QUOTE(Betti @ 2014 06 27, 00:25)
Lileila, tavo angelelis, gali tokia but????
Nu ir kaip ta parasa per telefona pamatyt... Bet as cia itariu apie ka kalba eina. Gal dar kas prisipazins nekankinant?
O maniskis tai nei ant puodo sedi nei nuo (.)(.) atpranta. Na bet teisinuos kad laukiniu saly gyvenam, grisim pas normalius zmones, viska ismoksim.
Kur Dala dingus?
Dzudee, perskaiciau tavo postus, nu apturejai streso ir esi saunuoliu saunuole, kad viska atlaikei!!! Dar ko gero elastines kojines teks nesiot.
Wingele, kantrybes tau! Guoskis, kad anukai bus ramus
Sveikutes

joo streso nemazai buvo tikrai

bet nieko dabar uztat jau gerai,ryt bus menuo kai ant biuliotenio esu,penktadieni eisiu nezinau prates dar neprates,sake hirurgas kad sugis kojikes neliks randuku,jau dabar nebedideli randukai,tai dziaugiuosi,yra keliuose vietose suketejimai reikia issivaikscioti,nors ir taip daug daug vaikstom

jau nuo vakar perejau ant kompresiniu kojiniu

patogiau tik yra vargo kol jas uzsitempi

bet tai jau buvau ipratus kiekviena ryta apsibintuoti abi kojas su elastiniu bintu ir taip visa menesi be 2dienu

mes jau 9dienos kaip be tiutes,nusprendziau atimti jau nes nebepatiko kad su soske Gustas

nieko ateis laikas atpras arba atpratinsi

nusiteikimo tik reikia

O su puodu nedraugaujame,aisku cia ir mano beda gal dar kazkiek nes nesodinu taip rimtai...
Papildyta:
QUOTE(Sciurus Vulgaris @ 2014 06 27, 08:09)
Aciu. Dzudde normalu, kam koks nors visazinis i ausi nepakuzda, tol ir nepastebi . O Ilmux privalo pastebeti, nes toj pacioj valty sedi
Astta, nu kas cia do dyvai Majai, juk niekad nebijodavo. Cia gal naikintuvu sindromas, kai miegoti istisai trugdo.
Saunuoliai teweliai broliuka ar sesute Mazvydui padovanosit

buciau pamaciusi veliau vistiek
Astta praeis

buvo laikas kada Gustas siurblio bijojo bet nieko susidraugavo