Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė 2014

QUOTE(agnemonas @ 2014 05 10, 21:44)

Kaip įdomiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zawutee @ 2014 05 10, 17:52)
Cia mano skrynute akmeneliams deti
Papildyta:
jeigu nesunku galite kuri nors imesti buciniu dezutes schema?kaip ja pasigaminti.....

Man irgi nerodo.

QUOTE(agnemonas @ 2014 05 10, 20:45)
thumbup.gif  ir as panasius gavojau daryti, nu sakes einu sestis prie darbu, nerealus.

Aciu smile.gif

QUOTE(inevas @ 2014 05 10, 20:58)
Eina sau kaip gražu wub.gif dabar jau man maniškiai nebegražus schmoll.gif  doh.gif
Papildyta:

Aciu smile.gif nereikia savo darbo nuvertinti mirksiukas.gif

QUOTE(agnemonas @ 2014 05 10, 21:44)

idomus dalykas smile.gif tikriausiai reikes pasinaudoti, nes MV nenori tos dideles pirslio juostos, gal pavyks prisikalbinti sitam variantui smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš ir šiandien Urme šiek tiek papirkaliojau wink.gif Ale visko neradau ir vyrui kantrybė baigėsi.
Užbaigiau šampės butelius, bet dabar žiūriu į "jaunąją" ir netenkina vaizdas. Tai dar ir nekelsiu.

QUOTE(Arti654 @ 2014 05 10, 00:06)
Sveikos, mielosios,
atkeliavo pagaliau ir mano suknelė iš Aliexpress. Turiu pasakyti, kad kokybė tikrai gerai už kainą kurią sumokėjau smile.gif įkeliu parodyt.

Na ir savo rankdarbius kelis prisiduodu. Bučinių dėžutės, žiedlapių taurelės ir vaikų vardams išrinkti kortelės.

Suknelė tikrai super thumbup.gif O kaip reikalai su muitais buvo? Nereikėjo mokėti?
Pagyros už darbelius ir nuo manęs

QUOTE(zvirbliss @ 2014 05 10, 17:13)
as ir siandien pagaliau prisiverciau ir padirbejau smile.gif stai rezultatas, piltuveliai roziu ziedlapiams smile.gif

O tu gal ir profesionaliai tuo užsiimi?
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už gerus žodžius. Galvoju, svarbiausia, kad stengiausi, o kiek pavyko, tiek smile.gif bet dar smagiau žiūrėti, kaip kolegės šedevrus kuria. zvirbliss, čia apie tamstą aš mirksiukas.gif

Monikiuxas, smagu kad pasidalinai smile.gif Man kaip tik liepą krikštynos artėja, tad pritaikysiu mintį.

QUOTE(dzesimbora @ 2014 05 10, 10:56)
As dabar galvoju irgi gal tokius piltuvelius daryti...  g.gif  O ta juostele su klijais pritvirtinai?

Aš su rankdarbiais nuo mokyklos laikų nebeturėjau nieko bendro, tai kaip į galvą šovė, taip dariau. Aplink piltuvėlį su PVC klijais klijavau. O pačius kaspinėlius dariau ir po to prie piltuvėlio klijavau su skystu plastiku, kur su spec pitoletu pašildai. Pas vyrą buvo, tai išbandžiau. Puikiai smile.gif Gal labiau patyrusios kolegės pasidalins geresnėmis mintimis, kokius klijus naudoti ax.gif

QUOTE(agnemonas @ 2014 05 10, 14:27)
o vardu korteles, vogciau jau ta ideja, bet pas mane 80 sveciu, tai tiek padaryti  doh.gif, nebent nebeturesiu ka veikti  lotuliukas.gif.

Na patikėk. Atrodo tokia smulkmena, bet laiko daugiausiai užėmė. ypač tuos pirštukus kol iškarpiau pėdučių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 05 10, 22:33)
Suknelė tikrai super  thumbup.gif  O kaip reikalai su muitais buvo? Nereikėjo mokėti?
Pagyros už darbelius ir nuo manęs

Visai pamiršau parašyti - muitų jokių nemokėjau. Niekas nieko net nepaklausė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti654 @ 2014 05 10, 01:06)
Sveikos, mielosios,

grazumelis wub.gif
Papildyta:
bet kiek fantazijos su ziedlapiu tiutelem pas jus bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kam cia reik buciniu dezuciu schemos, prasom mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 05 10, 23:33)
O tu gal ir profesionaliai tuo užsiimi?

Nea smile.gif tik siaip rankdarbiauju kartais smile.gif maziaus sventem visokias dekoracijas gaminu ir artimiems zmones kartais padedu su dekoracijom smile.gif

QUOTE(Arti654 @ 2014 05 11, 01:05)
Ačiū, mergaitės, už gerus žodžius. Galvoju, svarbiausia, kad stengiausi, o kiek pavyko, tiek smile.gif bet dar smagiau žiūrėti, kaip kolegės šedevrus kuria. zvirbliss, čia apie tamstą aš  mirksiukas.gif

Aciu smile.gif as ir labai stengiuosi, o kaip pavyksta taip smile.gif
Atsakyti
dalinuosi, gal kam pravers:

http://www.jan.lt/po...s-1032-216.html

Atsakyti
neturejau visai laiko per savaitgali net pagalvot apie vestuves. tik savo liudininkui emaila parasiau del gandro laisko iraso, kad palaimintu biggrin.gif

QUOTE(agne_vvr @ 2014 05 09, 08:51)
bambambuzas - na laukiu i az  mirksiukas.gif

kai tik rasiu laisva minute, parasysiu, bais laiko neturiu (nors ir alia atsotogauju doh.gif ) tikiuosi, tau near labia skubu? unsure.gif

QUOTE(DEM @ 2014 05 09, 14:53)
Antrai dienai aš turbūt ko gero greičiausiai jeigu pavyks dėsiuosi savo nertą suknutę.

man be proto grazu nertos, as per dvejas krikstynas atbuvau su balta nerta suknele, kazkaip jau trecia karta vilktis nebenoriu. antrai dienai mastau apie kelnes... busiu nepopuliari...

QUOTE(Arti654 @ 2014 05 10, 01:06)

Na ir savo rankdarbius kelis prisiduodu.

oho kokie groziai wub.gif thumbup.gif

QUOTE(zvirbliss @ 2014 05 10, 18:13)
stai rezultatas, piltuveliai roziu ziedlapiams smile.gif

nerealiai wub.gif thumbup.gif
kaip ir zadejau atnesu parody savo krokenbusa, ir prie jo ka dariau. paskui istrinsiu fotkes smile.gif saldesiai
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2014 05 11, 12:32)

nerealiai  wub.gif  thumbup.gif
kaip ir zadejau atnesu parody savo krokenbusa, ir prie jo ka dariau. paskui istrinsiu fotkes smile.gif saldesiai

Aciu smile.gif jusu saldesiai tikrai thumbup.gif ne i tema, kur perkart tuos baltus pagaliukus popsiukams?
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2014 05 11, 12:36)
jusu saldesiai tikrai  thumbup.gif  ne i tema, kur perkart tuos baltus pagaliukus popsiukams?

aciu 4u.gif siunciuosi is kinieciu didesni kieki, nes pirkti cake deko, ar tastyfun baaaaisiai brangiai gaunasi... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambambuzas: 11 gegužės 2014 - 11:50
QUOTE(bambambuzas @ 2014 05 11, 12:32)

Eina sau kaip gražu wub.gif ir jaučiu kad skanu. O kas ten ant pagaliuku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 05 11, 12:56)
Eina sau kaip gražu wub.gif ir jaučiu kad skanu. O kas ten ant pagaliuku? blush2.gif

aciu aciu ax.gif ant pagaliuku cake popsai - daromi dviem budais, kepami kaip grybukai (tam yra pirkti spec keptuves, arba silikonines formos), arba daromos alia bulvytes mases is sutrupinto biskvito ir kremo misinio wink.gif
Atsakyti