Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Taiiiiigi kas atsimena kaip svaigau apie jūūūrą??? Atrodo pradėjo pildytis mano svajonė wub.gif Šiandien važiuosiu apsilankyt pas jūrininką namuose, prisižiūrėsiu kaip atrodo fantastiško dydžio rifas akvariume per pusę kambario, gausiu n visokių puikių patarimų ir tikiuosi kad po to iškart pradėsiu paleidinėti savają jūrą thumbup.gif wub.gif Šiaip jeigu niekam čia tai neįdomu tai pasakykit nelysiu su savo manijakizmais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2014 05 06, 10:42)
Taiiiiigi kas atsimena kaip svaigau apie jūūūrą??? Atrodo pradėjo pildytis mano svajonė  wub.gif Šiandien važiuosiu apsilankyt pas jūrininką namuose, prisižiūrėsiu kaip atrodo fantastiško dydžio rifas akvariume per pusę kambario, gausiu n visokių puikių patarimų ir tikiuosi kad po to iškart pradėsiu paleidinėti savają jūrą  thumbup.gif  wub.gif Šiaip jeigu niekam čia tai neįdomu tai pasakykit nelysiu su savo manijakizmais  blush2.gif

Nors as nieko neismanau juriniame akvariume, bet man idomu, man te akvariumai kaip kokie fantastiniai atrodo, tai kad tikrai skaitysiu ir jei bus nuotrauku-video tikrai ziuresiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2014 05 06, 09:01)
Pulcheriai krevetukus suėstų?
Norėčiau aš jų, bet neramu dėl krevečių  g.gif

Suestu jei tik i burna tilptu. Tas Red cery visi kas netingi skriaudzia. Akve buvo 4 kardinolai, panasiai 4 cm. dydzio kardininkas ir tokia pat maza ancitrusiene. "Dingo" 16 kreveciu. Palaipsniui. Is pradziu dar veisesi, bet paskum nustojo. Tai as filtra labiausiai kaltinau; pedkelne ant isiurbimo kuolo uzmoviau. Bet ir dideles pradejo dinginet! Ciort znajet: gal ir liga kokia nors, bet lavoneliu neradau nors labai stropiai ieskojau. O ka kaltint is zuvu - neisivaizdinu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 05 06, 07:09)
thumbup.gif
Nereik jų niekur kelt, labai normaliai ir bendram akvariume gyvena (bent jau pas mane trečia vada plaukioja biggrin.gif )

Tau tik (kaip visuomet) sekasis biggrin.gif Ilgainiui ir ciklams atsibosta vaikus dabot ir patys suniamnioja. "Savaitej" skaiciau, kad normaliu zuvu atmintis - 3-4 sekundes. Ciklai kur kas gudresni, bet irgi zuvys biggrin.gif Net gyvavedes savo mailiu sulesa. Bet tos todel, kad nepazista savo vaiku. (Naturoj jos gimdo didelej srovej, tai ir nemato kudykeliu).
Tiutiute buvo gera "varlinuka" akvo vidui pasidarius. Ir jokiu ten ipatingu salygu nereikia. Tik va kazkaip pramazino, kad mazgiai per anksti pas skaliarus isplauke. Kaip ten buvo, Tiutiuk? bigsmile.gif
Eiryn, nufotkink jurini ir jo irangos "stalciuka". OK? Indomu tai net labai, bet ka nors patart - vargu ar galesim. Talmude yra ir jurinis aprasytas, bet mazai. Ale uztenka vien igangos sarasa (ir kainas) paziuret ir puse entuziazmo kaip nebuta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 05 06, 10:52)
Suestu jei tik i burna tilptu. Tas Red cery visi kas netingi skriaudzia. Akve buvo 4 kardinolai, panasiai 4 cm. dydzio kardininkas ir tokia pat maza ancitrusiene. "Dingo" 16 kreveciu. Palaipsniui. Is pradziu dar veisesi, bet paskum nustojo. Tai as filtra labiausiai kaltinau; pedkelne ant isiurbimo kuolo uzmoviau. Bet ir dideles pradejo dinginet! Ciort znajet: gal ir liga kokia nors, bet lavoneliu neradau nors labai stropiai ieskojau. O ka kaltint is zuvu - neisivaizdinu  unsure.gif

Bet ką kaltink mirksiukas.gif . Pas mane ir neonai krevetes dorojo, ir rasboros... Mačiau, o atimt negalėjau biggrin.gif

QUOTE(arvydas. @ 2014 05 06, 11:17)
Tau tik (kaip visuomet) sekasis biggrin.gif Ilgainiui ir ciklams atsibosta vaikus dabot ir patys suniamnioja. "

irnesakyk.gif arvydai arvydėl, jei tu gyvas - alaus puta. Pulcheriai daboja vaikus ne savaitę ir ne dvi tongue.gif . Aišku, jei gerai išauklėti. Mano, va, gerai išauklėti - kontraceptikų nenaudoja, bet, ckant, za bazar otvečiajut - prisidirbo, patys ir ir prižiūri thumbup.gif . Kol jie vienam kampe vaikus vedžioja, kitos susispaudusios, kaip kažkas rašė, tyrinėja kitą akvariumo kampą biggrin.gif . O korydoras gauna per pelekus nuo pulcherio tėvo, bo lenda kur nereik tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(keldziuke @ 2014 05 06, 09:35)
DOVANOJAME 2 LABEO FRENATUS- VAIVORYKSTINIUS RYKLIUKUS. APIE 3 CM ILGIO. ELEKTRĖNAI

