Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Sveiki, gal galit man paaiskinti veikimo principa? Nes man kazkaip nedaeina biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=JtpxD85E-so
Atsakyti
O jėėėėtus kad prisidubliavo čia doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
LABAI ATSIPRAŠAU ! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isdykelle: 11 gegužės 2014 - 19:52
vel Arvydo ir Evoros deka vitamino C prisigaminau lotuliukas.gif
Pratesiant tema ne i tema - prisedau vakarieniaut/pietaut, pakabinau makaronu ir tv isijungiau..LTV konkreciai-tai ciut kasnis gerklej nesustojo - nugi pataikyk tu man ijungt tada, kai austras dainuoja doh.gif
o jei visgi i tema...pagaliau prisiruosiau ir nuosavas zuveles pamalonint svieziu vandenuku ir net turejau ketinima pafotkint..bet jauciu sitoj vietoj ir issikvepsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Nesuprantu kas čia darosi su tom žinutėm mano biggrin.gif

Žodžiu, rašiau taip:

Labutis visiems seniai seniai matytiems biggrin.gif Grįžtu su vienu klausimu: ką čia tokius auginu ? smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievuthia @ 2014 05 11, 19:49)
Sveiki, gal galit man paaiskinti veikimo principa? Nes man kazkaip nedaeina biggrin.gif

cia tiesiog gudrus mailinykas biggrin.gif kad nereiktu pjaustyti bambaliu ir juose daryti skyliu, tai vat toki galima pasidaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2014 05 11, 21:33)
cia tiesiog gudrus mailinykas  biggrin.gif  kad nereiktu pjaustyti bambaliu ir juose daryti skyliu, tai vat toki galima pasidaryti  biggrin.gif

o kam tada ta kojine? tikrai gudrus, labai vykusiai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuthia: 11 gegužės 2014 - 20:55
QUOTE(ievuthia @ 2014 05 11, 20:50)
o kam tada ta kojine? tikrai gudrus, labai vykusiai atrodo

Kojinė uždėta tam, kad mailius į pagrindinį akvariumą nepabėgtų ir netaptų suaugusiųjų žuvų maistu.
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 05 10, 08:31)
dėl patogumo dėčiau išorinę bačką- mažai priežiūros , retai valyt. žiūrėčiau jbl 901 nesefauna.lt
čia kam taikai?

ačiū, išorinį ir siūlė.pažsidomėsiu šituo
Atsakyti
Isdykele, nelabai skiriu zuvis, bet talmude (su paveiksliukais) i pirma parseli panasiausias "karosas". Auksines zuveles atmaina - Raudonkepuraite. (Carassius auratus auratus var.). Pagooglink, gal tiks. smile.gif
O antro tai nzn, bo labai daug tokiu panasiu yra. Bet zvilgsnis jo... ne ka meilesnis negu mano Zuvino biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2014 05 12, 09:25)
Isdykele, nelabai skiriu zuvis, bet talmude (su paveiksliukais) i pirma parseli panasiausias "karosas". Auksines zuveles atmaina - Raudonkepuraite. (Carassius auratus auratus var.). Pagooglink, gal tiks. smile.gif
O antro tai nzn, bo labai daug tokiu panasiu yra. Bet zvilgsnis jo... ne ka meilesnis negu mano Zuvino biggrin.gif

Ui, del viso pikto pasitaisau! Ta "auksine" gali but ir kuri nors cichlazoma. Lygiai tokio paties paveiksliuko nera, bet turiny prie cikliniu seimos visiskai tokia schematiskai nupiesta
Atsakyti
Klausimas dėl temos pirmo puslapio. ar yra norinčių, kad jų akvariumai būti pirmame puslapyje? būtų galima padaryti ar koliažą, ar besikeičiantį paveiksliuką. Ar imti bet kokį patikusi interneto platybėse esantį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 05 12, 11:35)
Klausimas dėl temos pirmo puslapio. ar yra norinčių, kad jų akvariumai būti pirmame puslapyje? būtų galima padaryti ar koliažą, ar besikeičiantį paveiksliuką.  Ar imti bet kokį patikusi interneto platybėse esantį? smile.gif

Tuomce, liuks ideja..kam tie incognito akvukai, jei galima grozetis savais, kolegu thumbup.gif Siaip tai buciau uz koliaza...tada galima atidziau pastudijuot foto, paskui palygint...kas dar nepriaugo arba nenori savo akvo viesai demonstruot, kaip tik bus akstinas pasistengt patobulet (cia i save pirsu bedu pirmiausia ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 12 gegužės 2014 - 10:55
Koliažas tikrai šauni idėja. thumbup.gif Aš tai visų jūsų akvukų nuotraukas esu susikėlusi į atskirą aplankalą . Prie kiekvieno parašytas kieno, tai kai pamirštu apie kokį vaizdelį kalbama, galiu susirasti ir prisiminti. O koliažas ir būtų visiems kažkas panašaus į priminimą. Na dar ir prestižo reikalas ne paskutinėj eilėj. Aš tai palauksiu geresnių laikų savo akvai-kai bus ką demonstruoti. Nes tikrai sarmata su savo pelke tarp jūsų mirguliuoti.
Atsakyti