Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(xxevuxx @ 2014 05 21, 15:50)
Sveiki,

Turim mažą akvariumą (50l), neseniai restartavom, , liko kelios senosios žuvys, o daugiau viskas nauja. Turim pora šamų, pora lapių, barbusų, sraigių, augalai gyvi, klausimas, labai noriu krevetukių, ar mūsų žuvys nesumaišytų krevetukių su gyvu maistu?? blush2.gif

Lapės, kaip ir šamukai neturėtų skriausti, o va su barbusais tai klausimas.
Žuvis žuviai nelygu, pas mane krevetės su gaideliu gyvena, o pas draugę gaidys akimirksniu suryja doh.gif
Atsakyti
sveiki,
noriu i akvariuma įdėt kokosą. ar ji reik apdirbti, mirkyti?
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2014 05 22, 11:12)
sveiki,
noriu i akvariuma įdėt kokosą. ar ji reik apdirbti, mirkyti?

as apvirdavau 4u.gif

mano ragalapis prazydo bigsmile.gif o niekad jis pas mane neaugdavo, o dabar va net zydi wub.gif
Atsakyti
Sveiki mamytes ir teveliai !
As irgi apvirdavau pirma kokosa, o paskui tik su siltu vandeniu apiplovinejau
QUOTE(tiutiute @ 2014 05 22, 11:55)
as apvirdavau  4u.gif

mano ragalapis prazydo  bigsmile.gif  o niekad jis pas mane neaugdavo, o dabar va net zydi  wub.gif

Parodykit kaip tai atrodo rolleyes.gif

Pas mane chromiai pries savaite vel atidejo ikriukus, si karta saugo juos, jau uzaugyno iki mailiuku, iki siandienos ryto visi mailiukai sedejo prie akmens duobeleje, bet dabar ziuriu visa seimyna isplaukia i kita kampa,dabar pergyvenu kad suvalgys mailikus kitos zuvis unsure.gif
https://www.youtube....h?v=I0a3FflQbE0
Atsakyti
QUOTE(Inesska @ 2014 05 22, 12:48)
arodykit kaip tai atrodo  rolleyes.gif

kadangi ziedas yra ispudingo dydzio, tai net sunku sufokusuoti lotuliukas.gif o dar ir telefonu fotografuota blush2.gif bet va, gal matysis koks grozis biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
tiutiute, kaip idomiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, ar kasnors yra bandęs akvariuminius augalus auginti iš sėklų? g.gif
Atsakyti
Dovanoju keletą Aulonocara calico patelių (dviejų vadų) ir labai ryškų ir gražų apie 6 cm dydžio patinėlį, kuris būtų tikra akvariumo puošmena. Taip pat turiu keliolika chromių gražuolių, dar visai mažuliukai, apie 1 cm dydžio. Veiksmas vyksta apie Panevėžį ir Šiaulius. Žuvytes mielai padovanočiau į didelį ciklidų akvariumą smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxevuxx @ 2014 05 21, 14:50)
Sveiki,

Turim mažą akvariumą (50l), neseniai restartavom, , liko kelios senosios žuvys, o daugiau viskas nauja. Turim pora šamų, pora lapių, barbusų, sraigių, augalai gyvi, klausimas, labai noriu krevetukių, ar mūsų žuvys nesumaišytų krevetukių su gyvu maistu?? blush2.gif

Kažkaip neaiškus man žuvų skaičius Jūsų akvariume irturiu įtarimą, kad yra perpildytas. Jau net nekalbu apie laputes, nes joms reikomenduoja akvariumą nuo 100 l, o pas Jus akva perpus mažesnis, o kur dar senosios žuvys ir šamai...
Atsakyti
Sveikos,
Na gal cia kas padesit, nes akvariumu forumai biski uzmige biggrin.gif

Zadu jungtis prie jusu smile.gif
Gavom 350l kampini akvariuma , bus augalu , bet dabar svarstom apie fauna..deliojausi zuveles ir noriu uzklaust ar sugyvens jos man..gal dar kazka pasiulytumet prijungt tinkamo ar visgi pasalint ?
4 -6 skaliarai
1 Labeo bicolo 
5 botia klaunai
2-3 lapes
2 trintukai
2 perliniai guramiai
10 rasboru
~30neonu juodu arba iprastu
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogeliuke @ 2014 05 23, 17:42)
Sveikos,
Na gal cia kas padesit, nes akvariumu forumai biski uzmige biggrin.gif

Zadu jungtis prie jusu smile.gif
Gavom 350l kampini akvariuma , bus augalu , bet dabar svarstom apie fauna..deliojausi zuveles ir noriu uzklaust ar sugyvens jos man..gal dar kazka pasiulytumet prijungt tinkamo ar visgi pasalint ?
4 -6 skaliarai
1 Labeo bicolo 
5 botia klaunai
2-3 lapes
2 trintukai
2 perliniai guramiai
10 rasboru
~30neonu juodu arba iprastu
smile.gif

kaip ir viskas tinka,tik vietoj jūsų pasirinkčiau arba 40 neonų,arba 40 razborų,nes iš tokios mišrainės vaizdo nebus... mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2014 05 23, 20:18)
kaip ir viskas tinka,tik vietoj jūsų pasirinkčiau arba 40 neonų,arba 40 razborų,nes iš tokios mišrainės vaizdo nebus... mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Supratau.dekui uz patarima smile.gif
Siuo metu turim ta pati akvariuma pereme, tik su ciklidais...zadam viska keist : sienas , grunta ir pan.,nes jis VISAS taip uzdumblijes , kad vaje vaje...viska gramdyt tai net nzn..daug kantrybes reiktu..jus man pasakykit su kuo isvalyt poto visa akvariuma dezinfekcijai ..ar kaip cia issireiskus ? biggrin.gif visgi nenunesiu i vonia as jo isskalaut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmogeliuke: 23 gegužės 2014 - 19:24