Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

nu pas mus giedra g.gif Pirma karta noriu apsiniaukusio dangaus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 04, 21:24)
ne, kai lyja, minuso nebūna. Nebent išsigiedrintų..
Vobla, negi tu dar tiki, kad žvakės prie tavo (ir mano) šalnų padeda?  biggrin.gif

KAip tai nebuna. Gi paziurekite i skaitmenines krituliu prognozes. Kai kur Lietuvoje bus sniegas. T.y. lietus pavirs i sniega prie minusines temp. Utena ir keli dar rajonai. Atsikeliam, - pusnys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Siaip tai Vilniuje matosi, kad sianakt bus silciau negu vakar. Svarstau, ar peciuka ijunginet, ar ne...
Papildyta:
soriukas, cia rytoj sniega pranesa, ne siandien.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2014 05 04, 23:55)

Siaip tai Vilniuje matosi, kad sianakt bus silciau negu vakar. Svarstau, ar peciuka ijunginet, ar ne...
Papildyta:
soriukas, cia rytoj sniega pranesa, ne siandien.

Aš keliuosi 4 valanadą ryte ir tik tada sprendžiu ar jungti pečiuką ar ne. Jau antra naktis taip kvailioju, kaip su mažais vaikais. Praėjusią naktį per telefoną pasižiūrėjau kokie orai tuo metu ir 2 valandas į priekį, tai net nebejungiau.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 05 04, 22:02)
Aš keliuosi 4 valanadą ryte ir tik tada sprendžiu ar jungti pečiuką ar ne. Jau antra naktis taip kvailioju, kaip su mažais vaikais. Praėjusią naktį per telefoną pasižiūrėjau kokie orai tuo metu ir 2 valandas į priekį, tai net nebejungiau.

as palaukiu iki 24 val ir ijungiu, tingiu keltis paryciui, o dar nekalbu apie ejma i lauka doh.gif
Atsakyti
Vakaras tai siltesnis, lauke +3 , vakar tokiu metu buvo 0. Cia prie Vilniaus
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 04, 20:18)
Kaip pas tave - be nuostolių šiltnaminių? Apie lauko augalus tyliu  doh.gif 

Nea,pas mani be nuostolių šiltnamy.Trečią valandą nuvažiavus ant visos katuškės radiatorių atsukau,bo pas mani jau link -5 lauke artėjo.Galia iki trijų kw,bo tais kelių vatų pūtikliais nepasitikiu.
O lauke,kaip lauke .Nu,nei gėlynuose gražu,nei iš ko vyną daryt bus schmoll.gif Nebent viską išpjovus,išdrapakavus, kvietrugiu užvaryt ir samanę varyt biggrin.gif
Užtat palijo,ačiū dievui,bo sausa buvo.Bet su ledais ir per stipriai,eina šikt doh.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 05 04, 22:24)
Vobla, negi tu dar tiki, kad žvakės prie tavo (ir mano) šalnų padeda?  biggrin.gif

Man jūs abi patinkat,bet kažkaip vat prie tų dievo pamirštų kaimų nenorėč prisijungt schmoll.gif Pas mani, skambino,jau link 0 artėja.Pečiukas nuo 20 val dirba,bo jau tada tik +3 buvo.
Nu, kaip man patinka ankstyvas pavasaris biggrin.gif .Nors nenuobodu bigsmile.gif
Atsakyti
Pavedžiojau sobaką,tai tikrai jau vakarykštis scenarijus nepasikartos.Kas nenušalo,išliks.Bent pas mani ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 05 04, 08:22)
keik buvo salcio- net nezinau- gal kokie -10 g.gif apie 2 keliausi lango mikroventiliacija uzdaryt, nes kambary pasidare kaip saldymo kameroj. tai paziurejau per langa kaip siltnamiuose dega mano zvakes ir liudnai supratau, kad cia bus atsiveikinimo zvakeles- visas dangus TOKIOM  ryskiom zvaigzdem sviete, kaip per pati vidurziemi.

Na va, gerai mano kaimynas sake su tom zvakem: ka laidoji biggrin.gif Labai gaila del augalu, bet isitikinau n-taji karta senoliu ismintimi: be geguzio vidurio nieko neverta nei seti, nei sodinti schmoll.gif Salnos baigiasi, menulis buna tinkamas, zeme isyla, ravejimas susitaupo vienas, o derlius buna didesnis, nei lakstant su zvakem, apklotais, agroplevelem drinks_cheers.gif

Dabar beliks tik susipirkti norimu veisliu pomidorus 4u.gif

Siandien Vilniuj ryte 0 buvo, bet is apsarmojusiu masinu sprendziu, kad ir nedidelis minusas buvo. Mano pomidorai ir geles kol kas kasdien keliauja is siltnamio i garaza. Siltnamin sodinsiu, itariu, tik kita savaite, bus pilnatis, o ir tai tikimybe, kad baigsis visos gamtos nesamones.
Atsakyti
o pas mus net paciame Vilniuje rodo -1C, tai kas bus kaime, bijau net galvoti sad.gif ir jau neskambinsiu, nekelsiu tevu, bus kaip bus verysad.gif
is stiklinto balkono ir tai nakciai sutempiau namo
Atsakyti
Už lango -2, mieste. Tai sode viskam amen. Vakar buvo šilčiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2014 05 05, 06:28)
Už lango -2, mieste. Tai sode viskam amen. Vakar buvo šilčiau sad.gif

.. taip. Pas man už lango vis dar visa žolė balta, o jau saulė gana aukštai. Eisiu mašinos langų atidrožinėt, baltutėliai...
Atsakyti
Atlaikem mes thumbup.gif Nors masinos irgi baltos, gramdyti reikia, terasos stogas apledejes iki siol, pries pusvalandi lauke -1, siltnami +6. Siunciau saviski ziureti, paciai visi miegai issilakste, kol grizo is kiemo ir naujienos nepranese. Kitam siltnami paprikos irgi gyvos, po trilitriakais pakistos ir su 4 sluoksniais agro. Darzo dar neziurejau, medziu taip pat, veliau apeisiu, salta dabar ir dar siaures vejas
Sekanti naktis bus musu rajone dziuginanti, minuso neberodo, bet kitur salcio ir vel nusimato, dar kita naktis jau visur silta, zodziu, paskutine naktele kazkaip reikes visom istverti
Atsakyti