JAU SUPRATOM!!! verysad.gif
Pranesimas per radija:
"Musu lektuvas uz dvieju valandu nusileis aerodrome Baden-Baden".
Naujas rusas:
- O du kartus kartot nereikia schmoll.gif Cia ne kokie durniai skrenda biggrin.gif
--------
Maniau tik man ne is karto parodo, kad postas issisiunte. Syki ir as bandziau antra karta teksta rasyt, bet kazkaip susigaudziau. Dab griztu i "FAUNA", o paskui vel i "AKVARIUMUS"; tada jau rodo normale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 05 06, 10:23)
Bet ką kaltink mirksiukas.gif . Pas mane ir neonai krevetes dorojo, ir rasboros... Mačiau, o atimt negalėjau biggrin.gif
irnesakyk.gif arvydai arvydėl, jei tu gyvas - alaus puta. Pulcheriai daboja vaikus ne savaitę ir ne dvi tongue.gif . Aišku, jei gerai išauklėti. Mano, va, gerai išauklėti - kontraceptikų nenaudoja, bet, ckant, za bazar otvečiajut - prisidirbo, patys ir ir prižiūri thumbup.gif . Kol jie vienam kampe vaikus vedžioja, kitos susispaudusios, kaip kažkas rašė, tyrinėja kitą akvariumo kampą biggrin.gif . O korydoras gauna per pelekus nuo pulcherio tėvo, bo lenda kur nereik  tongue.gif

Putos jau yra! Pusryciams pats tas grazumelis drinks_cheers.gif
O ka? Pamirsau pasakyt, kad "TAU SEKASIS"? unsure.gif Tavo tikrai isaukletos jei trecia vada gano! Bet TRECIA! O pirmos vados net kur kas didesnio intelekto sutverimai nevisuomet sugeba issaugot. (PVZ gandrai aba netgi (!!) gulbes). Pagaliau prisiminkit kaip paciom su pirmuoju vaikeliu ka tik is gimdymo namu parvaziavus "linksma" buvo. A???? Antras tai jau... ai, viska zinom ir net pampersu nuo pirmojo dar like, ir sliauztinuku te visokiu, ir buteliuku, ir soskiu, ir vonele su termometru... biggrin.gif
Ne taip ir seniai kazkas rase, kad chromiams gan greit atsibodo "prie lopsio dainuot" biggrin.gif Jiedu naujapoziu SEKASU uzsieme, o vaikai pateko i "globos nasrus".
Pluxeriu nzn, bet man atrodo, kad ir jie yra zuvys?? cool.gif
Atsakyti
liezuvis.gif arvydai, maniškiai ir pirmą vadą ganė tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nelabai esu verta padekoms už naują temą. Aš ją tik atidariau, o tą šaunią pirmą žinutę nukopinau.
Beja, gal kas iš senbuvių žino kas jos autorius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2014 05 06, 14:40)
Nelabai esu verta padekoms už naują temą. Aš ją tik atidariau, o tą šaunią pirmą žinutę nukopinau.
Beja, gal kas iš senbuvių žino kas jos autorius  ax.gif

autoriaus nežinau, bet reiktų peržiūrėti informaciją, dalis puslapių neveikiančių, galima būtų papildyti naujom nuorodom ir susitarti, kas kur naują temą, kad sukurti temą su atnaujinta informaciją
Atsakyti
QUOTE(keldziuke @ 2014 05 06, 10:35)
DOVANOJAME 2 LABEO FRENATUS- VAIVORYKSTINIUS RYKLIUKUS. APIE 3 CM ILGIO. ELEKTRĖNAI

rezervuota
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2014 05 06, 13:40)
Beja, gal kas iš senbuvių žino kas jos autorius  ax.gif

"Ideja" mano o atlikimas... daugiausiai vilniovska su dviem akvais uzimtais kambariaias Jurga (nors galiu ir klyst del nico, bet kazkas panasaus) ir mariapoline Diana padare. Ir paskum (kaip jau esu minejes) buvo netgi konkurencija kas nauja tema atidarys. Tada mergicos rankiojo visus "einamus" patarimus is senos temos ir krove i nauja apyrasa. Bande sistemint, bet taip dailiai kaip dabar susisistemino tik per tuos 5 metus kol travianinaus.
Pati ideja kilo, nes atsipiso atsakinet i pradinukiu klausimus. Niu tikrai, net puslapio nuo pradzios neperskaitydavo ir vis tas pats per ta pati unsure.gif Tai is pradziu ir atsirado "Ka su tuom dovanotu burbulu daryt". O paskum jau papilnejo ant tiek, kad uz durna klausima uztekdavo brukstelt "ZIU PRADINUKS" biggrin.gif
P.S. Skaityt "PRADINUKA"... man zemas lygis, bet itariu, kad ten daugiau info negu tuose susmirdusiuose talmuduose rasciau g.gif Joooo, butu gerai nepamest to pirmo "ivado" smile.gif
Atsakyti