Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji 2012 m. pab.-2013 m. pradžios šiauliečia

QUOTE(Dzuudee @ 2014 06 15, 15:29)

Flora ir man jus smagu buvo pamatyti wink.gif o kitadien tai tikrai taves nemaciau doh.gif  biggrin.gif biggrin.gif Kaip faina kad smagiai atsventet tongue.gif Kaip Rugiles gimtadienis praejo? smile.gif

Nieko, normaliai, giltadienis kaip gimtadienis, vaikams pilna laimės ir dūkimosi, vaikų kambary šventėm. Šį savaitgalį pas uošvius paminėsim dar smile.gif Tuo pačiu Joninės, mažiuko vardas antras Jonas, tai dviguba šventė bus biggrin.gif

QUOTE(Filotija @ 2014 06 16, 13:19)
Pasikrikštijom.  bigsmile.gif Valiooooo.  bigsmile.gif
user posted image

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai Martynai 4u.gif

Neringucius, del ciulputko dienos metu labai lengvai atprato Jutaras, nakciai irgi, o va nakti jam labai jo truko dvi savaites, tai prabusdavo ir verkdavo 1-1,5val., bet isgyvenome sita reikala ir jau beveik menuo kaip miega be prabudimu naktimis. (aisku buna dar, kad prabunda bet tikrai jau nebetiutes smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2014 06 16, 19:21)
sveikinimai Martynai 4u.gif

Neringucius, del ciulputko dienos metu labai lengvai atprato Jutaras, nakciai irgi, o va nakti jam labai jo truko dvi savaites, tai prabusdavo ir verkdavo 1-1,5val., bet isgyvenome sita reikala ir jau beveik menuo kaip miega be prabudimu naktimis. (aisku buna dar, kad prabunda bet tikrai jau nebetiutes smile.gif)

aš vis dar nesirįžtu atimti čiulptuką blush2.gif
Atsakyti
O aš buvau nusiteikus nutraukt maitinimą iki vasaros, bet kažkaip užtempiau. Tingisi. blush2.gif Maitinu ir ramu, nesinori lipt iš savo komforto zonos. Nors gal jau reikėtų. Man Paulina su lyg nutraukimu maitinimo ir pradėjo išmiegot visą naktį. Spėju ir dabar tas pats būtų, bet va kažkaip vis nesiryžtu užsiimt tuo nutraukimu. g.gif O gal reikėtų... Tiksliai... Kaip pasiilgau visos nakties miego... blush2.gif Turbūt tik pernai kovą tokį teturėjau... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotija @ 2014 06 16, 21:32)
O aš buvau nusiteikus nutraukt maitinimą iki vasaros, bet kažkaip užtempiau. Tingisi.  blush2.gif Maitinu ir ramu, nesinori lipt iš savo komforto zonos. Nors gal jau reikėtų. Man Paulina su lyg nutraukimu maitinimo ir pradėjo išmiegot visą naktį. Spėju ir dabar tas pats būtų, bet va kažkaip vis nesiryžtu užsiimt tuo nutraukimu.  g.gif O gal reikėtų... Tiksliai... Kaip pasiilgau visos nakties miego...  blush2.gif Turbūt tik pernai kovą tokį teturėjau...  lotuliukas.gif  doh.gif

