Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvių dizainerių/kūrėjų siūti drabužėliai

QUOTE(cole1 @ 2014 09 26, 16:04)
Jūs man blondinei papsakokit, kokios spalvos jūs tą savo berniuką iš darželio parsivedėt ? g.gif
Šiaip labai gražu, bbiitute wub.gif , bet į darželį unsure.gif  g.gif  blink.gif

Mes i darza dar neinam blush2.gif bandysim biskuti keliauti kad pasizaistu , o tam reikalui turim keleta kitu deriniu mirksiukas.gif biggrin.gif Zodziu deriniu tiek kad vienu metu galeciau tris tikrai auginti doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 26 rugsėjo 2014 - 15:18
QUOTE(cole1 @ 2014 09 26, 16:04)
Jūs man blondinei papsakokit, kokios spalvos jūs tą savo berniuką iš darželio parsivedėt ? g.gif

Parsivedžiau tokį kokį išlydėjau, nesusipurvino smile.gif Kažkaip su viršutiniais drabužiais problemų dėl susipurvinimo nėra, vat kelnės ir maikutės būna visuomet supurvintos biggrin.gif
Nežadu kasdieną vesti taip aprėdyto, tik kartais. Kasdienai į darželį turim kitų viršutinių drabužių ir batų.
Kita vertus, juk vaikai greitai išauga drabužius, išvalei, išplovei ir pirmyn - neverta saugot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 09 26, 16:17)
Mes i darza dar neinam  blush2.gif  bandysim biskuti  keliauti kad pasizaistu , o tam reikalui turim keleta kitu deriniu  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Zodziu deriniu tiek kad vienu metu galeciau tris tikrai auginti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Aš džiaugiuosi kad ne viena tokia esu lotuliukas.gif dabar du bernai pas mane tai reik jiems atskiros didelės spintos doh.gif nukvakus mamka tease.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2014 09 26, 18:34)
Parsivedžiau tokį kokį išlydėjau, nesusipurvino smile.gif Kažkaip su viršutiniais drabužiais problemų dėl susipurvinimo nėra, vat kelnės ir maikutės būna visuomet supurvintos biggrin.gif
Nežadu kasdieną vesti taip aprėdyto, tik kartais. Kasdienai į darželį turim kitų viršutinių drabužių ir batų.
Kita vertus, juk vaikai greitai išauga drabužius, išvalei, išplovei ir pirmyn - neverta saugot schmoll.gif

Nu saugot gal ir neverta, bet supratau, kad jūs į laukutį darželyje turbūt neinat smile.gif....nes...jei mano vaikinas išeina kad ir su juodom kelnėm, tai grįžta su...pilkom blink.gif , o batai būna iš vis nežinau kieno kai grįžta iš darželio lotuliukas.gif
...nu aš čia nuotaiką praskaidrint norėjau, bet vis tik aš jau nesirenku tokių rūbų ir batų į darželį...gal dėl to, kad kaip mano vaikinas 3,7 m. sako: " Aš jau didelis vyras !"...ir ,turbūt ,elgiasi darželyje kaip vyras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2014 09 26, 21:42)
Nu saugot gal ir neverta, bet supratau, kad jūs į laukutį darželyje turbūt neinat smile.gif....nes...jei mano vaikinas išeina kad ir su juodom kelnėm, tai grįžta su...pilkom blink.gif , o batai būna iš vis nežinau kieno kai grįžta iš darželio  lotuliukas.gif
...nu aš čia nuotaiką praskaidrint norėjau, bet vis tik aš jau nesirenku tokių rūbų ir batų į darželį...gal dėl to, kad kaip mano vaikinas 3,7 m. sako: " Aš jau didelis vyras !"...ir ,turbūt ,elgiasi darželyje kaip vyras rolleyes.gif

Dar ir nuo vaiko priklauso. Maniškis labai moka nešiot tiek batus tiek kitus rūbus. Kartais parduodant išaugtus batukus, perkančios mamos klausia ar iš vis juos nešiojom, nes kaip nauji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cole1 @ 2014 09 26, 21:42)
Nu saugot gal ir neverta, bet supratau, kad jūs į laukutį darželyje turbūt neinat smile.gif....nes...jei mano vaikinas išeina kad ir su juodom kelnėm, tai grįžta su...pilkom blink.gif , o batai būna iš vis nežinau kieno kai grįžta iš darželio  lotuliukas.gif

Veda juos į lauką, kaip gi be to smile.gif Judrus jis labai, bet nesusipurvina kažkaip, jis iš atsargesnių vaikų, nelenda bet kur smile.gif
Jūsų vyresnis, gal ir mano kai bus tokio amžiaus taip pat kalbėsiu kaip jūs drinks_cheers.gif
Atsakyti
bbitute, o kokios spalvos vidinė pusė geltono paltuko? reik ir kepurės mums iškart doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 28, 10:00)
bbitute, o kokios spalvos vidinė pusė geltono paltuko? reik ir kepurės mums iškart  doh.gif

sokolado ruda 4u.gif vistik perkat, suderinot kazka ?
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 09 28, 10:34)
sokolado ruda  4u.gif  vistik perkat, suderinot kazka ?

pažadėjau dičkiui blush2.gif kažkaip mažiukui nupirkau Akuku, tai vyresnėlis iš kart "o man" blink.gif tai sakau, nu ką darysi... o juo labiau kad reikia blush2.gif turi iš viršutinių rūbų tik striukytę vieną. Nu netvarka kažkokia lotuliukas.gif

tik dabar žiūriu, kad nėra pas juos vienspalvės rudos kepurytės g.gif
Atsakyti
Gal kas girdet kada Happeak vaikams papildymas nusimato g.gif Modi du maciau jau po truputeli kelia jau spejom ir isigyti,tikekimes su prekem viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte <3 @ 2014 09 28, 11:01)
pažadėjau dičkiui  blush2.gif kažkaip mažiukui nupirkau Akuku, tai vyresnėlis iš kart "o man"  blink.gif tai sakau, nu ką darysi... o juo labiau kad reikia  blush2.gif turi iš viršutinių rūbų tik striukytę vieną. Nu netvarka kažkokia  lotuliukas.gif

tik dabar žiūriu, kad nėra pas juos vienspalvės rudos kepurytės  g.gif

Mes emem mano pyplius ruda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2014 09 30, 10:41)
Mes emem mano pyplius ruda  mirksiukas.gif

Aš dar laukiu atsakymo iš bug2hug ar turi/gali numegzti tamsiai rudą kepurytę rolleyes.gif labai jau fainos pasirodė biggrin.gif

bet jei ką, tai ten pasidairysiu g.gif
Atsakyti