Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Tuomce thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif superinis vandenynas 4u.gif .Kubilina nieks niekur nedingo,tik tapom pasyviais stebetojais ax.gif .Salotu auginimas piranijom lotuliukas.gif, dali laiko sueda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuke: 07 gegužės 2014 - 18:45
QUOTE(arvydas. @ 2014 05 07, 11:43)

magnetas ne siaip sau koks bet tas kur ale stiklus turi valyt biggrin.gif kadangi gavau nuo MB dovanu tai dabar jau tenka laikyt prikabinta prie akvariumo ax.gif tai dabar jau naudojamas yra mailinykui laikyt lotuliukas.gif

ir gavau i skudurus kaip turi buti doh.gif ypac po to kai 12l akvukan parsinesiau trintuka biggrin.gif nu dave ji man kikoj kaip uz gera zuvi dumbliams naikinti lotuliukas.gif dabar tai as jau beveik gudri, pirma paskaitau pries pirkdama cool.gif o ir siaip mano dideli akvariuma tik krevetnyku laike lotuliukas.gif ale paskui jau draugiskai patarinejo ir augalus bei gupijas dalino lotuliukas.gif

QUOTE(kubilina @ 2014 05 07, 14:33)
Gaila, kad kai kurių jau kuris laikas negirdėti.

mhm... dar visai neseniai smezuodavo Avocete/Emoli. o gal dabar vel persivadinusi g.gif paskui prisimenu Eagle, Eglala (su kazkokiu skaiciuku), Giekab... o visai smagus paplepejimai buvo iki kol neperejom i FB zaisti fermos, tada akvariumu tema pasimirso ir josios kazkur dingo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2014 05 07, 19:35)
gražu mirksiukas.gif o kur akmenis pirkot?

akmenukai.com

tai negi niekam iš vilniečių nereikia žolių? išmest visą kibirą?
Atsakyti
Tuomce, šaunus naujas vaizdelis thumbup.gif Ateityje norėtusi iš arčiau, stambesniu planu išnagrinėti.
Kubilina, niekur nedingau, kiekvieną dieną po kelis kartus įsilieju į akvanautų temelę. Tik, kad mano baloje visiškas štilis. Žuvys sveikos, draugiškai sugyvena. Lempą kaip sukūliau, tai gyvena be apšvietimo. Ir visai nieko, rudasis dumblis net mažėt pradėjo, o žolės šviesiai žalius naujus lapukus išaugino. Kažkoks net atsigavimas floros srityje, nors ir trąšų nebepilu. Nurašiau savo augaliukus išmetimui, tai ir nebesirūpinu tręšimais.
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 05 07, 18:52)
mhm... dar visai neseniai smezuodavo Avocete/Emoli. o gal dabar vel persivadinusi  g.gif  paskui prisimenu Eagle, Eglala (su kazkokiu skaiciuku), Giekab... o visai smagus paplepejimai buvo iki kol neperejom i FB zaisti fermos, tada akvariumu tema pasimirso ir josios kazkur dingo  unsure.gif

Va, va, va jau cia ir man pazistami senuciu-pencininkiu-senmergiu nicai! Planavau su jom ant 69,96 proc. petinga sumest, bet taip ir liko nerealizuotos svajones biggrin.gif Ir, ko gero, jau ir nebesirealizuos sad.gif (Del pateisinamu priezasciu) biggrin.gif
Kazkaip isisemi vis ta pati per ta pati rasinedamas. Paskum jau neber ka ir rasyt; lyg ir visa "ismintis" sudeta blush2.gif Bet vat po poros metu pauzes - vel nauju mamkiu prisidaro ir vel galima primest protinga; vel ta pati rasinet, nes nieks gi neatsimena, o akvo bedos... tas pats per ta pati: kiek menu tai nuo Tutunchamono gimimo dienos tik CO2 filtras ir rozete kitoniska atsirado biggrin.gif
Naaa, tas "pencininkes" net ir palaikyciau labiau negu "jaunikles". Net jei jos nebutinai itin teisios butu. Manau ir jos mane priremtu biggrin.gif Tik, kad nesireiskia. Bet ir logiska, kad tiesiog daro pauze idant nauju ispudziu prisikauptu.
P.S. O bernus ismetinet is mamu temu tai NEGERIS schmoll.gif
--------
Tuomce, te pas Tave tie "medakmeniai" apie katruos jau pliurpem, ar dar koki nors navarota atradot? Atrodo tai ciotkai! thumbup.gif Noretusis net daugiau pakraut ir koki nors uoliuka is ju sulipdyt. Ane?? g.gif
Atsakyti
Ogi vis dėlto yra žmonių mirksiukas.gif
O dabar mano akys pasiilgo vaizdų, todėl visus raginu nesikuklinti (nesididziuoti) ir parodyti savo augintinius. bigsmile.gif

