QUOTE(Dzuudee @ 2014 06 01, 22:43)
Ooo mergina namuise jau saunu!!Namuose atsigausi gal greiciau..oj kaip as tave suprantu Gustas irgi istisai prasosi ant ranku,kojas uzgauna nju per mazas,nesupranta
bet kaip nors,saugausi kaip begaliu..bet tau sudetingiau,man nei isvarza nei kas tai kazkiek galiu kelti,bet sake stenktis kuo maziau :/ kaip jautiesi?kada paleido tave?gal vakar kaip ir mane?nes kiek girdejau sekmadieni neisrasineja
Papildyta:
Kad baisu tai baisu buvo man iki pat operacijos,jop dariausi bendra narkoze paciai ramiau,kai negirdi kas aplinkui ka kalba..atsibudau nei pykino nei nesupratau kur esanti pirmi zodziai jatus kaip gerai nes gulejau lovoje bintuotomis kojomis ir jokio skausmo..leido nuo skausmo laseline state o namuos tai ka tik tablete ryte vakare koju sunkuma lengvinanti,kaip tik reklamuoja per tv dabar Detralex
o siaip jau va namuos skauda kojas,ypac ryte skaudejo kol neprasivaiksciojau,baisios melyniu pilna nuo to zondo,sluba vaikstau koja uz kojos bet sake vaikscioti kuo daugiau greiciau kraujotaka atsistatis,nu zodziu kolkas ne kazka.. na bet tikuosi bus rezultatas veliau geras..nera ko noreti ketvirta diena po operacijos...atkentesiu poto bus gerai,bet siaip pasirodo cia rimta liga yra tos venos ko niekada negalvojau 
Papildyta:
Ilmuliux mes irgi liksim dviese ryt bet kaip minejau mano mama isejo is darbo tai ateis pas mane,pades i laukuti iseiti..sekmes tau,ir stiprybes
pasweiksim meetinsimes 

Papildyta:
Kad baisu tai baisu buvo man iki pat operacijos,jop dariausi bendra narkoze paciai ramiau,kai negirdi kas aplinkui ka kalba..atsibudau nei pykino nei nesupratau kur esanti pirmi zodziai jatus kaip gerai nes gulejau lovoje bintuotomis kojomis ir jokio skausmo..leido nuo skausmo laseline state o namuos tai ka tik tablete ryte vakare koju sunkuma lengvinanti,kaip tik reklamuoja per tv dabar Detralex

Papildyta:
Ilmuliux mes irgi liksim dviese ryt bet kaip minejau mano mama isejo is darbo tai ateis pas mane,pades i laukuti iseiti..sekmes tau,ir stiprybes

butent sekmadieni mane isleido

na ka kariauju su princese o grazuolytei viduriukai paleisti tai smaguma