Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetinės turtai

QUOTE(style18 @ 2014 05 04, 08:24)
kaip jis vadinasi? koks ten kremas iš estee lauder?

Lierac anti-blemish mattifying fluid.jis yra skirtas suaugusiems.jame yra AHA 8.5%.sios linijos produktu yra ir su didesniu rugsciu kiekiu.
estee lauder DayWear multi-protection anti-oxidant ... kremas su spalva, suklydau uzsisakinejant, galvojau paprastas be spalvos.dabar stovi nenaudojamas, laukiu gal truputi idegsiu, tada spalvyte tiks, nes dabar kaip pasitepu atrodo truputi per tamsi
Atsakyti
keliu atnaujinta turteli. idomu pasiziuret, kas per daugiau nei metus pasikeite smile.gif senas krepsas cia.

veidui

user posted image

user posted image

plaukams. nudaziau ir sugadinau, dabar dazysiu atgal ir tikesiuos geriausio biggrin.gif. plius po nestumo isslinko gal puse plauku, ataugineja baisus eziukas, zodziu problemu n+k.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kunui

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
kvepalai

user posted image

meginukai
user posted image

pamirsta duske ir 'technika'
user posted image

ir mano megstamiausia dalis- dekoratyvine cool.gif

bazes/bb
user posted image

sausos pudros ir maskuokliai
user posted image

skruostams (nededu foto su dangteliais, nuo virsaus pagal laikrodzio rodykle benefit rinkinys, dior skaistalai, inglot highlighteris, clinique su sepeteliu, rimmel, mua kreminiai, makeup store, guerlain bronzantas)
user posted image

lupu dazai
user posted image

blizgesiai
user posted image

piestukai
user posted image

Papildyta:
kvepalai

user posted image

meginukai
user posted image

pamirsta duske ir 'technika'
user posted image

ir mano megstamiausia dalis- dekoratyvine cool.gif

bazes/bb
user posted image

sausos pudros ir maskuokliai
user posted image

skruostams (nededu foto su dangteliais, nuo virsaus pagal laikrodzio rodykle benefit rinkinys, dior skaistalai, inglot highlighteris, clinique su sepeteliu, rimmel, mua kreminiai, makeup store, guerlain bronzantas)
user posted image

lupu dazai
user posted image

blizgesiai
user posted image

piestukai
user posted image
Papildyta:
veliau pratesiu, nebeleidzia ikelti daugiau 4u.gif
Atsakyti
dominica - gražus krepšys bigsmile.gif turiu kelis klausimus smile.gif
1. Kaip Tau Biodermos vanduo? Ar esi kitų "spalvų" bandžiusi, ar tik rožinį?
2. Kaip patinka Natura Siberica šveitiklis? Ar gali palyginti su Geomar?
3. Kaip patinka YSL pudra? Ar galėtum papasakoti plačiau, kokiai odai skirta, kaip maskuoja, laikosi?
4. Missha BB kremai - ar esi bandžiusi tik vienos rūšies, kurį naudoji šiuo metu, ar esi bandžiusi ir kitų rūšių?
5. Kaip patinka Laura Mercier maskuoklis?
6. Kaip patinka NYX lūpų blizgiai?

dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
tusai ir antakiu priemones
user posted image

seseliai
user posted image

user posted image

bazes ir piestukai
user posted image

liko uz kadro
user posted image
Papildyta:
paskutine dalis smile.gif

metu pirkinys- sepeteliai wub.gif ecotools pasilikau kelionems.

user posted image

user posted image

user posted image

nagai. situacija naglakiu kiekio klausimu baisesne nei pernai, ismeciau gal maziau nei 1/5 buteliuku. dedu tik prieziura ir naujus lakus biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 07 gegužės 2014 - 12:23
dominica - dar domintų atsiliepimai apie Zoeva šepetėlius visus bei Chanel kreminį šešėlį smile.gif
Atsakyti
dominica, 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal galit pakomentuoti abu antakių šepetėlius - sigma E75 ir zoeva 322? kuris jums labiau patinka, kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 05 07, 12:16)
dominica - gražus krepšys  bigsmile.gif turiu kelis klausimus  smile.gif
1. Kaip Tau Biodermos vanduo? Ar esi kitų "spalvų" bandžiusi, ar tik rožinį?
2. Kaip patinka Natura Siberica šveitiklis? Ar gali palyginti su Geomar?
3. Kaip patinka YSL pudra? Ar galėtum papasakoti plačiau, kokiai odai skirta, kaip maskuoja, laikosi?
4. Missha BB kremai - ar esi bandžiusi tik vienos rūšies, kurį naudoji šiuo metu, ar esi bandžiusi ir kitų rūšių?
5. Kaip patinka Laura Mercier maskuoklis?
6. Kaip patinka NYX lūpų blizgiai?

