paprotinkir mane del ankstyvu kopustu daigu blin jau jie siltnamyje isgult baigia ar temt juos laukan

QUOTE(georgiana @ 2014 04 29, 10:11)
paprotinkir mane del ankstyvu kopustu daigu blin jau jie siltnamyje isgult baigia ar temt juos laukan 

Aš galvoju, kad jau galima sodint lauke. Jei labai dideles šalnas praneštų, gal pridengt su kokia agro galima bus

QUOTE(rim @ 2014 04 29, 08:35)
Jie gerai auga visur kur šilta, tik nepaskubėkit sodint, kad nenušaltų, labai jau jie jautrūs 

Ai, sodinsiu tada i siltnami, prie pomidoru, tegul draugauja, kitaip salnu bijant, dar menesi ciela vazoneliuose tupes

apkaupk,s siandien taip pat padariau,nes dar 10 dienu,manau,tures sedet siltnamy

Pernai tikrai labai anksti pasodinau į lauką, nes sėti buvo vasario pabaigoj. Nenušalo nė vienas, birželio pradžioj jau valgėm, buvau pasisodinusi virš 100 daigų, tai kaimynės galvas kraipė ir spėliojo, kokią čia brangią veislę pasisodinau, nors ten buvo Golden Acre, patys paprasčiausi. (Deja, kaimynų karvių banda sutvarkė beveik visus

Va taip va net apakau
nu ponia Lylia nesijaudinkit buvo kaip buvo, o siaip aciu moteraites uz atsakymukus

QUOTE(ponia Lylia @ 2014 04 29, 19:07)
Pernai tikrai labai anksti pasodinau į lauką, nes sėti buvo vasario pabaigoj. Nenušalo nė vienas.... Taip kad nebijo jie šalnų, arba pernai jų nebuvo, nepamenu 

kažkada buvo kalba čia, kad ankstyvi kopūstai nebijo šalnų. Bet aš vis bijau visai be ankstyvų likt

As pernai kopustus ir brokolius ir viska sukisau i zeme per Motinos diena.. viskas augo viskam viska gerai, o siti visi nors ir dideli ir atrode stiprus buvo, bet iskepe ant saules
tai siemet neskubesiu tikrai,lauksiu kol jau tikrai stiprus stiprus bus..
Turiu beda, ikisau keleta seklu meliono parduotuvinio - tai sudygo turbut jau visos seklos, to nesitikejau ir kai kurie jau trecia lapa leidzia, kai kurie dar tik nosis kisa is po zemiu, kaip man atskirti tuos kur leidzia trecia lapa nuo tu kitu nepakenkiant?

Turiu beda, ikisau keleta seklu meliono parduotuvinio - tai sudygo turbut jau visos seklos, to nesitikejau ir kai kurie jau trecia lapa leidzia, kai kurie dar tik nosis kisa is po zemiu, kaip man atskirti tuos kur leidzia trecia lapa nuo tu kitu nepakenkiant?

vat mrgaites galvokit ka norit sy syki porinam su vyru, kad pavasaris ankstyvas, beje nezinau kaip kas, bet pamenu tas valdiskas talkas balandzio dvidesimtreciaja juk nelabai kas zydejo, augo juk....tai vat ir nebezinau kaip cia symet pavasaris ka drebtels....
QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 04 29, 20:05)
As pernai kopustus ir brokolius ir viska sukisau i zeme per Motinos diena.. viskas augo viskam viska gerai, o siti visi nors ir dideli ir atrode stiprus buvo, bet iskepe ant saules
tai siemet neskubesiu tikrai,lauksiu kol jau tikrai stiprus stiprus bus..

Truputį atkapstyti žemės ier su pincetu atsargiai ištraukti tuos tik nosis kišančius. Suimti taip, kad lapai nenutrūktų nuo šaknelės. jei galiukas šaknelės nutrūks, nieko tokio. Viską atskirai susodinti, palieti ir vsio

Pernai šalnų nebuvo, taip kaip šiemet
Pas mane šiltnamyje ankstyvieji kopūstai nušalo

Pas mane šiltnamyje ankstyvieji kopūstai nušalo

QUOTE(saintlina @ 2014 04 29, 20:53)
Bet aš vis bijau visai be ankstyvų likt 

Aš irgi nenorėčiau

QUOTE(Alekto @ 2014 04 30, 15:02)
Pernai šalnų nebuvo, taip kaip šiemet

Pernai pas mani tokiu laiku dar sniego buvo pavėsingose pakampėse