Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Pas mane akvoj jau daug menesiu gyvena du ancitrusai, vaiduoklis-peilis, guramis, danijos ir kelios nasles (nezinau ar taip lietuviskai). Na ir poros savaiciu begyje per nakti dingsta jau antra danija g.gif Ar gali ji buti suvalgyta visa per kelias valandas? g.gif

Be to kraustysimes po keliu menesiu, ir noretusi pakeisti kazka akvariume. Sviesus gruntas gan greitai apsinesa, kazin kaip del tamsaus? Gal geresnis variantas? Ar negraziai atrodytu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 27 gegužės 2014 - 10:04
Sweikos norejau pasidalinti arvydo pasiulimu kaip kovoti su rudadumbliu:) atlikus viska lb lb geras efektas net gruntas vel baltas pasidare:D naudojau bicilina visas rudadumblis ismire, bet vienas augaliukas truputuka ir nukentejo, bet nieko:) o zuvytes regavo gerai:)
Atsakyti
Gal kas turit patirties,kaži didelės žuvys,bet ne ciklidinės,tokios kaip guramiai,vaivorykštės suvalgytų krevetes(red cherry) ar ne g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2014 05 27, 11:29)
Gal kas turit patirties,kaži didelės žuvys,bet ne ciklidinės,tokios kaip guramiai,vaivorykštės suvalgytų krevetes(red cherry) ar ne g.gif ?

Manau, tikrai pabandytų... Pas mane net neonai ir razboros jas dorojo doh.gif Nebent turit labai daug tankių augalų...

O pas mane nieko gero - išėjo iš rikiuotės apšvietimas unsure.gif . Kol nupirksim naują starterį, kol sutvarkysim - visi augalai numiros, jaučiu doh.gif
Atsakyti
Sveiki!
QUOTE(žydrynė @ 2014 05 27, 11:29)

Guramiai tai tikrai krevetukus suvalgys, pas mane guramiai gaudo maziukus ancistrusus ir suvalgo, vakar stebejau, guramis patinas ir skaliarija is kito akvariumo kampo pastebejo maziukus, akimirksmiu prarijo ir nepaspringo blink.gif nes vienas zuvyciu pardavejas sake kad ancistrusu niekas nevalgo, nes jie ir mazi jau kieti
As sekmadieni pastebejau kad pas mane augaliniam akvariume issiviste maziukai ancistrusiukai, tai dauguma isgaudziau, vel paleidau 10 litruku akvuka, tai dabar ancistrusiuku turiu apie 25 odegu smile.gif
Atsakyti
Gal kam reikia sraigiu dryzuotu, kurios valgo blogasias sraiges ? smile.gif
Atsakyti
skaliaras uzverte pelekus verysad.gif
Atsakyti
Labas mergaites, simta metu pas Jus nebuvau, nes nauja dziaugsma turiu. Akvariumas apzeles ir baisiai priauges, bet neturiu kada prieiti. Siandien isiprase i svecius kazkokis dede pagal seniai ideta skelbima, tai paroviau jam biskiuka ir paskui bandziau susitvarkyt ka pridirbus, tai baigesi nevisai pagal plana... smile.gif

Nukopijuoju ir cia skelbima, gal kam is nauju nariu reikia daaaaaauuuug anubiu..? smile.gif

Truputi nezgrebnai ikisau ranka ir isroviau anubiuka bei du jo draugus.
Labai gaila, bet atgal nebeisimontavo, o akvariume augalu stygiaus irgi nepasimate, tai siulau i naujus namus smile.gif
Galima apsodinti nemaza plota, nes issikerojes tiek i virsu tiek i visas puses.
Taip pat galima padalinti i 8-10 nemazas atzalas ir apsodinti dar didesni plota smile.gif
Noreciau parduoti visus kartu. Galiu israuti daugiau.. Yra ir nana.

Kaunas, centras, prie Karo muziejaus. Sestadieni rytais daznai bunu Vilniuj.

Jei neatsiliepsiu - perskambinsiu.
867299184

70lt uz visus tris.
Atsakyti
Labukas esu naujokiu naujoke akvariumu pasauli blush2.gif vakar isigijau 5 litru burbula apgyvendinau ten gaideli is Kikos smile.gif Vakar lyg jautesi ir neblogai o siandien i ta akvariumuka ileidus 7 Danijas jis turbut supyko ir beveik neislenda is namuko verysad.gif o jei ir islenda labai trumpam verysad.gif kas jam galetu but?dar vienas klausimas siandien bandziau sert Danijas su kazkokiu maisto papildu kaip granulytes isberiau ziupsneli kaip ir sake pardaveja o jo tiek daug atrode ir parasyta kad per 5 min turi zuvytes viska suvalgyt bet tas papildukas pluduriuoja pavirsui doh.gif Ryt zadu pirkt 30 litru akvariuma su visa iranga tai sakykit ar man reik kazkokio grunto?ar galiu det tik dirbtinius augalus nes su gyvais dar bijau zaist doh.gif ar uztenka tik zvyriuko?akvariumas bus su filtru
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2014 05 28, 20:42)

jamk is karto didesni, nes noresis paskui ir kitokiu zuvyciu, tai tie 30l bus mazi namai, o paskui jau bus gaila dar karta investuoti pinigus 4u.gif
reiks grunto, filtro, sildytuvo, dangcio. ir geriau gyvu, nelepiu augalu. siaip viskas pirmam psl yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Bijau imt didesni nes nezinau ar sugebesiu pasirupint blush2.gif O ar galima pirmiausia dirbtinus augaliukus laikyt?nes zuviukai paprasti danijos ir vienas gaidelis?manau kad pirma palaikysiu dirbtinus jei galima ir jei uzkabins tada bandysiu gyvus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2014 05 28, 21:32)

aisku, kad galima mirksiukas.gif tik pabandzius tureti akva, nebesinori mesti biggrin.gif o jei nepatiks, visada galima parduoti rolleyes.gif
Atsakyti