aciu 4u.gif

bioderma vanduo- 10 balu. sitas rozinis (labai sausai odai) labai smagiai atgaivina oda ryte, akiu makiaza nuvalo be priekaistu, pudros likucius irgi. pries tai intensyviai naudojau zalia (riebiai odai). jei gerai pamenu, jis neblogai kontroliavo riebalu pertrekliu ir nuvalyta oda paskui ne taip blizgesi pramusdavo dienos eigoj per pudra. akiu makiaza zalias gal kiek prasciau valo. ir rozinis, ir zalias turi ziauriai slykstu skoni- lupas valyt vengiu biggrin.gif.

sveitiklis super thumbup.gif labai dziaugiuosi pelenej nukovusi uz itin gera kaina biggrin.gif man patinka astresni, aliejiniu pagrindu, kad paskui nebereiketu dar kremu teptis- sitas kaip tik toks. plius dar saldo, skaniai metom kvepia. geomar nesu naudojusi.

ysl pudra naudoju ziema, nes ji l.l. sviesi (b20). mano oda ziema buna gan smarkiai dehidratuota, tai sita pudra visai tinka, neparyskina jokiu pasausejimu, bet ir vidury dienos nepradeda smarkiai blizgeti. siaip veidas labai grazus su ja- toks skaistus, gyvas, pailsejes, nuotraukose atrodo panasus efektas i azijietisku bb kremu biggrin.gif . maskuoja nedaug, galima pasluoksniuoti. pati pudra ilgai nesilaiko, vakare nuo nosies jau buna visai pradingus, man dar didelis minusas- tepa telefona, smarkiai verysad.gif

missha bandziau tik sita, kitu turbut ir nemeginsiu, nes be proto ilgai eina siuntiniai man is azijos, daugiau kaip puse isvis dingsta. su atspalviais irgi problema, nes turimas 23 man per tamsus, o sviesesni atspalviai atrodo jau per sviesus. misshos didziausias minusas- labai sunkiai nusivalo nuo veido doh.gif nezinau kokias ten priemones reikia turet, kad viska is poru gerai istraukti..

laura mercier maskuoklis kaip produktas puikus, bet man pati jo forma nelabai unsure.gif pirkau ji grynai maskuot paakiam, kai jau nuo nemiego buna ypatingai tamsus- uzmaskuoja idealiai, bet man tas maskavimas labai daug laiko atima, nzn, gal naudotis nemoku biggrin.gif i rauksles nesubega, laikosi gerai. visokiem spuogeliam ir demelem labai geras daiktas. bet paakiams man labiau patinka skystos priemones, kurios is tubeliu issispaudzia smile.gif

nyx lupu blizgesiai geri, skaniai vysniom kvepia, spalvos grazios, laikosi normaliai (gal kokias 3valandas? nuvalgau/nugeriu dazniausiai), naudosiu 100metu turbut biggrin.gif siaip noreciau dar matinius nyx pabandyt.

QUOTE(Almost. @ 2014 05 07, 12:29)
dominica - dar domintų atsiliepimai apie Zoeva šepetėlius visus bei Chanel kreminį šešėlį  smile.gif

zoeva sepeteliai man idealus wub.gif kaip tik ruosiausi uzsakinet sigma, kai pas Ruth Criley pamaciau giriamus tuos zoeva. kainos skirtumas nemenkas, plius dar muitai, tarpininkes, siuntimas ilgas.. zodziu uzsisakiau kelis sepetukus, o po to dar karta, ir dar karta, ir dar karta biggrin.gif kokybe nuostabi, sepetukai minkstuciai, patogus, isplauti laiko forma, nesiseria, nezinau ko daugiau is ju noret tokiam 'naminiam' pasidazymui. mano drauge vizaziste isbande visus mano zoeva sepecius ir jai jie patiko labiau negu mac (sake mac, ypac akims, gerokai siurkstesni). patys paciausi zoevos sepeciai, be kuriu negaleciau gyventi- luxe face definer (skruostus idealiai pasiryskint nereikia jokiu pastangu, kai su kitais sepeciais neretas atvejis, kad 'nepataikydavau' i tinkama vieta uzsitept biggrin.gif), silk finish (visas mano pudras ir bb kremus padengia plonyciu, bet maksimalaus maskavimo sluoksniu, pudros sunaudoju gal per puse maziau, nei su kitais turetais/turimais sepeteliais), luxe soft crease (mac 217 analogas, nors kai lyginom abu, tai skirtumai labai aiskiai matosi). be powder brush, smoky shader ir pencil irgi sunku butu gyvent. vienintelis visiskai nenusisekes pirkinys- brow line, kazkoks nesusipratimas man, antakiams man jis kokius 5 kartus per didelis, neimanoma pasidazyt graziai schmoll.gif

