Čia gal priklauso nuo sklypo vietos. Pas mane atvira iš visų pusių: pradedant rytais, baigiant šiaure, namas užstoja vėją nuo šiaurės rytų pusės, tai šalta šiltanmyje kaip kokiam "chaladylnike". Dažnai rytais šiltnamyje šalčiau nei lauke, tai atidarau duris ir šildau
ryte nubėgau draugės į draugės šiltnamį atidengti pomidorų, tai nesulyginami dalykai: pas ją buvo tikrai šilta, nes kiemas kaimo vidury, iš visų pusių pastatais apsuptas.

QUOTE(ponia Lylia @ 2014 05 04, 09:51)
Užjaučiu visas. Maniškiai verandoj žiemoja, nenešu net dieną į šiltnamį, ką čia lakstysiu pirmyn atgal. Parnešiau nežydinčius, dabar kad sužydo, kekėm
Pasodinti šitnamyje aukštaūgiai, kosmonautai, Ivet, Medovyj spas, jau dideli, žydi, tai ir plastmasiniais kibirais vožiau, kurie tilpo, kitus nupjautais bambaliais uždengiau, mažiukus su nupjautais bambaliais ir dar nupjauta žole apkasiau, gerai, kad neiššuto
Gal 7 sluoksniais agro dengiau tuos,kurie netilpo po kibirais. Atsilaikėm šįsyk be nuostolių.
Daigų liks man, mielai pasidalinčiau, tik kad aš toli nuo jūsų gyvenu, Raseinių raj.

Daigų liks man, mielai pasidalinčiau, tik kad aš toli nuo jūsų gyvenu, Raseinių raj.

QUOTE(Irikira @ 2014 05 04, 13:20)
salia Naujosios Vilnios gyvenu. Apie 5val termometras rode prie namu -8, masinoje 6val rode -3.5
dekui

Uzdangsciau savo grozius
Nu kaip rasot, kad apsala tie kurie lieciasi su agro, tai mano visi lieciasi, nes neber galimybes taip uzdengt, kad nesiliestu

[quote=vijoleta20,2014 05 04, 15:41]
Drauges, vaisinu sia grazia proga, linkiu istvermingu pomidoru ir geru oru
Pirmasis derlius
mmmm,kaip skanu
cia siltnaminis ar neminis? kokia veisle?
Drauges, vaisinu sia grazia proga, linkiu istvermingu pomidoru ir geru oru

Pirmasis derlius

mmmm,kaip skanu

Apverkiau savo Banancik, nieko jau is jo ten nebus nusalelio ir del vieno Lemojn boy jau pakasynas ruosiu, nes lyg atrode,kad lapas nusales buvo, bet man regis,kad labiau jis ten pakastas. Vietoj Bananciko is nevilties senukuose Celzus daiga nusipirkau. Nes pertekliaus neturiu
Sianakt i ta siltnami nesiu metalini kibira su zarijom ir zvakes degsiu

o jau pomidorčiko grožis tokia proga
seila nutįįįįso iki klaviatūros tik, akulioriai aprasojo...ech, maniškiai dar tik vienas kitas su žiedais, dar darbe tįsta, nes už roletų baltų pastačiau kad neiškeptų ant saulės savaitgalį, nes nieks nelies ir negaivins jų pora dienų kaip minimum.pas mamą apklostyti gyvena, bet puikiai, šalnų pas mumis nebuvo dar, ir labai tikiuosi jog nebus. vat nulijo posmelį ( mažai!!!!!!!bačkos nei pusės neprilijo
) ir vėl saulutė šaiposi.
užuojauta dėl netekčių

užuojauta dėl netekčių

QUOTE(adija5 @ 2014 05 04, 13:21)
Tai,jei šalnos būtų kaip šalnos,normalios iki -3...O aš per keturis metus nepamenu,kad pas mani -8 tokiu metu būtų
Tulpės ir tos nukritę.O dar gi ne pabaiga,gali ir gegužės gale stuktelt,ir birželio mėn. pasitaiko šalnų.Tai negi laukt iki liepos
Be pečiuko aš nesodinčiau,savaime aišku,todėl vienas ir stovi plikas ir dar pastovės
.

Pas mumis aviečių lapai - ir tie apšalę... Aš per 10 metų nepamenu, kad taip būt buvę

Rašiau ilgiausią žinutę, bet nerodo jos.
Užuojauta visoms dėl netekčių
Stebėkit mergaitės meteo.lt skaitmeninę prognozę, ten tiksliai rodo. 4 ryto rodė, kad daugumoje Lietuvos vietų šalnos ir mėlynavo žemėlapis gerokai, tik per vidurį Lietuvos toks ruožas paguodą teikiantis buvo, tai nuėjau miegoti, net neįjungusi šildytuvo.
Violeta20, jau geresnio sveikinimo su tokia nuotrauka ior nesugalvosi.
Apsiseilėjau ir aš
Skaitykit čia ir pabandykit.
Užuojauta visoms dėl netekčių
Stebėkit mergaitės meteo.lt skaitmeninę prognozę, ten tiksliai rodo. 4 ryto rodė, kad daugumoje Lietuvos vietų šalnos ir mėlynavo žemėlapis gerokai, tik per vidurį Lietuvos toks ruožas paguodą teikiantis buvo, tai nuėjau miegoti, net neįjungusi šildytuvo.
Violeta20, jau geresnio sveikinimo su tokia nuotrauka ior nesugalvosi.

Skaitykit čia ir pabandykit.
pas mane antradienio naktį -1 žada, kitom- pliusą vis

QUOTE(Ingaja @ 2014 05 04, 17:22)
Uzdangsciau savo grozius
Nu kaip rasot, kad apsala tie kurie lieciasi su agro, tai mano visi lieciasi, nes neber galimybes taip uzdengt, kad nesiliestu 

tarp pomidorų įsmeikit aukštesnių kuoliukų, vis mažiau liesis viršūnės.
Aš pažiūrėjau ne tik temperatūrą, bet ir kritulius, tai dėmesio: ryt ryte Biržų- Utenos kampas žada būti su sniego krituliais