oho, tikrai ilgai maitini thumbup.gif
na, jei toks kaip maniškis, tai ilgai jis keldavos naktim vagyt...ir dabar, jei serga, arba dantys kankina, keliasi 2-3 nakties valgyti...nenurimsta kol negauna pienuko, nepadeda nei arbatos, nei vanduo... O kai viskas gerai, tai jau tik apie 8-9 keliasi valgyt, aš termosiuką šalia lovos turiu, tai greitai užsipilu, pavalgo ir toliau parpiam iki 11 biggrin.gif O su dukra lengva buvo, nevalgė ji iš viso naktimis, tik apie 6 ryte smile.gif Po to pati nebenorėjo pieno...gaudavau keltis ir košes virt, o pati kai mėgstu pamiegot, tai tikrai sunku būdavo biggrin.gif bet kai ant košių perėjo, irgi ilgiau pamiegodavo smile.gif Na, bet reikia nusiteikt tokiem ,,atpratinimam"...nuo maitinimo, soskių...pampersų.... Nes reikia ir kantrybės, ir netingėjimo... o aš, kažkaip su antru patyngiu tongue.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
as nemaitinu kazkur jau 2 menesius, negalvojau, kad bus taip lengva blink.gif tiesiog savaime, is pradziu nuemiau maitinima per pietus, o nakti valgymu skaicius naturaliai mazejo, paskui gavosi viena nakti maitini, kita parpiame abudu, paskui kas 3 nakti maitinu, taip savaime be jokio verkimo, pagal ponulio norus tiesiog biggrin.gif ir krutine graziai susitvarke thumbup.gif matyt atejo tam laikas, aisku, kai visai nemaitinu ir miega gerai jau,tik kad abudu kartu, turime uzmigti apsikabine wub.gif wub.gif jo lova jam kaip bausme doh.gif jeigu duodasi pries nakti, as jau miego noriu, ikeliu i lova, paverkia, pasiimu pas save, apsikabiname ir miega iskart.....aisku gal virkdyciau, priprastu, bet tikrai to nedarysiu schmoll.gif schmoll.gif ateis irgi tas laikas savaime....va kuo vis patingi uzsiimti - puoduko reikalais, tai isvykti turime, tai sergame, tai dar kas blush2.gif tikrai, su antru vaiku labiau tingisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2014 06 17, 07:16)
labas rytas  4u.gif
as nemaitinu kazkur jau 2 menesius, negalvojau, kad bus taip lengva  blink.gif  tiesiog savaime, is pradziu nuemiau maitinima per pietus, o nakti valgymu skaicius naturaliai mazejo, paskui gavosi viena nakti maitini, kita parpiame abudu, paskui kas 3 nakti maitinu, taip savaime be jokio verkimo, pagal ponulio norus tiesiog  biggrin.gif  ir krutine graziai susitvarke  thumbup.gif  matyt atejo tam laikas, aisku, kai visai nemaitinu ir miega gerai jau,tik kad abudu kartu, turime uzmigti apsikabine  wub.gif  wub.gif  jo lova jam kaip bausme  doh.gif jeigu duodasi pries nakti, as jau miego noriu, ikeliu i lova, paverkia, pasiimu pas save, apsikabiname ir miega iskart.....aisku gal virkdyciau, priprastu, bet tikrai to nedarysiu  schmoll.gif  schmoll.gif  ateis irgi tas laikas savaime....va kuo vis patingi uzsiimti - puoduko reikalais, tai isvykti turime, tai sergame, tai dar kas  blush2.gif tikrai, su antru vaiku labiau tingisi  blush2.gif

maniškis irgi su mumis miega.....
Atsakyti
Sveikutes smile.gif nju flora smagu kad sauniai gimtadienis praej smile.gif Sveikinam Jonuka is anksto smile.gif biggrin.gif Martynai sweikinimai smile.gif Neringuci nieka iprasi bus gerai smile.gif

mm mes dar su soske,bet stengiuosi dienos metu nebeduoti,duodu nakciai vis dar pilnai neatimu,o ryte kai valgom paslepiu :)anksciau jam ta tiute nebuwo jau tokia reikalinga tik jau kai pradejau nebeduoti,atimineti tai labai jau reikalinga patapo,iesko visur pasilenkes po lova ziuri,zodziu reikia rimtai uzsiimti su tuo atpratinimu,iki darzelio noriu jau atimti visiskai smile.gif su puodu draugauja tik su kelnem budamas,normaliai sodinant isterijos,nu bet kaip nors gal persilausim ir sedesim ne tik su kelnem bet ir be kelniu biggrin.gif o maitinima tai as nutraukiau kai gustui buvo 1metai2sawaites,vis nuimdavau po viena maitinima poto liko tik naktinis ir galu gale nei vieno,nei pasigedo nei bereikejo jam smile.gif o ir krutine pati sawaime susitvarke wink.gif
Atsakyti
labu 4u.gif

