Įkraunama...
Įkraunama...

Mažieji 2012 m. pab.-2013 m. pradžios šiauliečia

QUOTE(Dzuudee @ 2014 06 01, 22:43)
Ooo mergina namuise jau saunu!!Namuose atsigausi gal greiciau..oj kaip as tave suprantu Gustas irgi istisai prasosi ant ranku,kojas uzgauna nju per mazas,nesupranta sad.gif  bet kaip nors,saugausi kaip begaliu..bet tau sudetingiau,man nei isvarza nei kas tai kazkiek galiu kelti,bet sake stenktis kuo maziau :/ kaip jautiesi?kada paleido tave?gal vakar kaip ir mane?nes kiek girdejau sekmadieni neisrasineja
Papildyta:
Kad baisu tai baisu buvo man iki pat operacijos,jop dariausi bendra narkoze paciai ramiau,kai negirdi kas aplinkui ka kalba..atsibudau nei pykino nei nesupratau kur esanti pirmi zodziai jatus kaip gerai nes gulejau lovoje bintuotomis kojomis ir jokio skausmo..leido nuo skausmo laseline state o namuos tai ka tik tablete ryte vakare koju sunkuma lengvinanti,kaip tik reklamuoja per tv dabar Detralex biggrin.gif o siaip jau va namuos skauda kojas,ypac ryte skaudejo kol neprasivaiksciojau,baisios melyniu pilna nuo to zondo,sluba vaikstau koja uz kojos bet sake vaikscioti kuo daugiau greiciau kraujotaka atsistatis,nu zodziu kolkas ne kazka.. na bet tikuosi bus rezultatas veliau geras..nera ko noreti ketvirta diena po operacijos...atkentesiu poto bus gerai,bet siaip pasirodo cia rimta liga yra tos venos ko niekada negalvojau  cool.gif
Papildyta:
Ilmuliux mes irgi liksim dviese ryt bet kaip minejau mano mama isejo is darbo tai ateis pas mane,pades i laukuti iseiti..sekmes tau,ir stiprybes  4u.gif  pasweiksim meetinsimes tongue.gif

butent sekmadieni mane isleido tongue.gif

na ka kariauju su princese o grazuolytei viduriukai paleisti tai smaguma sad.gif ech ir kada uzsibaigs visos nesamones???????????? na bet iskesiu...
Atsakyti
Labu 4u.gif

o vargeli vargeli Ilmuliuks imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dzudee ir tau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2014 06 02, 10:04)

na ka kariauju su princese o grazuolytei viduriukai paleisti tai smaguma sad.gif ech ir kada uzsibaigs visos nesamones???????????? na bet iskesiu...

Eina sau...stiprybes kantrybes ir sweikatos jums 4u.gif

baigsis baigsis tik reikia islaukti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lileila @ 2014 06 02, 10:12)
Labu  4u.gif

o vargeli vargeli Ilmuliuks imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dzudee ir tau  4u.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2014 06 01, 19:10)
Aciu uz rupesteli smile.gif

Taip gavau pilna narkoze sad.gif bet dare po to echo lelyte man mojavo nors ir apsnudus, sirdele graziai plake smile.gif

Ir pagaliau namie, taciau ieva praso ant ranku o pkelt negaliu sirdis plysta sad.gif ryt liksim dvieee namie tai baisoka

Labuka

na, svarbu, kad lėlyčiui viskas gerai thumbup.gif o tu sveik... ir stenkis pailsėt kiek galima daugiau, vaikai miega, ir tu eik, visa kita-darbai-buitis-niekur nedings!

QUOTE(Dzuudee @ 2014 06 01, 21:43)

jo, čia labai rimta liga, mano močiutė mirė dėl tokių dalykų.., komplikavosi, sesuo turėjusi priepuolį, mano venos ant ribos, bet kol kas nereikia dar operacijos, nėštumo metu ant ribos, tiksliau buvo, dabar net nebuvau nuėjusi blush2.gif
Sveikatėlės tau 4u.gif

Labu visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilmuliux @ 2014 06 02, 09:04)

užjaučiu, bet jei paguosiu, mes irgi VĖL sergam...., net nebesinori rašyt, kad VĖL... žodžiu, nuo 4tadienio aukšta temp mažiukui, gerklė, aš pati irgi atkrist sugebėjau sad.gif savaitgalio planai buvo sugraiuti, sėdėjom namie sad.gif nei pas Tėtį ant kapelio nuvažiavau, nei į jam ir seneliam užsakytas mišias sad.gif((( bet ką darysi, gal kada nors išsikapstysim, dabar jau mažiukui kažkiek geriau, nėr aukštos temp. Pradėjau duoti kasdien alijošių su medum ir rupkės antpylą, mažiui, dukriukui ir sau...sakau, gal padės....
Atsakyti
[quote=Flora7,2014 06 02, 14:48]

jo, čia labai rimta liga, mano močiutė mirė dėl tokių dalykų.., komplikavosi, sesuo turėjusi priepuolį, mano venos ant ribos, bet kol kas nereikia dar operacijos, nėštumo metu ant ribos, tiksliau buvo, dabar net nebuvau nuėjusi blush2.gif
Sveikatėlės tau 4u.gif

