Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(rytorasa @ 2014 05 05, 14:03)
niu ką, pas mus sninga....  blink.gif  doh.gif  verysad.gif

Niu ir kur čia taip?..Keista,kad pasigyrusios iššalimais,išlikimais,pasnigimais...nutyli,kokioj vietovėj gyvena... blink.gif Bent jau žinotume visos..o dabar,gal čia kokia Airijoj gyvenanti guodžiasi,ar džiaugiasi...
Atsakyti
Merginos neberasykit, mano perteklius jau pazadetas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 05 05, 15:07)
Snekejot jus api visokius zuvis ir karbonadus pomidorams, man dabar visai galva susisuko. Gal paberti ko i duobes jiems? Treti metai bus toje pacioje zemeje, siemet net arkliu meslo negavau, tik uzpernai deta  g.gif  Kiausinio lukstu tai tikrai desiu. Is kitos puses, gal azoto per daug ir nereikia?  g.gif  g.gif Fosforo tik superfosfato pavidalu?

vienam šiltnamy sodindama dėjau DCM trąšų, kitam - superfosfato ir kalio magnezijos. Sakiau, žiūrėsiu, kurie geriau augs, ale dabar tų su fosforu ir magniu trečdalis nušalo, tai kaži ar pavyks didelį skirtumą pamatyt g.gif Aišku, į jų vietą kitus įkišiu, bet tie bus gerokai mažesni.
Atsakyti
Taigi sake, uz keliu postu ir vietove parasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2014 05 05, 15:20)
Niu ir kur čia taip?..Keista,kad pasigyrusios iššalimais,išlikimais,pasnigimais...nutyli,kokioj vietovėj gyvena... blink.gif Bent jau  žinotume visos..o dabar,gal čia kokia Airijoj gyvenanti guodžiasi,ar džiaugiasi...

rašė vėliau, kad Plungėj.
Mes čia jau kiek papratusios, žinom daugmaž, kurioj katra pusėj. Užtat ir nebesikartojam. Aš jau tiek skalambijau, kad Varėnos rajonas pas mane, kad sarmata ir bekartot biggrin.gif Aišku, rečiau užsukančiam žmogui nelabai aišku..
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2014 05 05, 16:23)
Niu ir kur čia taip?..Keista,kad pasigyrusios iššalimais,išlikimais,pasnigimais...nutyli,kokioj vietovėj gyvena... blink.gif Bent jau  žinotume visos..o dabar,gal čia kokia Airijoj gyvenanti guodžiasi,ar džiaugiasi...

Tai kad siandien Rytorasa jau minejusi kur gyvena, negi kaskart kartotis reikia. Tiesa nepamenu kur rolleyes.gif bet noreciau susirasciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 05, 16:22)
aš tai turiu ir 8 kw  smile.gif  Bet bijočiau jungt, kad plėvelė sveika liktų po nakties  biggrin.gif

blink.gif Tai su tokiu ir lauką gali pašildyt biggrin.gif
Žiūriu aš į tą mėlyną punktyrinę,tai panašu,kad pas mani šiąnakt vėl gali driokstelt smagiai . Bo kol kas žemiausiai per visą savaitę,kiek sekiau,jinai pabraukyta user posted image.Važiuosiu papildomai agro pirkt.Kiekvienais metais papildomai dešimtim metrų perku,ir vis tiek per mažai būna.Kur ji dingsta ,nesuprantu user posted image...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 05, 16:19)
pas mus penktadienį irgi neturėjo datraukt, bet datraukė, tik dar nelabai stipriai. O šiai nakčiai tą didelį minusą žada dirvos paviršiui, tai gal skaitmeninė tokio ir nerodo. Bet jau iš žemėlapio, kad toks didelis plotas mėlynas, aišku, kad šalnos bus stiprios.
Papildyta:
o kuo patiko? Aiškiai sulauksit džiaugsmo ir Jūs..

QUOTE(adija5 @ 2014 05 05, 16:21)
Tai užtai ir džiaugiasi  biggrin.gif

nu tada man tundrai durkit su pirstuku katra valanda tam pnvz ir siauriau i pnvz bus minusas blush2.gif visaip ziuriu, priarteja , bet lyg nesiekia g.gif Nors ko man turetu rupet, kai darzas balkone ir kambariuose ax.gif
Atsakyti
g.gif mergaitės , tai ką manot iš žemėlapių ir prognozių-ar ateinanti naktis bus da baisesnė g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 05, 15:39)
blink.gif Tai su tokiu ir lauką gali pašildyt  biggrin.gif
Žiūriu aš į tą mėlyną punktyrinę,tai panašu,kad pas mani šiąnakt vėl gali driokstelt smagiai . Bo kol kas žemiausiai per visą savaitę,kiek sekiau,jinai pabraukyta  user posted image.Važiuosiu papildomai agro pirkt.Kiekvienais metais papildomai dešimtim metrų perku,ir vis tiek per mažai būna.Kur ji dingsta ,nesuprantu user posted image...

Negasdink unsure.gif Pas mane agro rezervas irgi baigesi. Teks nakti pasitiketi peciuku ir kibirais su zarijom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 05 05, 15:40)
nu tada man  tundrai durkit su pirstuku  katra valanda  tam pnvz ir siauriau i pnvz  bus minusas  blush2.gif  visaip ziuriu, priarteja  , bet lyg nesiekia  g.gif  Nors ko man turetu rupet, kai darzas balkone ir kambariuose  ax.gif

Cia kazkur i mano puse gyvenat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 05 05, 15:40)
nu tada man  tundrai durkit su pirstuku  katra valanda  tam pnvz ir siauriau i pnvz  bus minusas  blush2.gif  visaip ziuriu, priarteja  , bet lyg nesiekia  g.gif 

kai prie mano rajono priartėja tiek - garantuotai būna šalna. Jau ta tamsi žalia kai priartėja, traukiu agro. Na, nebent tas mano rajonas specifinis.
Bet tikrai - o ko tau pergyvent, kai pomidorai namie tupi? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2014 05 05, 15:51)
g.gif mergaitės , tai ką manot iš žemėlapių ir prognozių-ar ateinanti naktis bus da baisesnė g.gif  verysad.gif

pas jus gal ir ne, bet pas mus tikrai ne prastesnė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 05 05, 15:39)
Žiūriu aš į tą mėlyną punktyrinę,tai panašu,kad pas mani šiąnakt vėl gali driokstelt smagiai . Bo kol kas žemiausiai per visą savaitę,kiek sekiau,jinai pabraukyta  ..Važiuosiu papildomai agro pirkt.Kiekvienais metais papildomai dešimtim metrų perku,ir vis tiek per mažai būna.Kur ji dingsta ,nesuprantu..

ai, nebesakyk.. man irgi atrodo, kad mostels šiandien doh.gif Mes jau šį pavasarį dukart kranus lauke keitėm - peršąla ir suskilinėja (metaliniai, nepigūs) blink.gif Dabar vynioju ir tuos.. Keista, kad vandens šlangai dar sveiki, nes naktim kaip vamzdžiai kieti būna.
Dėl agro ir pas mane irgi tas pats drinks_cheers.gif Kai sukloji penkiais sluoksniais, tai ir žiūri, kad nelabai ką ir teužklot gavosi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 gegužės 2014 - 16:02