Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(cile @ 2014 05 10, 11:41)
Nu bet moka Arvydas nuotaika pakelt nuo pat ryto  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Nieko sau pamiegam! g.gif Su belenkuom wub.gif sad.gif... As jau du kartus antifrizo i kioska sulaksciau ir dab jau pavakarius geriu, o Cilei dar tik "LABAS RYTELIS".
Gal laiko zona Lotynu Amerikoj kita, aba as nepakankamai pasileides g.gif
Vakarop ketinu dvigubai pasitaisyt.
Mazu yra norinciu palaikyt kompanija ant storinimosi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 05 10, 13:48)
Nieko sau pamiegam!  g.gif  Su belenkuom  wub.gif  sad.gif... As jau du kartus antifrizo i kioska sulaksciau ir dab jau pavakarius geriu, o Cilei dar tik "LABAS RYTELIS".

Nemiegam nemiegam...as tik tada darbini kompa pasikuriau...nuotaikos kazkaip nelabai buvo, o tamstos postai du paskutiniai labai pralinksmino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 05 10, 13:29)
Nemiegam nemiegam...as tik tada darbini kompa pasikuriau...nuotaikos kazkaip nelabai buvo, o tamstos postai du paskutiniai labai pralinksmino biggrin.gif

Jo?? Tada - sokoladukas is Taves bigsmile.gif
Bet galima ir rytoj, nes dab reklamoj radau moters kruties formos buteliuka, tai jei papas bus ne visai miniatiurinis ir uzpildytas ne silikonu, o samagonu - kaip nors iki austro pasirodymo Eurovizijoj prasismaukysiu. Juk vis tiek reikia savus palaikyt?? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,

Atsiprašau jei ne į temą, bet gal kam reikia, dovanoja šamą:

user posted image

Kaunas, Eiguliai.

Temos neseku, rašykit į AŽ
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 05 10, 12:41)
Nu bet moka Arvydas nuotaika pakelt nuo pat ryto  lotuliukas.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Ir kaip mes anksčiau be jo gyvenom mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kaunieciai, kam augalu papigiai - uz sokolada bigsmile.gif Jei ka domina, pazekit skelbimu tema..dovanoja net anubi ir bolbiti...cia ne mano, tik uzmaciau gera daikta bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip Eurovizija pavare? blink.gif Nu naaa... turbut as jokio skonio neturiu ir niekada neturesiu sad.gif Pats tai nuluzau trecia dainuska beklausydamas, bet sian kai pasake rezultatus... APSALAU naturaliai unsure.gif Per pusfinali girdejau ta "austr-O". Nei balso, nei melodijos ten diena su fakelu nerasi, o isvaizda... net baisu prisimint; vaidensis paskui biggrin.gif Maniau, kad "ano" tik pasityciot is balkan-pydervizijos nori, o cia kazkas politika atrado! Uz Euromaidauna, pries Daunbasa ir Putina. Niekaip nepagaunu kur cia ta KOVA ir kame PERGALE schmoll.gif Nu jei toks(-ia) ciucela ant barikadu stovetu tada Berkutas bijotu saudyt; tas tai gali but, bet dabar... Putinui, aisku, irgi baisoka, tik kazi ar jis pakankamai demesingai visa Eurovizija ziurejo? biggrin.gif
P.S. Nesakau, kad ir kitos giesmeles kuom nors isskirtines. (Po ABBA ir Ruslanos Eurovizijoj niekad nieko gero nebuvo ir nenusimato). Ir taip kiekvienais metais pasislyksciu projektu, o kitamet vel ziuresiu tas pacias nesamones bigsmile.gif Ir vel diorginsiuos sad.gif
Atsakyti
Arvydai, juk turi savo žuviną, kuris taip suprantu irgi tave nemažai nervina. Net neleidžia daugiau gyventojų laikyti ir gausios , vešlios floros. Bet kenti jį, nors ir dejuoji. Kitaip tariant toleruoji, net pripažįsti vertu palikti dėl turimo savitumo.
Žiūrėk į šitą Austro-Kristaus dainuojantį variantą panašiai ir tikrai mažiau galvą sopės. Tai tik dar vienas įdomus egzempliorius tavo gyvenime. Beje, vertas pagarbos už drąsą ir sugebėjimą būti savimi. Nes tokių žuvinų nepatenkintų jo gyvenimu kaip tu yra nnnnnn.... ir jie plaukioja dažnai agresyviai nusiteikę. Nepatinka ir man tokie nukrypimai nuo mano konservatyvaus pasaulio suvokimo, bet...žiūriu kaip į įdomybę.
O daina man visai patiko ir balsas taip pat. Iš vis pastebėjau , kad jau antri metai kaip Eurovizija melodingesnė, lyriškesnė. Visai mūsų MIA būtų praėjusi su savo ašaringuoju dainos variantu. Bent į Eurovizijos finalo akvą būtų papuolusi. Bet čia tik mano nuojautos.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 05 11, 10:24)
Arvydai, juk turi savo žuviną, kuris taip suprantu irgi tave nemažai nervina. Net neleidžia daugiau gyventojų laikyti ir gausios , vešlios floros. Bet kenti jį, nors ir dejuoji. Kitaip tariant toleruoji, net pripažįsti vertu palikti dėl turimo savitumo.
Žiūrėk į šitą Austro-Kristaus dainuojantį variantą panašiai ir tikrai mažiau galvą sopės. Tai tik dar vienas įdomus egzempliorius tavo gyvenime. Beje, vertas pagarbos už drąsą ir sugebėjimą būti savimi. Nes tokių žuvinų nepatenkintų jo gyvenimu kaip tu  yra nnnnnn.... ir jie plaukioja dažnai agresyviai nusiteikę. Nepatinka ir man tokie nukrypimai nuo mano konservatyvaus pasaulio suvokimo, bet...žiūriu kaip į įdomybę.
  O daina man visai patiko ir balsas taip pat. Iš vis pastebėjau , kad jau antri metai kaip Eurovizija melodingesnė, lyriškesnė. Visai mūsų MIA būtų praėjusi su savo ašaringuoju dainos variantu. Bent į Eurovizijos finalo akvą būtų papuolusi. Bet čia tik mano nuojautos.

