Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

Ne nu man ir sekasi doh.gif Pirkau pries dvi dienas Modi du dzinsiukus,pardavejos dar paklausiau jei jie paskutine pora,tai ar nebus kas su jais negerai...pardaveja paneige..ir ka manot?gaunu dzinsiukus o pasirodo kisene pasiuta irgi su defektu kuris akivaizdziai uzsidejus matosi doh.gif reiks grazint vel...nu bet ir sekasi...niekada taip nebuvo su jais g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 09 24, 15:19)
Ne nu man ir sekasi doh.gif  Pirkau pries dvi dienas Modi du dzinsiukus,pardavejos dar paklausiau jei jie paskutine pora,tai ar nebus kas su jais negerai...pardaveja paneige..ir ka manot?gaunu dzinsiukus o pasirodo kisene pasiuta irgi su defektu kuris akivaizdziai uzsidejus matosi doh.gif  reiks grazint vel...nu bet ir sekasi...niekada taip nebuvo su jais g.gif

Gal sutapimas dėl "paskutiniųjų". GAl tiesiog buvo brokiukas įsimaišęs, ir liko. Svarbu, kad priimtų atgal. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yoli: 25 rugsėjo 2014 - 06:15
Šiandien savo mažiuką išleidau į darželį su CBN batukais ir Elfų paltuku - super atrodė wub.gif wub.gif
Beja, paltuką kai gavau, buvau nusiuntusi atgal, nes pora knopkyčių blogai segė, pataisė be problemų - per keletą dienų gavau ir galim džiagtis jau derinuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 22, 16:51)
Aga blush2.gif prie akuku paltuko. Biškelį neramina kad tik su plona kojine telpa kojytė unsure.gif keltis aukštoka...

Mums irgi tik, tik nu kazkiek pasidziaugsim biggrin.gif . Vakar jau pasipuosem , pasirodom blush2.gif wub.gif Labai ilgai masciau bet tikrai buvo verta ax.gif wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ginciucha @ 2014 09 24, 16:19)
Ne nu man ir sekasi doh.gif  Pirkau pries dvi dienas Modi du dzinsiukus,pardavejos dar paklausiau jei jie paskutine pora,tai ar nebus kas su jais negerai...pardaveja paneige..ir ka manot?gaunu dzinsiukus o pasirodo kisene pasiuta irgi su defektu kuris akivaizdziai uzsidejus matosi doh.gif  reiks grazint vel...nu bet ir sekasi...niekada taip nebuvo su jais g.gif

Nesukit galvos priims atgal tikrai be problemu mirksiukas.gif o broku juk visur pasitaiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 09 25, 08:36)
Šiandien savo mažiuką išleidau į darželį su CBN batukais ir Elfų paltuku - super atrodė wub.gif  wub.gif
Beja, paltuką kai gavau, buvau nusiuntusi atgal, nes pora knopkyčių blogai segė, pataisė be problemų - per keletą dienų gavau ir galim džiagtis jau derinuku ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 09 25, 08:40)

Super atrodo mūsų draugas wub.gif
Atsakyti
Bbitute thumbup.gif nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, o kaži kaip atrodytų ant vyresnio berniuko elfų paltukas rusvas g.gif na, ant 110 cm g.gif ne per vaikiškai? Savo vyresnėliui gundausi paimt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 09 25, 09:21)
Super atrodo mūsų draugas  wub.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 26, 09:19)
Bbitute thumbup.gif  nerealiai thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 26, 10:03)
Merginos, o kaži kaip atrodytų ant vyresnio berniuko elfų paltukas rusvas g.gif na, ant 110 cm g.gif ne per vaikiškai? Savo vyresnėliui gundausi paimt blush2.gif

Manau super atrodytu, as sio paltuko ir sau norejau ax.gif tik pabijojau nesimatavus, tai nusiriekiau Modi du wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 09 26, 11:15)
Aciu  4u.gif
Papildyta:

Aciu  4u.gif
Papildyta:

Manau super atrodytu,  as sio paltuko ir sau norejau  ax.gif  tik pabijojau nesimatavus, tai nusiriekiau Modi du  wub.gif

Nu davai... įkalbėjot bigsmile.gif

O man modidu per didelis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 26, 11:52)
Nu davai... įkalbėjot bigsmile.gif

O man modidu per didelis doh.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif as vos tilpau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 09 26, 12:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  as vos tilpau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

friends.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 09 25, 07:36)
Šiandien savo mažiuką išleidau į darželį su CBN batukais ir Elfų paltuku - super atrodė wub.gif  wub.gif

Jūs man blondinei papsakokit, kokios spalvos jūs tą savo berniuką iš darželio parsivedėt ? g.gif
Šiaip labai gražu, bbiitute wub.gif , bet į darželį unsure.gif g.gif blink.gif
Atsakyti