Grįžau iš šiaulietiško ,,Akropolio ''apsipirkusi, o diskusija dar žiūriu neišblėsusi. Taip , baisiai šlykštūs ir man tie lietuviški vaivorykštiniai paradai. Ne veltui Gražulis pora infarktų pasigavo. Dėl manęs gali tie gėjai gyventi, jei jie nebūtų tokie naglai susireikšminę. Juk mes neišsirengiam ir nedemonstruojam su Marso ir Veneros vėliavomis, kokie natūralai esame.
Bet jei nieks neitų tų paradų žiūrėti, ardytis-žodžiu būtų visiškas ignoras-tai ir vaivorykštiniai tyliai ramiai pašmėžuotų , pasivaikščiotų ir dėmesio nesulaukę išsiskirstytų. O dabar daug apsiputojusių, puolančių lyg ant ambrazūrų, tai ko nedemonstruoti, nesiskūsti Europos žmogaus teisių instancijoms.
Šiaip šie žmonės tikrai nepavydėtinai gyvena, jų kailyje nenorėčiau būti. Evoliucijos eigoje kartais mutacija duoda naują pradžią. Gal ateityje taip ir bus kaip rusų kalboje-ON, ONA, ONO? Bent prie to einama.
Teko skaityti Joe Haldeman knygą ,,Amžinasis karas''. Fantastika., tarpžvaigždiniai karai, šuoliai laike.Ten viskas baigiasi žmonijos vienos lyties meile, natūralai lieka tik porelė. Na, žinant geometrinį žmonijos gimstamumo augimą, tai vienintelė išeitis reguliuoti gyventojų skaičių.
Neduok dieve, jei kam ši fantastika pasirodys išmintinga.
Na, bėgu, greit serialas ,,Didingasis amžius''-bent ten įtartinų orietacijų nematyti.
O ir ne į akvos temelę mums tokiom temom pliurptis. Nors... kardininkai, tai pakeičia lytį
Papildyta:Dėl hakerių, tai pritariu. Dėl tokio balsavimo mano mamikė jau seniai man galvą apie neteisingus skaičius išūžė. Nors ne šnipas, bet iššifravo, ypač , kai jos Ščiogolevaitė vis būna, būna pirma-ir vis prakiša. Tik ką galima pakeisti? Viskam yra paruoštas atsakymas.