Turbut viskas teisinga lotuliukas.gif Bet cia ne mano filosofija schmoll.gif Negaliu but minioj. Per Sustausko mitingus visus kiek tik turejau zurnalisto pazymejimus ir ant pilvo, ir ant siknos susikabindavau, kad tik manes su debilais nesupainiotu smile.gif
Nzn. Man tokie "cirkai" netinka per jokius kantus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Mes gi su zmona nevaiksciojam su triusikais ar veliavom po Laisves aleja ir nesukaujam, kad esam NATURALAI?! O kas vaiksto - Eurovizijos cempionas, aba kokio nors fondo laimetojas... Jobsikmat! verysad.gif
Nu netelpa i mano kaukolyte tokie "navarotai" nors tu ka... Zinau, kad esu isgama, netolerantiskas fasistas ir t.p., bet sita turbut tik grabas isgydys. Ir tai dar giliai abejoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 05 11, 10:24)

Žiūrėk į šitą Austro-Kristaus... Tai tik dar vienas įdomus egzempliorius tavo gyvenime. Beje, vertas pagarbos už drąsą ir sugebėjimą būti savimi

Kristus?? Druciai pasakyta!! Regis tas ****** butent toki ivaizdi ir kure: Kristus su viduramziska suknele.
Girtose agonijose esu karta zmonos dzinsus uzsimaukslines, bet man per juosmeni (kad trumpoki dar nespejau iziuret) nesuejo ir pasidare itartina, kad guzikas ne toj pusej biggrin.gif Ir dar su MP tapkem i sikinyka nakti ant pirstu galiuku sliukinau, nes manasias katyte buvo primyzus. Tai vat visas mano "persirenginejimas" tuom ir apsiriboja.
Evora, paklausyk ta super-duper "daina" per radija (nu, kad vaizdo nesimatytu) ir tada snektelsim. OK?
O MIA... Cia gal ir geresnis variantas... Bet is esmes tas pats sudas. Nei ta, nei Mataciunaite (skirtingai negu pernai Sati ir dar pora) neuzsake hakerisko balsavimo. Lietuvoj be jokiu problemu hakeriai daina "parenka"! (Tik komisijos balsavimas trukdo, bet tuos nupirkt jau lengviau negu VISUS "ziurovus"). (Juk Romanovo pavyzdys sokiu desimtuke si ta patvirtina)? Europoj irgi gali, bet tik gerokai brangiau kainuoja biggrin.gif Musu Rytis (vietines reiksmes hakeris) niekad neturi laiko, bet visada is manes tyciojas, kad su jo aparatu nulauzdamas kieno nors is traviano zaideju pasworda 3 minutes sugaistu. Jis 10 tokiu nulauztu ir dar B-2 antskrydi virs Bagdado per tiek ilgai paximycintu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Grįžau iš šiaulietiško ,,Akropolio ''apsipirkusi, o diskusija dar žiūriu neišblėsusi. Taip , baisiai šlykštūs ir man tie lietuviški vaivorykštiniai paradai. Ne veltui Gražulis pora infarktų pasigavo. Dėl manęs gali tie gėjai gyventi, jei jie nebūtų tokie naglai susireikšminę. Juk mes neišsirengiam ir nedemonstruojam su Marso ir Veneros vėliavomis, kokie natūralai esame.
Bet jei nieks neitų tų paradų žiūrėti, ardytis-žodžiu būtų visiškas ignoras-tai ir vaivorykštiniai tyliai ramiai pašmėžuotų , pasivaikščiotų ir dėmesio nesulaukę išsiskirstytų. O dabar daug apsiputojusių, puolančių lyg ant ambrazūrų, tai ko nedemonstruoti, nesiskūsti Europos žmogaus teisių instancijoms.
Šiaip šie žmonės tikrai nepavydėtinai gyvena, jų kailyje nenorėčiau būti. Evoliucijos eigoje kartais mutacija duoda naują pradžią. Gal ateityje taip ir bus kaip rusų kalboje-ON, ONA, ONO? Bent prie to einama.
Teko skaityti Joe Haldeman knygą ,,Amžinasis karas''. Fantastika., tarpžvaigždiniai karai, šuoliai laike.Ten viskas baigiasi žmonijos vienos lyties meile, natūralai lieka tik porelė. Na, žinant geometrinį žmonijos gimstamumo augimą, tai vienintelė išeitis reguliuoti gyventojų skaičių.
Neduok dieve, jei kam ši fantastika pasirodys išmintinga.