Filotija, nu jau dukruze tikra grazuole wub.gif Sveikinimai 4u.gif
QUOTE(Neringucius @ 2014 06 16, 12:17)
O kaip su ciulptukais reikalai? smile.gif mes bandom atprast.. bet sunkiai uzmiega be jos smile.gif

mes irgi gavome vieta...kur tikrai nesitikejau thumbup.gif tai bandysime eiti gal lotuliukas.gif

Tiutes nebera...jau senokai ir nereikia thumbup.gif gal kazkiek reikejo pirmas dvi naktis, daugiau ne..o taip uzejo toks noras galejo burnoje laikyti visa diena...nu neeee..galvoju ..reikia sio daikto ir iprocio atsikratyti..ir viskas pavyko be verkimu thumbup.gif

dabar liko puodas!!! o cia vis laukiu geros vasaros, iveiksim ir sita, bet sazininga sakant nu patyngiu patyngiu sodinti daznai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lileila @ 2014 06 18, 11:44)
dabar liko puodas!!! o cia vis laukiu geros vasaros, iveiksim ir sita, bet sazininga sakant nu patyngiu patyngiu sodinti daznai  rolleyes.gif

nu cia tai irgi darbas.......MB pussesere sake skaite straipsni ir su saviskiu isbande, kad ne sodinti reikia, o grynai matai daro, greitai kisi puoda, na sake jai 3 dienos ir viskas, pampersu nebereikejo, pamate iskart kam tas puodas.....as dar nebandziau irgi laukiu siltesniu oru, nes cia kaip suprantu na nuoga ir turi laikyti iki puses vaika g.gif g.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Sweikinimai Martynai Izabelei su krikstu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Filotija saunuole, kad taip ilgai maitini mirksiukas.gif as tai po pirmo mazylio gimtadienio baigiau...gal laikas mazyliui buvo atejes, kad labai lengvai atprato, nei verkimo nei pykimo, o kaip bijojau, kaip reikes atpratint... ax.gif

Sweikinimai Dainiukui-Jonukui su artejanciom Joninem 4u.gif

tiutes mes isvis neturejom, tai nieko negaliu pasakyt siuo klausimu ax.gif
o del puoduko, tai pries kokia gera savaite pradejo saukt kaku ir tada jau sodinam ant puoduko ir padaro...o jei nepadaro, tai atsistojes tokiu liudnu balseliu sako "ba" smile.gif anksciau, kai sodindavom tai pykdavo nenoredavo sest, tai labai ir neversdavau, o cia gal laikas atejo ar suvokimas ax.gif
o man dar rupestis, kaip ipratint, kad jis pats uzmigtu savo lovytej nes vis dar reikia pasupti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgelyte: 18 birželio 2014 - 13:57
QUOTE(Jurgelyte @ 2014 06 18, 14:56)
o man dar rupestis, kaip ipratint, kad jis pats uzmigtu savo lovytej nes vis dar reikia pasupti  g.gif

O lovyte toli nuo jusu lovos? As paguldau lovytej. Pati guliu savo lovoj ir laikau uz rankytes kol uzsnusta. wub.gif O va MB tai ant ranku panesioja kol uzmiega ir tada i lovyte paguldo. Jam nera kantrybes uz rankos laikyt, o man ner kantrybes ant ranku supt, nes kai as paskui bandau i lovyte paguldyt amzinai man ji atsibunda. Ti va. Kiekvienas savo metoda turim kaip uzmigdyt. biggrin.gif

O del maitinimo. Tai Paulinai maitinima nutraukiau 1m ir 1,5men kai buvo, bet nutraukiau todel, kad jau buvo pradzia, kai uz maikes man pradejo tampyt. Man labai negrazu is salies matyti kaip kiti vaikai taip daro, tai ir pati tokioj situacijoj but nenorejau. O Martyna pati dar netampo man rubu, tai kazkaip nejauciu streso ir diskomforto, tai neskubinu ivykiu kol kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filotija: 18 birželio 2014 - 14:32