie giriami del spalvu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2015 02 03, 12:58)
*skorpioniuke* ar patinka brazilian sampūnas?  Ar gerai pamaitina?  smile.gif

Dar tik viena karta isbandziau ji, tai labai kazko konkretaus ir negaliu pasakyti, siaip mano plaukams labai tinka priemones su keratinu, kolkas labiausiai patikes rinkinukas buvo is Salerm Hi repair serija taip pat su keratinu, plaukai nuostabus, silkiniai, graziai krenta, lyg tiesesni, nepasisiause, glotnus drinks_cheers.gif

QUOTE(eleonorra @ 2015 02 03, 13:32)
Kaip Jums The Body Shop bronzantas? Kokia spalva turite? Parduotuvej apziurinejant man toks pernelyg miltuotas pasirode, nors jie giriami del spalvu  g.gif

Man labai patinka, gal netgi labiau siuo metu ji ir naudoju negu Egipto zeme, nes atspalvis gal labiau tinka mano odai, ar pati pudros spalva naturalesne, man jis nepasakyciau, kad miltuotas, gal parduotuveje labai "iskabintas" buvo sepeteliu unsure.gif mano turimo bronzanto spalva 03 medium matte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 03 vasario 2015 - 14:11
skorpioniuke, labai patiko, apskritai man labai patinka gausus krepseliai thumbup.gif
Kuris is plauku aliejuku/serumu labiausiai patinka?
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2015 02 03, 15:43)
skorpioniuke, labai patiko, apskritai man labai patinka gausus krepseliai thumbup.gif
Kuris is plauku aliejuku/serumu labiausiai patinka?

Dekui 4u.gif

Labiausiai naudojamas ir megiamas siuo metu yra "Green Light Luxury haircare liquid crystals", jauciasi tikrai pamaitina galiukus, maziau sakojasi pastebiu, plaukai slidus, graziai krenta, neriebina plauko kaip kiti aliejukai. O siaip ir Loreal'io Extraordinary oil neblogai atlieka savo funkcija drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2015 02 03, 10:21)

- paakiu aplikatorius yra is Lacura Caffeine eye roll-on su provitaminu B5 ir hialurono rugstimi, patinka rytais atgaivinti ir pasaldyti truputi paakius, paburkima nuima  drinks_cheers.gif 

Kur perkat?
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2015 02 02, 21:01)
Sveikos, ...

Smagu paganyt akis i visus krepselius, bet neturiu ko labai klaust, nes as is tu naturalisciu biggrin.gif Bet *skorpioniuke* atskira komplimenta noriu duot - skaitant atsakymus jauciasi didelis tvirtumas nuomoneje ir aplamai tame, ko norima is produkto. thumbup.gif
Atsakyti