Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2014 05 05, 20:57)

blink.gif nu baikit mane linksniuot,. prisijaučiu, jog galiu būti ir aš kokią dieną sugriešijus, ale nemuškit žiauriai ax.gif
Papildyta:
o davai parodot kas kaip nušalėliai turi atrodyt ax.gif žinau, kad prieš naktį nesveika, ale gal kam naudinga kada būtų g.gif nors gal tiek to, fb jau pamačiau- žiauruma verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 05 gegužės 2014 - 21:08
QUOTE(saintlina @ 2014 05 05, 21:57)
o kažkas per Verbą dirbo.. ir per Velykas bažnyčion nėjo. Užtat tokios šalnos ir sausra  cool.gif

hihihi.gif
Atsakyti
rolleyes.gif per panoramą metereologė kalbėjo...sakė Varėnos raj.iš šeštadienio į sekmadienį 2,5cm.nuo žemės buvo -10,5 šaltis...ot tai bent doh.gif doh.gif doh.gif paminėjo , kad labai retas reiškinys....sodus žydinčius ir krūmus rekomendavo purkšti prieš šalnas vandeniu , arba dėti storai mulčiaus ir jį sulieti karštu vandeniu...nu galėjau ir aš nupukšt vandeniu serbentus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 05 05, 21:10)
rolleyes.gif per panoramą metereologė kalbėjo...sakė Varėnos raj.iš šeštadienio į sekmadienį 2,5cm.nuo žemės buvo -10,5 šaltis...ot tai bent doh.gif  doh.gif  doh.gif paminėjo , kad labai retas reiškinys....sodus žydinčius ir krūmus rekomendavo purkšti prieš šalnas vandeniu , arba dėti storai mulčiaus ir jį sulieti karštu vandeniu...nu galėjau ir aš nupukšt vandeniu serbentus doh.gif

o rekomenduot anksčiau ta bjaurybė negalėjo??????? Dabar galėsim kitais metais purkšt.
Manau, kad pas mus panašiai tiek ir buvo..
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 05 05, 22:10)
rolleyes.gif per panoramą metereologė kalbėjo...sakė Varėnos raj.iš šeštadienio į sekmadienį 2,5cm.nuo žemės buvo -10,5 šaltis...ot tai bent doh.gif  doh.gif  doh.gif

Pas mumis nors ir ne Varėnoj, bet tą naktį buvo ne paprasta šalna, gal kokie -7 tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 05 05, 22:01)

o davai parodot kas kaip nušalėliai turi atrodyt ax.gif žinau, kad prieš naktį nesveika, ale gal kam naudinga kada būtų g.gif

drinks_cheers.gif as manau kadmano pomidorainenusalo, o gal tik as taip manau irnesuprantu kad jie nusale g.gif biggrin.gif

QUOTE(diuni @ 2014 05 05, 22:10)
rolleyes.gif per panoramą metereologė kalbėjo...sakė Varėnos raj.iš šeštadienio į sekmadienį 2,5cm.nuo žemės buvo -10,5 šaltis...ot tai bent doh.gif  doh.gif  doh.gif paminėjo , kad labai retas reiškinys....sodus žydinčius ir krūmus rekomendavo purkšti prieš šalnas vandeniu , arba dėti storai mulčiaus ir jį sulieti karštu vandeniu...nu galėjau ir aš nupukšt vandeniu serbentus doh.gif

tailietus ir taip vakar ''apipurske'' viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 05 05, 21:01)
blink.gif nu baikit mane linksniuot,.

ui, aš čia tikrai ne apie tave blink.gif Aš gi bendrai, apie visus..
Papildyta:
mergai, sukurkit kas naują temą, šitą tuoj pripliurpsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 05, 22:16)
o rekomenduot anksčiau ta bjaurybė negalėjo??????? Dabar galėsim kitais metais purkšt.
Manau, kad pas mus panašiai tiek ir buvo..

doh.gif biggrin.gif nu tai visada rekomendacijos būna post faktum...
Pas mus nelijo ant Pagirių nė lašo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 05 05, 21:16)
drinks_cheers.gif as manau kadmano pomidorainenusalo, o gal tik as taip manau irnesuprantu kad jie nusale g.gif  biggrin.gif
tailietus ir taip vakar ''apipurske'' viska biggrin.gif

patikėkit - tikrai suprastumėt, jei būtų nušalę.

Vakar.. nušalo viskas naktį prieš tai. Vakar tas apipurškimas grybo vietoj. Tiesa, aš prieš šalnas ir po jų viską laisčiau, tik kad šaltu vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 05, 21:20)
ui, aš čia tikrai ne apie tave  blink.gif  Aš gi bendrai, apie visus..
Papildyta:
mergai, sukurkit kas naują temą, šitą tuoj pripliurpsim  4u.gif

drinks_cheers.gif nieko nieko, pati sau pritaikiau, nes biski tinka blush2.gif

kokią temą- miaugot mikliai cool.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 05 05, 21:16)
o rekomenduot anksčiau ta bjaurybė negalėjo???????

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
N.Vilnia Termometras rodo -4 dabar blink.gif verysad.gif nei laso nesulaukem nei vakar, nei siandien...
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2014 05 05, 22:47)
N.Vilnia Termometras rodo -4 dabar blink.gif  verysad.gif nei laso nesulaukem nei vakar, nei siandien...

Na nieko sau doh.gif As kazkur skaiciau, kad reikia gerai palaistyti augalus ir tada apkloti galima. Vando kai garuoja, atiduoda siluma ir augalai nesusala. Tai kas salia namu pomidorus turit, galit bandyti palastyti siltu vandieniu. As sestadieni diena savo susodintus laisciau, tai jie atsilaike, kaip bus sia nakti, nezinau. Man atrodo, sildytuvai, zvakes, vejaliai kaip tik dziovina ora, pries salnas jie bejegiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginaja: 05 gegužės 2014 - 22:02