Kad kalbos nebūtų tuščios, pradedu nuo savęs.
Fotkinta vakar dienos metu, matyt dar ir saulės buvo ir atrodo kažkoks geltonas.
Dar man pačiai nepatinka grunto vaizdas. Tikiuosi dar šią vasarą bus padarytas restartas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2014 05 08, 08:50)
Ogi vis dėlto yra žmonių  mirksiukas.gif
O dabar mano akys pasiilgo vaizdų, todėl visus raginu nesikuklinti (nesididziuoti) ir parodyti savo augintinius.  bigsmile.gif

Kad kalbos nebūtų tuščios, pradedu nuo savęs.
Fotkinta vakar dienos metu, matyt dar ir saulės buvo ir atrodo kažkoks geltonas.
Dar man pačiai nepatinka grunto vaizdas. Tikiuosi dar šią vasarą bus padarytas restartas.

user posted image

Jo grunta reiktu pakeisti nes tie margi tokie nekaip atrodo:)

Alpine koks ten mailiukas pas jus kibirelije chromiukai?smile.gif
Atsakyti
O dabar mano akys pasiilgo vaizdų, todėl visus raginu nesikuklinti (nesididziuoti) ir parodyti savo augintinius.  bigsmile.gif

As tai visai savo bala apleidau...tsakant ismainiau i darza ir kales lotuliukas.gif Ir be rudens nieko gero nebus blush2.gif

man pačiai nepatinka grunto vaizdas. Tikiuosi dar šią vasarą bus padarytas restartas.

Tiesiog negrazu, ar dar kas su tuo gruntu negerai? Man kazkaip labai limpa sitie naturiniai, visai noreciau savajam pakeist, tik neatrandu moralines stiprybes uzsiimt kreveciu gaudymu, be to zuveliuku nemazai, tai baisu paskui po restarto neissimust is tos mikrobiologines pusiausvyros...drauges akvuka rudeni restartavom, tai tiek siuliaus ir barzdos po to prisiaugino doh.gif
Atsakyti
Man irgi tas gruntas nei kiek nekliuva. Naturalu ir liuksiska! (Kaip, beje, ir saka). Nu gal biski per stambus, bet viskas zaliuoja, net akys raibsta; skias viskas cikiska mirksiukas.gif
O kiek te litru telpa?
Atsakyti
Tik 126 ltr.
Gruntas pas mane visiškai natūralus. Akmenukai iš upelio ir karjero. Tik prieš dedant neatėjo suvokimas bent per kokį sietą persijoti. Tai su laiku smulkieji akmenėliai grimzta gilyn, o viršuje dideli ir toks vaizdas, kad ne gruntas, o akmenynas ir tiek. Nors augalai auga gerai. Ir krevečių gaila, tie mažiukai matosi net beveik pačiam dugne, nors jie gal moka kokiais tuneliais iš laviruoti į viršų.
Tik javos sama nunyko ir ragalapis neauga.
Dabar galvoju, gal bandyti aprankioti tuos stambesnius, bet..kaip sako iš š...... vaško neišspausi :-)
Atsakyti
QUOTE(Egyda @ 2014 05 08, 09:29)
Alpine koks ten mailiukas pas jus kibirelije chromiukai?smile.gif

Taip, chromiukai pradeda savarankišką gyvenimą. Dar truputį paugs ir keliaus plaukioti mailinyke laisvai. Keturi vis dar su tėvais auga, kad turėtų užsiėmimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 05 08, 12:58)
Taip, chromiukai pradeda savarankišką gyvenimą. Dar truputį paugs ir keliaus plaukioti mailinyke laisvai. Keturi vis dar su tėvais auga, kad turėtų užsiėmimo  smile.gif

Tai kokio je jau dydzio ir per kiek laiko issaugo?wink.gif
Atsakyti