Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Kas turi augalinius akvariumus, ar naudojate kokias nors skystas trąšas? Jei taip, tai kokias?
Atsakyti
QUOTE(doubles @ 2014 07 04, 16:33)
Kas turi augalinius akvariumus, ar naudojate kokias nors skystas trąšas? Jei taip, tai kokias?

lietuviškas vimi all in one
Papildyta:
QUOTE(Eiryn @ 2014 07 04, 08:52)
Na grįžau

Laaabai idomu pamatyt 20ltr jūrinį ax.gif
Atsakyti
Koki siauriausia patartumet daryti ciklidu akvariuma?30 cm ne per siauras?
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2014 07 05, 13:52)
Koki siauriausia patartumet daryti ciklidu akvariuma?30 cm ne per siauras?

Labai siauras. Kuo platesnis tuo gražiau žiūrėsis
Atsakyti
Sveiki, noriu startuoti maza 30l akvariuma, tai skaitineju visur po biski. Ka norejau pasakyti, tai susitvarkykit pirma ouslapi, nes nuorodos neveikia, informacijos nulis. O kai kas uzsipuolineja naujokus, kad neskaite pradinio puslapio raso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2014 07 05, 21:54)
Sveiki, noriu startuoti maza 30l akvariuma, tai skaitineju visur po biski. Ka norejau pasakyti, tai susitvarkykit pirma ouslapi, nes nuorodos neveikia, informacijos nulis. O kai kas uzsipuolineja naujokus, kad neskaite pradinio puslapio raso smile.gif

Kazkada veike. Bet manau, Kad Kubilina ten kasdien netikrina... g.gif
Naaa, siaip ar taip Tu bent pabandei + pora puslapiu atgal perskaitei mirksiukas.gif
Atsakyti
Naujai temai bus atnaujintos nuorodos. Paruošta jau senai smile.gif tik temos nieks nepabaigia.. nuorodos vėl pasens biggrin.gif

Atsakyti
Pabandziau." Akvariumo parinkimas" i KIKOS tinklapi isoka, bet gal taip ir turi but? Kitur lygtais viskas gerai... Tiesa, daug nebandziau, nes tuoj futbolas, o mano deze labai ilgai atvertineja nuorodas sad.gif
P.S. O, kad esu KIETAS kompiuterastas manes nu NIEEEEEKAIP neapkaltinsi schmoll.gif
Atsakyti
Man atsidaro beveik visos nuorodos. Nepapuoliau tik į trąšas gaminamas ir parduodamas Lietuvoje, CO2 kelias nuorodas ir kelis .......... .lt Daugiau viskas tvarkoje.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 07 06, 00:17)
Man atsidaro beveik visos nuorodos. Nepapuoliau tik į trąšas gaminamas ir parduodamas Lietuvoje, CO2 kelias nuorodas ir kelis  .......... .lt Daugiau  viskas tvarkoje.

Puse nuorodu nukreipiamos tiesiog i forum.aquarium, nieko konkreciau smile.gif na bet jei naujoj temoj bus naujos nuorodos tai liuks. Perskaiciau paskutines kelias temas, pamaciau nuotraukas ir jau gailiuosi del savo 30l bliudo, bet vyras didesnio neleidzia sad.gif nes gyvenam nuomojam name, ir kas kelis metus tenka kraustytis, per daug rakandu smile.gif
Atsakyti
Beje, taip ir nesulaukiau nei vienos nuotraukos iš tų, kas nori , kad jų akvariumas būtų temos pražioj g.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2014 07 05, 17:03)
Labai siauras. Kuo platesnis tuo gražiau žiūrėsis

Supratau,teks tuomet platint siena ir daryt 40 cm g.gif o aukstis akvariumo koks geriausias,kad lengva dugna paskiau butu tvarkyt?
Atsakyti