chanel kreminis seselis fainas, labai grazi, nepretenzinga spalva, tinka ir kaip baze, ir kaip mono seselis, ir kaip pagrindas prie juodo skysto eyeliner'io, ir kartu su kitais ne kreminiais seseliais. su baze laikosi kiek ilgiau. be bazes po 12h jau pradeda begt i rauksle. su sepetuku neiseina man graziai pasidengti jo, su pirstu zymiai geriau. tik kad turiu testerine pakuote, o ten pirstas netelpa doh.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2014 05 07, 12:42)
dominica, 4u.gif  4u.gif  4u.gif  gal galit pakomentuoti abu antakių šepetėlius - sigma E75 ir zoeva 322? kuris jums labiau patinka, kodėl?

zoeva, kaip jau minejau- visiskas nesusipratimas. pernelyg platus, standus, storas. nemoku su juo elgtis biggrin.gif sigmos dydis idealus, sereliai gero ilgio, ne per platus ir ne per siauras, galetu buti vos vos standesnis smile.gif
Atsakyti
dominica, grazu paganyti akis bigsmile.gif

Kaip Rimmel stay matte primer'is? ax.gif ar vertas demesio riebiai/misriai odai?
Atsakyti
dominica, labai patiko 4u.gif
Keletas klausimų:
Kaip patinka Catrice antakių priemonės?
Ar L'oreal šešėliai gerai pigmentuoti, gerai laiko?
Kaip patinka Eveline anticeliulitinės priemonės, ar duoda kokį rezultatą?
Kokia Jūsų nuomonė apie Bioderma Sebium mat? man asmeniškai tai nepatiko rolleyes.gif
Kaip vadinasi raudonas antras iš dešinės esantis lūpdažis? Maybelline lyg g.gif ir kaip patinka?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikpasilik: 07 gegužės 2014 - 14:12
Labai gražus krepšelis wub.gif
Kaip KERASTASE šampūna, kondicionierius ir elixyras, ar pateisina lūkesčius?
Kaip RIMMEL pieštukas akims nude?
Kaip patinka GUERLAIN bronzikas, kuo patinka?
Atsakyti
Wow wow wow koks krepsys wub.gif
KAip patinka:
Sebium Hydra, sebium mat kremai? koks poveikis ir tt?
Inglot "hailaiteris"?
Ir kur pirkote Zoeva sepetelius ir kokios mazdaug kainos ju gavosi? atrodo nerealiai jie man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2014 05 07, 13:26)
Kaip Rimmel stay matte primer'is?  ar vertas demesio riebiai/misriai odai?

4u.gif
as pirkau su akcija, tai uz +-20lt neblogas daikciukas. siek tiek uzpildo poras, maziau matosi jos. sunku pasakyt, gal oda truputi maziau blizga su juo. siek tiek ilgiau pudra nenuplaukia nuo veido.

QUOTE(tikpasilik @ 2014 05 07, 13:46)
dominica, labai patiko 
Keletas klausimų:
Kaip patinka Catrice antakių priemonės?
Ar L'oreal šešėliai gerai pigmentuoti, gerai laiko?
Kaip patinka Eveline anticeliulitinės priemonės, ar duoda kokį rezultatą?
Kokia Jūsų nuomonė apie Bioderma Sebium mat? man asmeniškai tai nepatiko
Kaip vadinasi raudonas antras iš dešinės esantis lūpdažis? Maybelline lyg kaip patinka?

4u.gif
catrice antakiu piestukas visumoj geras, tinkamo kietumo, spalva be ryzo atspalvio, bet man labiau patinka seseliais paryskinti antakiai. zele tokia nieko ypatingo- fiksacijos lyg uztenka, bet spalva gal ne itin, lumene geresne.

l'oreal seselius turiu turbut nuo 12 klases, negaliu ismest niekaip biggrin.gif spalvos idealiai tinka pilkom/melsvom akim. pigmentacijos man uztenka, o su baze visai ryskios tos spalvos. laikosi visa diena nesubege, net ir be bazes.

eveline anticeliulitines g.gif nzn, as esu tos nuomones, kad nuo celiulito padeda tik sportas+tinkama mityba. man tos priemones- kad po sporto uzsidet dar pliusiuka, kad tikrai viska padariau biggrin.gif kazkokio kosmetinio poveikio nepastebejau vien nuo priemoniu. bet ir nenaudoju pagal instrukcija- 2x dienoje.

