Tuomce
superinis vandenynas
.Kubilina nieks niekur nedingo,tik tapom pasyviais stebetojais
.Salotu auginimas piranijom
, dali laiko sueda
QUOTE(arvydas. @ 2014 05 07, 11:43)
magnetas ne siaip sau koks bet tas kur ale stiklus turi valyt
ir gavau i skudurus kaip turi buti
QUOTE(kubilina @ 2014 05 07, 14:33)
Gaila, kad kai kurių jau kuris laikas negirdėti.
mhm... dar visai neseniai smezuodavo Avocete/Emoli. o gal dabar vel persivadinusi
QUOTE(žydrynė @ 2014 05 07, 19:35)
akmenukai.com
tai negi niekam iš vilniečių nereikia žolių? išmest visą kibirą?
Tuomce, šaunus naujas vaizdelis
Ateityje norėtusi iš arčiau, stambesniu planu išnagrinėti.
Kubilina, niekur nedingau, kiekvieną dieną po kelis kartus įsilieju į akvanautų temelę. Tik, kad mano baloje visiškas štilis. Žuvys sveikos, draugiškai sugyvena. Lempą kaip sukūliau, tai gyvena be apšvietimo. Ir visai nieko, rudasis dumblis net mažėt pradėjo, o žolės šviesiai žalius naujus lapukus išaugino. Kažkoks net atsigavimas floros srityje, nors ir trąšų nebepilu. Nurašiau savo augaliukus išmetimui, tai ir nebesirūpinu tręšimais.
Kubilina, niekur nedingau, kiekvieną dieną po kelis kartus įsilieju į akvanautų temelę. Tik, kad mano baloje visiškas štilis. Žuvys sveikos, draugiškai sugyvena. Lempą kaip sukūliau, tai gyvena be apšvietimo. Ir visai nieko, rudasis dumblis net mažėt pradėjo, o žolės šviesiai žalius naujus lapukus išaugino. Kažkoks net atsigavimas floros srityje, nors ir trąšų nebepilu. Nurašiau savo augaliukus išmetimui, tai ir nebesirūpinu tręšimais.
QUOTE(tiutiute @ 2014 05 07, 18:52)
mhm... dar visai neseniai smezuodavo Avocete/Emoli. o gal dabar vel persivadinusi
paskui prisimenu Eagle, Eglala (su kazkokiu skaiciuku), Giekab... o visai smagus paplepejimai buvo iki kol neperejom i FB zaisti fermos, tada akvariumu tema pasimirso ir josios kazkur dingo 
Va, va, va jau cia ir man pazistami senuciu-pencininkiu-senmergiu nicai! Planavau su jom ant 69,96 proc. petinga sumest, bet taip ir liko nerealizuotos svajones
Kazkaip isisemi vis ta pati per ta pati rasinedamas. Paskum jau neber ka ir rasyt; lyg ir visa "ismintis" sudeta
Naaa, tas "pencininkes" net ir palaikyciau labiau negu "jaunikles". Net jei jos nebutinai itin teisios butu. Manau ir jos mane priremtu
P.S. O bernus ismetinet is mamu temu tai NEGERIS
--------
Tuomce, te pas Tave tie "medakmeniai" apie katruos jau pliurpem, ar dar koki nors navarota atradot? Atrodo tai ciotkai!
Ogi vis dėlto yra žmonių
O dabar mano akys pasiilgo vaizdų, todėl visus raginu nesikuklinti (nesididziuoti) ir parodyti savo augintinius.
Kad kalbos nebūtų tuščios, pradedu nuo savęs.
Fotkinta vakar dienos metu, matyt dar ir saulės buvo ir atrodo kažkoks geltonas.
Dar man pačiai nepatinka grunto vaizdas. Tikiuosi dar šią vasarą bus padarytas restartas.
O dabar mano akys pasiilgo vaizdų, todėl visus raginu nesikuklinti (nesididziuoti) ir parodyti savo augintinius.
Fotkinta vakar dienos metu, matyt dar ir saulės buvo ir atrodo kažkoks geltonas.
Dar man pačiai nepatinka grunto vaizdas. Tikiuosi dar šią vasarą bus padarytas restartas.
QUOTE(kubilina @ 2014 05 08, 08:50)
Ogi vis dėlto yra žmonių

Jo grunta reiktu pakeisti nes tie margi tokie nekaip atrodo:)
Alpine koks ten mailiukas pas jus kibirelije chromiukai?
As tai visai savo bala apleidau...tsakant ismainiau i darza ir kales
man pačiai nepatinka grunto vaizdas. Tikiuosi dar šią vasarą bus padarytas restartas.
Tiesiog negrazu, ar dar kas su tuo gruntu negerai? Man kazkaip labai limpa sitie naturiniai, visai noreciau savajam pakeist, tik neatrandu moralines stiprybes uzsiimt kreveciu gaudymu, be to zuveliuku nemazai, tai baisu paskui po restarto neissimust is tos mikrobiologines pusiausvyros...drauges akvuka rudeni restartavom, tai tiek siuliaus ir barzdos po to prisiaugino
Man irgi tas gruntas nei kiek nekliuva. Naturalu ir liuksiska! (Kaip, beje, ir saka). Nu gal biski per stambus, bet viskas zaliuoja, net akys raibsta; skias viskas cikiska
O kiek te litru telpa?
O kiek te litru telpa?
Tik 126 ltr.
Gruntas pas mane visiškai natūralus. Akmenukai iš upelio ir karjero. Tik prieš dedant neatėjo suvokimas bent per kokį sietą persijoti. Tai su laiku smulkieji akmenėliai grimzta gilyn, o viršuje dideli ir toks vaizdas, kad ne gruntas, o akmenynas ir tiek. Nors augalai auga gerai. Ir krevečių gaila, tie mažiukai matosi net beveik pačiam dugne, nors jie gal moka kokiais tuneliais iš laviruoti į viršų.
Tik javos sama nunyko ir ragalapis neauga.
Dabar galvoju, gal bandyti aprankioti tuos stambesnius, bet..kaip sako iš š...... vaško neišspausi :-)
Gruntas pas mane visiškai natūralus. Akmenukai iš upelio ir karjero. Tik prieš dedant neatėjo suvokimas bent per kokį sietą persijoti. Tai su laiku smulkieji akmenėliai grimzta gilyn, o viršuje dideli ir toks vaizdas, kad ne gruntas, o akmenynas ir tiek. Nors augalai auga gerai. Ir krevečių gaila, tie mažiukai matosi net beveik pačiam dugne, nors jie gal moka kokiais tuneliais iš laviruoti į viršų.
Tik javos sama nunyko ir ragalapis neauga.
Dabar galvoju, gal bandyti aprankioti tuos stambesnius, bet..kaip sako iš š...... vaško neišspausi :-)
QUOTE(Egyda @ 2014 05 08, 09:29)
Taip, chromiukai pradeda savarankišką gyvenimą. Dar truputį paugs ir keliaus plaukioti mailinyke laisvai. Keturi vis dar su tėvais auga, kad turėtų užsiėmimo
QUOTE(11alpina @ 2014 05 08, 12:58)
Taip, chromiukai pradeda savarankišką gyvenimą. Dar truputį paugs ir keliaus plaukioti mailinyke laisvai. Keturi vis dar su tėvais auga, kad turėtų užsiėmimo 
Tai kokio je jau dydzio ir per kiek laiko issaugo?