Labu visoms 4u.gif
Papildyta:
užjaučiu, bet jei paguosiu, mes irgi VĖL sergam

Tai vat neseniai tik suzinojau kad tie kresuliai kurie susidare tai gali patekti ant sirdies infarktai insultai visokie..tai gerai kad issioeravau,bet dabar galvoju kad kokios kitos neislystu tarkim po kokio antro nestumo..tai va stebek enas kad poto nebutu kaip man 4u.gif

jatus sweikit jus,oj tos ligos ligeles... schmoll.gif
Atsakyti
laba diena,
o vargeli kokios cia nekokios naujienos.
Sekmes Dzudei ir Ilmuliux sveikti. 4u.gif
Flora jusu seimynai irgi sveikatos 4u.gif
Penktadieni darysiu uzsakyma is 5 poundu, jei kas ko norit i pastuka man wingele@yahoo.com iki 13val.
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2014 06 04, 10:19)
laba diena,
Penktadieni darysiu uzsakyma is 5 poundu, jei kas ko norit i pastuka man wingele@yahoo.com iki 13val.

aciu aciu, man jau gerai beveik, tikiuos po siulu isemimo bus dar geriau smile.gif

Sveikutes smile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Linkejimai kuo greiciau pasveikti Ilmuliux 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man tai vaikystej operavo apendicita ir tai atmenu, kai nieko neleido liepe saugotis...laikykis 4u.gif 4u.gif

Dzude linkiu, kad greiciau sugytu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dainiukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tie orai tokie nenuspejami, tai cia karsta, tai cia striuku reikia...supucia tuos musu maziukus... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2014 06 04, 10:19)
laba diena,

Dekui dekui po truputi ir pasveiksim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilmuliux @ 2014 06 04, 10:56)
aciu aciu, man jau gerai beveik, tikiuos po siulu isemimo bus dar geriau smile.gif
Sveikutes smile.gif

Saunu kad geriau,kada siulus isims tau? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgelyte @ 2014 06 04, 13:16)
Laba diena  smile.gif

Linkejimai kuo greiciau pasveikti Ilmuliux  4u.gif  4u.gif  4u.gif
man tai vaikystej operavo apendicita ir tai atmenu, kai nieko neleido liepe saugotis...laikykis  4u.gif  4u.gif

Dzude linkiu, kad greiciau sugytu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dainiukui  4u.gif  4u.gif  4u.gif
tie orai tokie nenuspejami, tai cia karsta, tai cia striuku reikia...supucia tuos musu maziukus... doh.gif

Aciu,oj kaip as laukiu kol viskas sugis nebesijaus tempimu jokiu smile.gif bet dar palaukt teks smile.gif

Man geriau kad butu vesesni orai viskas greiciau sugytu o ir elastiniai bintai ant abieju koju tai kaarstaa... sad.gif

Dainiukas jau atrodo sveikas berniukas smile.gif 4u.gif

Sweikutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzuudee @ 2014 06 04, 18:17)
Dekui dekui po truputi ir pasveiksim  4u.gif
Papildyta:
Saunu kad geriau,kada siulus isims tau? smile.gif
Papildyta:
Aciu,oj kaip as laukiu kol viskas sugis nebesijaus tempimu jokiu smile.gif bet dar palaukt teks smile.gif

Man geriau kad butu vesesni orai viskas greiciau sugytu o ir elastiniai bintai ant abieju koju tai kaarstaa... sad.gif

Dainiukas jau atrodo sveikas berniukas smile.gif 4u.gif
Sweikutes smile.gif

Penktadieni jau penktadieni isims juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2014 06 04, 19:31)
Penktadieni jau penktadieni isims juos smile.gif

Kaip ir man smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, visai nebera kada bepasirodyti, fb paskaitau naujienas ir viskas. Na o mes gastroliuoam Panevezys -Siauliai. Vaikai eina is proto savam kieme, kaip jiems gera, dukriukas net namo nevaziavo, pasiliko pas mociute smile.gif smile.gif
Buvom ta tai mano jaunikaitis 87 cm bet daugiau nes oziavosi it tupesi, ir 13200g.
paskui pasigirsiu, ir tikiuosi neprisigirsiu siandien ivykusiu stebuklu. miegu sau ramiai ryte, girdziu pamperso nusiimimo garsas ir staiga kaaaakuuuu!!!!!!!! kaaaakuuuuuuuuu!!!! galvoju per miegus ko tu nori, nes su puodu juk nedraugauji visai. Ai sakau pasodinsiu ir wualia reikalas atliktas. ir taip visa diena sau prasosi, bet kai jau pasako bega iskart,bet kazkaip visa diena tik viena avarija ivyko ir pusiau nespejom smile.gif Sakau buna stebuklu kuriu ivyksta per nakti ir tikiuosi tas stebuklas nebuvo vienos dienos lotuliukas.gif
Atsakyti