sebium mat man irgi ne kazka.. pamenu, ant kitu kremu tepant, rutuliodavosi. vienas pats pakankamai nedrekina. maskavimo ner, spalva sulygina neidealiai, raudonis prasimusa. viena is nedaugelio nepatikusiu biodermos priemoniu smile.gif subaigineju maisydama i per sviesias pudras.

maybelline colour whisper 530 who wore it red-er smile.gif pats lupdazis neblogas, drekina, lupu nesausina, siek tiek permatomas. nezinau, ar jis man patinka g.gif nelabai draugauju su ryskiom lupu spalvom, sita pirkau noredama prisijaukint raudona. manau, iki galo nepavyko biggrin.gif is tu ryskiuju dazniau naudoju koralini.

QUOTE(NORIKA @ 2014 05 07, 13:55)
Labai gražus krepšelis
Kaip KERASTASE šampūna, kondicionierius ir elixyras, ar pateisina lūkesčius?
Kaip RIMMEL pieštukas akims nude?
Kaip patinka GUERLAIN bronzikas, kuo patinka?

4u.gif
nepatinka man kerastase, neverta tu pinigu. sampunas ir kondiske nei stiprina, nei atstato, isvis nematau jokio poveikio, apart to, kad plaukai svariai, 'gerai' ir 'brangiai' isplauti. elixyras- kazkokia nesamone.. nezinau, ar del to, kad kaip freebis gautas, bet pakuote plastikine, pigi, pats aliejus (ar kas ten) smirda spiritu, plaukams nieko nedaro. damusineju kelionese, bet daugiau turbut jokiu eliksyru nepirksiu is kerastases. dar noriu pabandyt nectar thermique ir bain divalente (atrodo taip vadinasi)- jei ir sitie netiks, desiu riebu kryziuka ant kerastases biggrin.gif

rimel geras piestukas, minkstas, kreminis, waterline lengva padazyt su juo, nedirgina.

guerlain bronzikas is esmes butu lyg ir geras, bet as ji pirkau su ziauria anemija, kai buvau balta kaip popieriaus lapas, ir dabar, man rodos, man jis per sviesus biggrin.gif cia blondiniu atspalvis. maisant visus keturis atspalvius matosi ant veido ir atrodo graziai, bet jei naudot pagal instrukcija skirtingiem metu laikam skirtingas puses, tai nelabai matau as ta ruduma ant veido g.gif dar ir konturavimui naudoju kartais, man visai neblogas rezultatas atrodo. buna, kad padauginu ant sepecio pakabint, tada labai sunkiai sklaidosi per veida, lieka druzes ant zandu.

QUOTE(LoveIt @ 2014 05 07, 14:09)
Wow wow wow koks krepsys
KAip patinka:
Sebium Hydra, sebium mat kremai? koks poveikis ir tt?
Inglot "hailaiteris"?
Ir kur pirkote Zoeva sepetelius ir kokios mazdaug kainos ju gavosi? atrodo nerealiai jie man

4u.gif

apie sebium mat rasiau auksciau, o sebium hydra- labai gerai tiko, kai oda buvo riebi, bet smarkiai isausejusi. labai gerai drekino neapsunkindamas odos, nepaliko jokios pleveles, bet kartu ir veido neriebino. dabar jau nebegaliu ant veido tepti- kai normalizavosi odos bukle ir dregmes balansas, su tuo kremu pasitepus jau po dvieju valandu aliejaus sluoksnis ant odos atsiranda. tepu kaklui biggrin.gif

inglot highlighteris- vienas is nelabai vykusiu pirkiniu. nepritaikau niekaip jam sepetelio, nei vienas nepakabina normaliai- bruzini bruzini ta sepeti, o vis tiek nesimato ant sereliu nic nieko. tepant ant veido lyg ir yra rezultatas, bet lyg ir nera.. nepatinka. gaila ismesti biggrin.gif. palyginimui benefit skystas highlighteris is to rinkinuko- tobulas viskuo smile.gif.

zoeva perku is ju internetines parduotuves (lygtai zoeva-shop.de). pirma karta pirkau su kodu, tai kainos gavosi super, bet jau beveik metai, kai nepaleidzia jokiu kodu ar akciju verysad.gif veido sepeciai mazdaug po 10euru, akim 6-8e. uz pristatyma reikia moket irgi apie 6-7e, atsiuncia labai greitai- per kokias 5dienas, per kurjeri.
Atsakyti