Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 27 tema, dalin

paprotinkir mane del ankstyvu kopustu daigu blin jau jie siltnamyje isgult baigia ar temt juos laukan g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 04 29, 10:11)
paprotinkir mane del ankstyvu kopustu daigu blin jau jie siltnamyje isgult baigia ar temt juos laukan g.gif

Aš galvoju, kad jau galima sodint lauke. Jei labai dideles šalnas praneštų, gal pridengt su kokia agro galima bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2014 04 29, 08:35)
Jie gerai auga visur kur šilta, tik nepaskubėkit sodint, kad nenušaltų, labai jau jie jautrūs  mirksiukas.gif

Ai, sodinsiu tada i siltnami, prie pomidoru, tegul draugauja, kitaip salnu bijant, dar menesi ciela vazoneliuose tupes 4u.gif
Atsakyti

apkaupk,s siandien taip pat padariau,nes dar 10 dienu,manau,tures sedet siltnamy g.gif
Atsakyti

Pernai tikrai labai anksti pasodinau į lauką, nes sėti buvo vasario pabaigoj. Nenušalo nė vienas, birželio pradžioj jau valgėm, buvau pasisodinusi virš 100 daigų, tai kaimynės galvas kraipė ir spėliojo, kokią čia brangią veislę pasisodinau, nors ten buvo Golden Acre, patys paprasčiausi. (Deja, kaimynų karvių banda sutvarkė beveik visus verysad.gif ) Taip kad nebijo jie šalnų, arba pernai jų nebuvo, nepamenu smile.gif
Atsakyti
Va taip va net apakau bigsmile.gif nu ponia Lylia nesijaudinkit buvo kaip buvo, o siaip aciu moteraites uz atsakymukus
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 04 29, 19:07)
Pernai tikrai labai anksti pasodinau į lauką, nes sėti buvo vasario pabaigoj. Nenušalo nė vienas.... Taip kad nebijo jie šalnų, arba pernai jų nebuvo, nepamenu smile.gif

kažkada buvo kalba čia, kad ankstyvi kopūstai nebijo šalnų. Bet aš vis bijau visai be ankstyvų likt smile.gif
Atsakyti
As pernai kopustus ir brokolius ir viska sukisau i zeme per Motinos diena.. viskas augo viskam viska gerai, o siti visi nors ir dideli ir atrode stiprus buvo, bet iskepe ant saules doh.gif tai siemet neskubesiu tikrai,lauksiu kol jau tikrai stiprus stiprus bus..

Turiu beda, ikisau keleta seklu meliono parduotuvinio - tai sudygo turbut jau visos seklos, to nesitikejau ir kai kurie jau trecia lapa leidzia, kai kurie dar tik nosis kisa is po zemiu, kaip man atskirti tuos kur leidzia trecia lapa nuo tu kitu nepakenkiant? g.gif
Atsakyti
vat mrgaites galvokit ka norit sy syki porinam su vyru, kad pavasaris ankstyvas, beje nezinau kaip kas, bet pamenu tas valdiskas talkas balandzio dvidesimtreciaja juk nelabai kas zydejo, augo juk....tai vat ir nebezinau kaip cia symet pavasaris ka drebtels....
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 04 29, 20:05)
As pernai kopustus ir brokolius ir viska sukisau i zeme  per Motinos diena.. viskas augo viskam viska gerai, o siti visi nors ir dideli ir atrode stiprus buvo, bet iskepe ant saules doh.gif  tai siemet neskubesiu tikrai,lauksiu kol jau tikrai stiprus stiprus bus..

Turiu beda,  ikisau keleta seklu meliono parduotuvinio -  tai sudygo turbut jau visos seklos, to nesitikejau ir kai kurie jau  trecia lapa leidzia, kai kurie dar tik nosis kisa is po zemiu,  kaip  man atskirti tuos kur leidzia trecia lapa nuo tu kitu nepakenkiant? g.gif

Truputį atkapstyti žemės ier su pincetu atsargiai ištraukti tuos tik nosis kišančius. Suimti taip, kad lapai nenutrūktų nuo šaknelės. jei galiukas šaknelės nutrūks, nieko tokio. Viską atskirai susodinti, palieti ir vsio thumbup.gif
Atsakyti
Pernai šalnų nebuvo, taip kaip šiemet schmoll.gif
Pas mane šiltnamyje ankstyvieji kopūstai nušalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 29, 20:53)
Bet aš vis bijau visai be ankstyvų likt  smile.gif

Aš irgi nenorėčiau g.gif Bet jau atsibodo pirmyn atgal su tom dėžėm, vazonikais tampytis,pomidorus sodinant, iš vieno kampo į kitą tąsyt doh.gif Šiltnamiai du,o nėr kur apsisukt per svogūnus,kopūstus ir visokius panašius moliūgus...
QUOTE(Alekto @ 2014 04 30, 15:02)
Pernai šalnų nebuvo, taip kaip šiemet schmoll.gif

Pernai pas mani tokiu laiku dar sniego buvo pavėsingose pakampėse biggrin.gif
Atsakyti