Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freebiai

QUOTE(tikpasilik @ 2014 07 18, 09:57)
Iš Maggii FB pirmosios savaitės receptukų  smile.gif
user posted image

Tai kad čia ne freebas, jei ką wink.gif
Fb prizams yra atskira tema ax.gif
Atsakyti
Dar šiuos gavau iš Garnier internetinio puslapio ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(odriana @ 2014 07 18, 10:49)
Tai kad čia ne freebas, jei ką wink.gif
Fb prizams yra  atskira tema  ax.gif

Neskaitau to prizu, kadangi galėjo gauti kiekvienas norintis įdėjęs nedideles pastangas ax.gif
Beje šiandien gavau antrą tokį patį rinkinuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 07 18, 15:31)
Neskaitau to prizu, kadangi galėjo gauti kiekvienas norintis įdėjęs nedideles pastangas  ax.gif
Beje šiandien gavau antrą tokį patį rinkinuką  thumbup.gif

Kokiu budu pristato?
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 07 18, 08:57)
user posted image

Labas rytas smile.gif

Aš tokį patį rinkinį vakar gavau smile.gif
Atsakyti
Gavau kavos meginius Jacobs,su nuotraukom nedraugauju,nemoku ikelt
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2014 07 19, 01:31)
Kokiu budu pristato?

Kaune Bijusta pristato :-)
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 07 18, 08:57)
user posted image

aš jau tokius 4 gavau lotuliukas.gif doh.gif gerai,kad skiriasi šiek tiek,tai manau ilgam užteks,nes įtariu dar nemažai atsiųs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 07 20, 08:41)
Kaune Bijusta pristato :-)

O jie kaip pristato?Paskambina tel.ar kaipBuvom isvyke savaitei,tai nieko negavom,nors jau pries pora savaiciu dalyvavom konkurse.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2014 07 28, 01:20)
O jie kaip pristato?Paskambina tel.ar kaipBuvom isvyke savaitei,tai nieko negavom,nors jau pries pora savaiciu dalyvavom konkurse.

neskambina dažniausiai, aplamai ten šaraškinų kontora totali...šiaip lapukus palieka ir viskas,derinkis po ti prie jų..kartais net ir jei esi namie jie neneša,nes tingi,palieka lapelį ir vuolia doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justemur @ 2014 07 28, 12:52)
neskambina dažniausiai, aplamai ten šaraškinų kontora totali...šiaip lapukus palieka ir viskas,derinkis po ti prie jų..kartais net ir jei esi namie jie neneša,nes tingi,palieka lapelį ir vuolia doh.gif  doh.gif

Aciu,jau atsiimiau ir as,pasirodo yra lapukas imestas.Nuvaziavom i ju ofisa atsiimt.
Atsakyti
QUOTE(justemur @ 2014 07 28, 12:52)
neskambina dažniausiai, aplamai ten šaraškinų kontora totali...šiaip lapukus palieka ir viskas,derinkis po ti prie jų..kartais net ir jei esi namie jie neneša,nes tingi,palieka lapelį ir vuolia doh.gif  doh.gif

dar būna, kad ir siuntinuką į kaimynų dėžutę įmeta, gerai, kad kaimynai geranoriški doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2014 07 29, 09:14)
dar būna, kad ir siuntinuką į kaimynų dėžutę įmeta, gerai, kad kaimynai geranoriški doh.gif

oj aš apie juos knygą jau galėčiau parašyti...nuo siuntinių paliktų balose iki ''neatnešiau,nes jūs nematote ,kad blogas oras?parodykit man normalią firmą kuri blogu oru dirba'' doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti