Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė 2014

QUOTE(bambambuzas @ 2014 05 11, 13:05)
aciu aciu  ax.gif  ant pagaliuku cake popsai - daromi dviem budais, kepami kaip grybukai (tam yra pirkti spec keptuves, arba silikonines formos), arba daromos alia bulvytes mases is sutrupinto biskvito ir kremo misinio wink.gif

mmmm kaip skaniai skamba wub.gif auksinės tavo rankos thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2014 05 10, 18:13)
as ir siandien pagaliau prisiverciau ir padirbejau smile.gif stai rezultatas, piltuveliai roziu ziedlapiams smile.gif

thumbup.gif
Nu bet mielosios, klausykit... Man akys raibsta nuo Jusu groziu blink.gif Jei nedaryciau pati savo rankom rankdarbiu, tai uzejus i parduotuve, radus Jusu darbelius, nezinociau nei kuri griebti pirkti g.gif Truputi su pinigine pasipyktume, nes imciau praktiskai viska wub.gif SAUNUOLES auksiarankes. clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 05 10, 20:58)
Man nerodo skrynutės unsure.gif

MAn irgi schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 05 10, 21:44)
Oi nuorodos neidejau  doh.gif:

lotuliukas.gif O as ir galvoju, ar as cia per daug plaukus nusibalinus, kad nuorodos nesugebu rasti lotuliukas.gif
Vau!!!! Labai wub.gif thumbup.gif MAn patiko smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 05 11, 14:14)
lotuliukas.gif  O as ir galvoju, ar as cia per daug plaukus nusibalinus, kad nuorodos nesugebu rasti  lotuliukas.gif
  Vau!!!! Labai  wub.gif  thumbup.gif  MAn patiko smile.gif))

Vyras sone zyze, kad ale kokia cia ataskaita duodu, skubejau, matomai nusikopijavau, bet per ta skubejima neiterpiau lotuliukas.gif.
Atsakyti
bambambuzas - kai turesi laiko tai ir imesk man i az mirksiukas.gif man nedega 4u.gif
Atsakyti
Na šiandien ir aš biški padirbėjau cool.gif puošiau vienkartines taures tongue.gif .
Dar su jaunaja nusprendėm daryti jaunikio pasitikima su varle lotuliukas.gif , tikiuosi neužsitrauksiu jaunikio pykčio g.gif , bet nutarėm surizikuoti, nes jaunoji labai nori lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=dzesimbora,2014 05 09, 18:35]
Smagiai atrodo, bet cia gana dideles drobes reikia... g.gif o kur dar ja pakabinti, hmmm...
Papildyta:

Man pasisekė, kad į šventės vietą vartai aukštoki ir virš jų lankas yra, tai galvoju ant jo kažkaip pakabinti. Aš naudosiu baltą paklodę, raudonu markeriu širdį nupiešiu ir aplink širdelių, bei jaunųjų inicialus viršuje užrašysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 05 11, 21:50)
Na šiandien ir aš biški padirbėjau cool.gif puošiau vienkartines taures tongue.gif .
Dar su jaunaja nusprendėm daryti jaunikio pasitikima su varle lotuliukas.gif , tikiuosi neužsitrauksiu jaunikio pykčio g.gif , bet nutarėm surizikuoti, nes jaunoji labai nori lotuliukas.gif

gal gali smulkiau apie ta pasitikimą su varle? smile.gif

na pagaliau pajudejau ir as is sastingio,uzsisakiau taures thumbup.gif
kai turesiu imesiu parodyt:)
Atsakyti
AusrineKB kokia faina uzduotele jauniesiems smile.gif . Gal man pavyktu ja igyvendinti kaip nors … g.gif
DEM as nupirkau tokia pareigu ramune (planavau ja daryti pati, bet uzmaciau sita, 3lt kainavo, tai ir paemiau ax.gif . Bus vietoj pareigu paskirstymo:
user posted image
Tik dar nesugalvojau ar jauniesiems ja duosiu plesyt saleje ar gamtoje.
Beje, koks fainas sagiukas bigsmile.gif . Cia kazkur nupirkti tokius segtukus galima?
Arti654 labai grazi tavo suknele. Primink, prasau, kiek kainavo su viskuo?
Beje labia labia grazios buciniu dezutes, ziedlapiu taureles ir pedutes bigsmile.gif.
Monikiuxas tavo darbai nuostabus. Truksta zodziu. thumbup.gif
Agnemonas ir as noreciau tokios lentutes. Kiek kainavo turguje?
zvirbliss piltuveliai kokie elegantiski. Lagai grazu. Cia paprastas popierius spalvotas ir viduje torto servetele?
bambambuzas kaip skaniai viskas atrodo. Niekada dar tokiu dalyku neragavau ax.gif .
Buvau bazese prie sanitexo, uzsipirkau gelyciu krepseliu papuosimams, dar jaunajai geliu masinai papuosti paemieu (prase ji).
Tai papuosiau savo krepseli ir pamergyciu krepselius (pamergyciu krepseliai bus balti):
user posted image
user posted image
Dar nupirkau kiaule taupykle (ji tokia ne visai mazyte) ir ryziu zaidimui su monetomis:
user posted image
Jaunieji tures is ryziu surinkti monetas. Kas pirmas isrinks ir suskaiciuos, tas valdys seimos banka. O tada ta smonetas subersime I kiaule taipykle ir atiduosime jiems bendro gyvenimo pradziai biggrin.gif .
Dar padariau raides ant laiptu. Jaunikis eis link jaunosios buto ir vardins jauniosios savybes pagal raides:
user posted image
Ir dar isrinkome jaunajai nuostabia suknele pirmai dienai wub.gif .
Zodziu, iseigines buvo labia darbingos biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 05 11, 09:28)
grazumelis  wub.gif
Papildyta:
bet kiek fantazijos su ziedlapiu tiutelem pas jus  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
kam cia reik buciniu dezuciu schemos, prasom  mirksiukas.gif

user posted image

aciu labai,man reikejo
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2014 05 11, 22:44)

Arti654 labai grazi tavo suknele. Primink, prasau, kiek kainavo su viskuo?
Beje labia labia grazios buciniu dezutes, ziedlapiu taureles ir pedutes  bigsmile.gif.

Neblogai pasidarbavai, fantasyja thumbup.gif

O suknutė mano gavosi apie 110 Lt. Na ir siuvėja paims kokius 20 Lt, nes ji nebrangininkė. Zodžiu pigiau grybo lotuliukas.gif Ir jokios baimės, kad sugadinsi, kas nors užlips su kulniuku ir suplėšysi ir t.t. lotuliukas.gif

Tik reikia du mėnesius turėti, nes atsiuntimas užtrunka nuo 4 iki 6 savaičių...
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 05 11, 09:28)
grazumelis  wub.gif
Papildyta:
bet kiek fantazijos su ziedlapiu tiutelem pas jus  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
kam cia reik buciniu dezuciu schemos, prasom  mirksiukas.gif

user posted image

ačiū labai.

Po ilgos pertraukos vėl svočiauju, tai tiek visko naujo ir gražaus kad stipriai pasimečiau, na kažkaip pradėjau dėliotis, bent jau žinau kas man gražu ir kas įdomu. Aišku kuo daugiau skaitau tuo daugiau klausimų, bet bučinių dėžutės man super idėja, nebuvau mačiusi, Labai daug gražių minčių ir simbolių kurių reikšmę išsiaiškinsiu eigoje. Gana apie mane, matyt vėlus metas daro savo, rašau nerišliai.
Nepamenu kurioje temoje skaičiau vestuvių laikraštuką, tik pamenu kad buvo labai įdomus kriminalinis skyrelis, jei atmintis manęs neapgauna tai buvo apie plėšikų gaują kurios iždininkė gal sesuo ... žodžiu paskaičiau pavarčiau ir neišsisaugojau doh.gif , gal kuri turite pas save ir galute pasidalinti..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2014 05 11, 23:44)

Monikiuxas tavo darbai nuostabus. Truksta zodziu.  thumbup.gif

Tai papuosiau savo krepseli ir pamergyciu krepselius (pamergyciu krepseliai bus balti):

Zodziu, iseigines buvo labia darbingos biggrin.gif.

aciuks.gif ACIU aciausias blush2.gif

LAbai grazus krepseliai. Ypatingai baltas man iskart krito i akis ir sirdi. Savo as net neisivaizduoju kaip puosiu. Net nezinau kaip jis atrodys. Skolinsiuos krepsiuka is savo anytos. Nu ka pasake, tai kad tvirtas labai yess.gif Ko daugiau ir reikia smile.gif Papuosimo ideja, manau, netruks uzgimti biggrin.gif Siaip istrigo tas pilno krepselio papuosimas, kuriuo buvo kazkuri dama pasidalinus blush2.gif Kazkaip negaliu as pamirst to grozio g.gif biggrin.gif

Nu bet pati kad padirbejai per savaitgali. SAUNUOLE!!!! Kaip man isvis smagu dabar skaityti bendravima. Visos plepejom, kalbejom ir staiga pradejo kilt pradzioj sukneliu nuotraukos, o dabar jau ir darbeliu.. AKYTES YRA I KA PAGANYTI bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Arti654 @ 2014 05 12, 00:03)
O suknutė mano gavosi apie 110 Lt. Na ir siuvėja paims kokius 20 Lt

VAU!!! Kaip pigiai suknele apsiejo!!! NEREALIAI, saunuole, kad taip apsisukai mirksiukas.gif
Atsakyti