Na, bėgu, greit serialas ,,Didingasis amžius''-bent ten įtartinų orietacijų nematyti.
O ir ne į akvos temelę mums tokiom temom pliurptis. Nors... kardininkai, tai pakeičia lytį g.gif

Papildyta:
Dėl hakerių, tai pritariu. Dėl tokio balsavimo mano mamikė jau seniai man galvą apie neteisingus skaičius išūžė. Nors ne šnipas, bet iššifravo, ypač , kai jos Ščiogolevaitė vis būna, būna pirma-ir vis prakiša. Tik ką galima pakeisti? Viskam yra paruoštas atsakymas.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2014 05 11, 13:21)
Grįžau iš šiaulietiško ,,Akropolio ''apsipirkusi, o  diskusija dar žiūriu neišblėsusi. Taip , baisiai šlykštūs ir man tie lietuviški vaivorykštiniai paradai. Ne veltui Gražulis  pora infarktų pasigavo. Dėl manęs gali tie gėjai gyventi, jei jie nebūtų tokie  naglai susireikšminę.  Juk mes neišsirengiam ir nedemonstruojam su Marso ir Veneros vėliavomis, kokie natūralai esame.
Bet jei nieks neitų tų paradų žiūrėti, ardytis-žodžiu būtų visiškas ignoras-tai ir vaivorykštiniai tyliai ramiai pašmėžuotų , pasivaikščiotų ir dėmesio nesulaukę išsiskirstytų. O dabar daug apsiputojusių, puolančių lyg ant ambrazūrų, tai ko nedemonstruoti, nesiskūsti Europos žmogaus teisių instancijoms.
Šiaip šie žmonės tikrai nepavydėtinai gyvena, jų kailyje nenorėčiau būti.
O ir ne į akvos temelę mums tokiom temom pliurptis. Nors... kardininkai, tai pakeičia lytį g.gif
Papildyta:
Dėl hakerių, tai pritariu. Dėl tokio balsavimo mano mamikė jau seniai man galvą apie neteisingus skaičius išūžė. Nors ne šnipas, bet iššifravo, ypač , kai jos Ščiogolevaitė vis būna, būna pirma-ir  vis prakiša. Tik ką galima pakeisti? Viskam yra paruoštas atsakymas.

Rusu patarlej sakoma :Neatsisakyk lazdos, maro ir tiurmos". Tai pastarosios ir neatsisakau, nes charakteris baisiai pyzdiskas ir todel niekad nenusileisiu. Savaime suprantama, kad zurnalista is karto pas gaidzius inmestu. Ale kol mane per sikna pratrauktu ir kol pasidziauciau... daug klecku nulektu. O ma ***** jei skauda! Pakentesiu ir tvosiu atgal jei tik prisitaikysiu momenta. BUTINAI! Ir visiskai dzin ar mieganciam ar su staciu ir kiek ten tu gaidziu bebutu. Bet uz tai draugai mane ir vadina "SYZIKU", nes mustis su Arvydu - beviltiska biggrin.gif
(Sudrapalint tai lengva, bet paskum... Per 50 s lixujom metu dar nera buve, kad pamirsciau "padekot").
O hakinimas... Cia nereikia daug spelioniu: 89 centai be PVM aba litas su draudimu. Vien is Lietuvos bus 20 milijonu skambuciu! Bet cia tik jei balsavimas nemokamas, o jei yra kokia nors kaina - tada "draudimas" nebegalioja, nes kokia nors pencininke gali pastebet, kad is jos saskaitos paimtas pinigelis. Sito reiktu isvengt. Nu ir jei norit, kad uz jumis 20 milijonu (aba visi kinieciai po 10 kartu) prabalsuotu tai tuos 20 milijonu litu reiktu kaip ir avansu atiduot; hakeriai "ant barzdos" nei pirsto nepajudins.
Galim paorganizuot, kad uz jumis balsuotu visas Pentagonas, Kremlius, Akca - Kuima kupranugariu stotis ir Svedijos dviraciu apsaugos ministerija. Bet tada euras...
Atsakyti